שאלון

BecKiY

New member
../images/Emo117.gifשאלון ../images/Emo117.gif../images/Emo9.gif

אז... אני לומדת עם מישהו בספרות, ז"א- יש לי חצי שעה פנויה להעביר עד שיסיעו אותי הביתה, אז החלטתי לצ'פר אתכם בשאלון פרי דמיוני בלבד. יהיו מלא שאלות מלאות תוכן, כמו "איזה צבע אתם הכי אוהבים" וכאלה, אז כדאי לענות. חילקתי את זה לפי נושאים, שיהיה כייף לקרוא: לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? מה אתם חושבים על טלי פחימה? מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? מאמינים שיהיה שלום? מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? מה אתה עשית בשביל המדינה? אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? נתקלתם פעם באנטישמיות? אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? כרטיס אישי אז... מה שלומכם? מה השם, תזכירו? השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) מה אתם חושבים על "בטיפול"? מה הסרט הכי טוב שראיתם? סדרה ממש טובה שראיתם? תוכנית? איפה הכי כייף לקנות בגדים? הייתם רוצים להיוולד במין האחר? יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? אוהבים כדורגל? מאמינים בקמעות? נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? מאמינים בבורא עולם? כועסים עליו לפעמים? מדברים אליו? מה החלום הכי גדול שלכם? ספרו בדיחה!- מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? את מי אתם הכי אוהבים בעולם? התכונות הכי חזקות בכם? בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? תאמת, אתם גזענים? יש לכם דעות קדומות? גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? מתכננים להוציא דיסק בעתיד? "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? אתם אומרים הרבה "מאמי"? אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? מה אתם חושבים על... אביב גפן- שלמה ארצי- טל פרידמן- אסי כהן- אסי דיין- אורנה בנאי- נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? יומטוב, חזרתי ללמוד! שיהיה לי בהצלחה, וגם לכם. תתפללו עליי, אני צריכה את זה.

Bambi di

New member
../images/Emo169.gif תשובות

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש?: שיהיה להם בכיף. אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה?: לא. -_- האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום?: אין לי מושג. טמטום בעיקר, נראה לי. מה אתם חושבים על טלי פחימה?: שהיא ממש לא מעניינת אותי. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')?: גזעני מטומטם. אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו?: לא תהיה לי שום הצדקה שלא. למרות שזה לא הכי קורץ למען האמת. הילד הזה הולך להיות בעיקר מסכן. מאמינים שיהיה שלום?: מקווה שיהיה. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה?: מה שתגידו לי. מה אתה עשית בשביל המדינה?: התנדבתי במעון [?] אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית?: אולי. תלוי מה יהיה כאן בעוד כמה שנים. יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)?: בינתיים החלום זה לשחק. בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים?: ישראלית. נתקלתם פעם באנטישמיות?: לא אישית. אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה?: ממש לא. נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)-שכמות הפאדיחות שלהם מצחיקה ברמות. אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? שלוש שנים. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? זה לא היה מוסיף להערכה שלי אליו, זה בטוח... לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? ע"ע תשובה לראפ עם סאבלימינל... אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? כן
זה סתם יגרום לי להרבה תהיות. ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? אהה...גם כן [?] גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? לא. כרטיס אישי אז... מה שלומכם? מצוין. מה השם, תזכירו? עדי. השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. בלט, קרמיקה, ג'ודו, התעמלות אומנותית...עכשיו אני רק מנגנת. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? "אה" אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים): אין טלוויזיה. מה אתם חושבים על "בטיפול"? אהבתי. מה הסרט הכי טוב שראיתם? פורסט גאמפ. סדרה ממש טובה שראיתם? אין לי משהו איכותי כזה. האלופה. תוכנית?: לא עולה לי. איפה הכי כייף לקנות בגדים? ביד שנייה. הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לא! יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? כה. מייקל לואיס ואסתי-משהו. ראיתי גיא פינס אתמול :] אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? לא. הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא. כשאמא שלך יותר כוסית ממך וכשאת חמה על אבא שלך זה לא הכי בריא. אוהבים כדורגל? לא. מאמינים בקמעות? לא... נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? דפיוצר וחברת קוסמטיקה (!) מאמינים בבורא עולם? לא. כועסים עליו לפעמים? כן. גם בלי להאמין בו :] מדברים אליו? לא. מה החלום הכי גדול שלכם? להגשים את עצמי. ספרו בדיחה!- אין לי. מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? אבא. ואמא, נו. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה, חברים בלהבלהלבה... התכונה הכי חזקות בכם? רגישות. בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "הלכתי, תיכף אשוב..." (העתקה דוחה מאביב גפן
) תאמת, אתם גזענים? ממש לא. יש לכם דעות קדומות? לא באמת. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? כן! מתכננים להוציא דיסק בעתיד? לא. פחח. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? אמנות או נמות. חח. אתם אומרים הרבה "מאמי"? לא. פויה. אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? עדע. דדסלבסקי. מספיק מיוחד? מה אתם חושבים על... אביב גפן-גאון. שלמה ארצי-אהה...לא, תודה. טל פרידמן-אחד האנשים המצחיקים שיש פה. אסי כהן-כנ"ל. אסי דיין-ראש טוב. אורנה בנאי-קורעת.

