בנות כנסו .

../images/Emo118.gifבנות כנסו .

ראשית כל שתיהיה לכן שבת שלום ובלי ריבים מוובן ?
יופי-טופי . רציתי ליידע אתכן למה בדיוק אני הזנחתי והכל.. אז תדעו בננות שלי שאני עכשיו חייבת להשקיע כמה שיותר בלימודים וזה ממש לא סתם עובדה כמו ששרון אמר וגם אמא שלי אומרת קיצר כל העולם ומלואו. ועוד שבוע יש לי תעודה רבעון א' שתבינו שנה הבאה תיכון .
ותבינו אתן לא יודעות איזו תקופה אני עוברת כל השנה אין אין יש לי ככה : יום ראשון-רגיל יום שני-בית חם [תכף אפרט] יום שלישי-נאדה יום רביעי-התנדבות אישית יום חמישי-בית חם יום שישי-שבת:חופפש להלהלה נחת . ובקשר לבית החם זה ככה אני באה אחרי בצפר ועוזרים לי בשיעורים וזה..ואוכלים שם יש טלויזיה יש מחשב אבל בלי אינטרנט
ויש חוג בימי חמישי חוג צילום . קיצר כיפ שם אבל הבנות מזה סטלניות חבל לכן על הזמן. טוב עכשיו לסיום , אם תראו שאני לא פה זה סימן שאין לי זמן פנוי כ"כ ושאני עסוקה בעניינים חשובים ותבינו אני תמיד אבל תמיד אוהב אתכן בכל מצב ! -סתוונית במנולקר, מקווה שתבינו-

../images/Emo55.gif גאלי ולכולן יש עכשיו תקופה

כזאת של לימודים וחוגים וזה.. אבל פ'סדר כשמוצאים את הזמן הכל נהיה בסדר..

חח אני באמת מבינה אותך...

גם לי זה ככה....יום ראשון הזה-מבחן בחשבון יום שלישי-בערבית יום חמישי-גאוגרפיה ויש לי עוד מלא אני פשוט לא זוכרת.. אז אני מבינה אותך....ו..סיתווניתוש למה דיברת אלי ככה באיסי?

סיתוונית?כנסי דחוף...

למה את לא מדברת איתי?...ולמה דיברת אלי ככה באיסי?עשיתי משהו?אם כן אז סלחי לי...ותגידי לי מה עשיתי כי אני באמת לא מבינה מה עשיתי לך הכל היה טוב ויפה עד שפיתאום אמרת מה שאמרת....תעני לי על זה דחוףף או שתישלחי לי מסר או שתתחברי לאיסי טוב? מקווה שלא עשיתי כלום.. מריה סנדלר.

Ninia Rebelde

New member
אנחנו מבינות..

אני גם עברתי את זה ואני ממש מביה אותך תשקיעי זה חשוב... אנחנו תמיד פה בשבילך ונחכה לך :)...

למעלה