InfeCtedShesek

New member
בא לי.

ויתרתי על החלק הראשון.. כבד עלי. אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? הכרתי אותו ב97 כשיצא הדיסק.. הורים שלי קנו אותו. אבל אני חזק בקטע (חח) בערך מכתה ט'. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? הייתי אוהבת אותו אפילו יותר. :) חח לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אני לא בן.
אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? חח כן! זה אומר שהוא מצחיק אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? שוב, אני אוהב אותו יותר! חח ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? ברורררררר גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? כן, לעיתים. כרטיס אישי אז... מה שלומכם? בסדר. מה השם, תזכירו? הגר השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. הייתי בהתעמלות קרקע כמה שנים, כשלא הייתי מעשנת שמנמנה.. והיו עוד כמה דברים. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? לא נרשמה תגובה מיוחדת. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) ברור שאני מעדיפה לא לראות טלוויזיה. מה אתם חושבים על "בטיפול"? אחלה סדרה. מה הסרט הכי טוב שראיתם? יש כל מיני.. אני אוהבת תא טלפון, מיסטיק ריבר, 21 גרם.. כאלה. סדרה ממש טובה שראיתם? חברים! ואמא'לה. ומסודרים. תוכנית? כוכב נולד חח. איפה הכי כייף לקנות בגדים? לא יודעת. הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לפעמים.. יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? כן, אסתי גינזצבורג הזאת ומייקל לואיס העץ הזה. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? די.. הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? ב-רור. אוהבים כדורגל? אוהבת לראות, כן.. מאמינים בקמעות? לא ממש.. אולי נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? שאלוני פורום שכאלה
מאמינים בבורא עולם? כן כועסים עליו לפעמים? לא מדברים אליו? כן מה החלום הכי גדול שלכם? כל מיני שטויות כאלה.. ספרו בדיחה!- לא בא לי אבל. מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? המשפחה שלי.. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אח שלי הקטן היפה המושלם. התכונות הכי חזקות בכם? לא יודעת כבר.. בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? את הדברים הסטנדרטיים. תאמת, אתם גזענים? האמת, הכי לא בעולם. יש לכם דעות קדומות? לא ממש.. רק בצחוק גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? כן. כאילו, כנה. נו הבנתם? מתכננים להוציא דיסק בעתיד? אני מניחה שלא סולו, אבל זה מה שאני רוצה לעשות בחיים, כן.. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? שניהם, נגיד.. אתם אומרים הרבה "מאמי"? בזמן האחרון כן. :( אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? אבא קורא לי "הגי" ולפעמים יוצא איזה "הגרי" כזה לחברים שלי.. שום דבר מיוחד. מה אתם חושבים על... אביב גפן- שיתבגר והכל יהיה בסדר. שלמה ארצי- שמעת שיר אחד שמעת את כולם, חוץ מכמה יציאות גאוניות פעם בכמה שנים. טל פרידמן- שרוט. שרוט שרוט שרוט. חולה נפש. מחוק מהתחת.. שיחזור לחלומות בהקיציס. אסי כהן- חתיך, שחקן ענק, מלך, עושה בחירות נכונות במקצוע. אסי דיין- האמת, חבל.. קצת חבל עליו. אורנה בנאי- מה לא הייתי עושה בשביל להתחלף איתה. חח :) וחוץ מהקשר המשפחתי, מצחיקה אש, וגם שחקנית דרמטית לא רעה בכלל! נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? ראסמי כן

גם אני מצ'ועממת ועונה.

אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? סקסית מהרגיל, אלא מה? אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? לא, אני לא רוצה שיאשימו אותי בבעילה. האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? עם של שמנים וכוסיות, בתור התחלה. מה אתם חושבים על טלי פחימה? יש לה שם של בדואית. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? גם לו יש שם של בדואי. אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? לא נראה לי שהוא ירצה להיות מוכר אבטיחים בקסטינה כשהוא יגדל :-O מאמינים שיהיה שלום? תלויי במצברוח של מפלצת הספגטי הגדולה, אני מניחה. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? לא הרבה, למען האמת. אני לא חושבת שאם כבר אלפי שנים, מאז ימי התנ"ך, לא הצליחו להזיז שום דבר - גם הדור שלנו לא יצליח. פסימי-פסימי, אבל אין לי הרבה תקוות בנושא. מה אתה עשית בשביל המדינה? נולדתי, אני מניחה. אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? מועצת תלמידים נחשב? יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? אני בטח אלך לכיוון של מחקר או רפואה. ההורים צריכים להיות מרוצים. בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? ישראלים, ללא ספק. אני אוהבת את האופי הישראלי יותר מכל דבר אחר, יש לנו ייחודיות שמעלה לי חיוך על הפרצוף בכל פעם שאני חוזרת לארץ מביקור בחו"ל או אילת. חוץ מזה, ליהדות אני לא מתחברת יותר מדי (אני אתאיסטית), כך שהתשובה דיי חד-משמעית. נתקלתם פעם באנטישמיות? לא, שמעתי שהיא לא חביבה במיוחד, כך שאני מעדיפה שלא להתקל בדברים שכאלה. אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? נראה איך ילך בדוכן אבטיחים ואז נחשוב על זה. נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!) הפנס בשירותים? _______________ אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? באופן אובססבי? כמה חודשים. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? הייתי כועסת ומתעצבנת עליו, אבל לא מפסיקה לשמוע שירים שלו, אני מניחה. אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? אוהב ואשמח שהוא הצליח לשעשע אותי ביום קיץ סגרירי. אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? הוא שם כיפה, גרוע מזה לא יכול להיות
ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? אז אני אתהה לעצמי אם גם הוא עבר לאופנת האימו. גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? Not any more, baby
_______________ כרטיס אישי אז... מה שלומכם? אחלה, מה אתך יקירתי? מה השם, תזכירו? מיתר, כ"כ מהר שכחת? השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. הו, כן. ווטרינריה, ציור, פיסול (8 שנים, סחתיין עליי), גיטרה (שיעורים פרטיים, אבל זה מספיק קרוב), רכיבה על סוסים, קרב מגע.. להמשיך? סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? כן, אבל כבדרך-אגב. אחד מהם נכנס לפורום והעתיק לשיחה שלנו הודעה שכתבתי, והשאר ירו בעצמם. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) בלי טלוויזיה אני אשרוד יופי. את המוזיקה שלי אני צריכה. מה אתם חושבים על "בטיפול"? מה? מה הסרט הכי טוב שראיתם? אי פעם? וואו, שאלה קשה מדי. שר הטבעות (שיבת המלך), בוראט (הו, כן), ללכת על המים (ליאור אשכנזי D: ), מישהו לרוץ איתו (למרות שהעדפתי את הספר). סדרה ממש טובה שראיתם? אבודים, חברים.. תוכנית? הרצועה. איפה הכי כייף לקנות בגדים? בשומקום. שונאת לקנות בגדים. פויה. הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לא, אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה צינור בין הרגליים, זה יחסוך חיפוש של הרבה שיחים בטיולים. יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? הו, אסתי הכוסית. הייתי הופכת ללסבית בשבילה. והשני זה האף של מייקלואיס. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? היא נהייתה פריקית או משהו כזה, לא? הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא, למה לי לחשוק בדבר כזה? כבר עדיף לאכול סבון כלים! אוהבים כדורגל? כן, ואני גם אוהבת לגרד את האף עם פומפיה חשמלית בערב יום שני. מאמינים בקמעות? זה סוג של מאכל, לא? נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? יו"ר מועצת תלמידים. אוייש, שלא נדע, הייתי כזאת פוסטמה ביסודי. מאמינים בבורא עולם? מעדיפה להגיד שלא. כועסים עליו לפעמים? אני כועסת על דברים שאני לא מבינה, אז אני מניחה שכן. מדברים אליו? לא, זה נראה לי טיפשי. אם הוא קיים - הוא חירש, אילם, עיוור ושמן מאד. מה החלום הכי גדול שלכם? ... ספרו בדיחה! קזחסטן איז דה גרייטסט קאאאאאאאאנטרי אין ד'ה וורלד, אול אאאאאאאאד'ר קאנטריס ארררר באנץ' אוף לי-טל גירלז. סתם, נו. יור סוט איז בלאק-נוט. מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? אני לא בטוחה לגבי זה, אני חושבת שהכלב שלי, למרות שגם לגביו כבר יש לי ספקות. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת. התכונות הכי חזקות בכם? ציניות, כלבתיות, כריזמתיות ועוד כמה מילים שאני לא בטוחה לגבי משמעותן. בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? פה קבור הכלב? תאמת, אתם גזענים? בהומור מוחלט. אני צוחקת על רוסים המון, למרות שגם חלק מהשורשים שלי רוסיים ו-90% מהחברים שלי רוסים. אני גם צוחקת על היהודונים, אבל שוב - גם זה בהומור (סבא ניצול שואה). אני מגנה גזענות, בעיקר בקרב עם ישראל, יותר מבכל עם אחר. לנו במיוחד אסור לפתח דעות גיזעניות, קטנות כגדולות. יש לכם דעות קדומות? משתדלת שלהתעלם מהן. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? בהחלט. מתכננים להוציא דיסק בעתיד? לא, 68 הראשונים הספיקו לי בינתיים. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? מסחור זה לא אסור, אני חושבת. אני לא מאמינה במושג הזה בכלל, למען האמת, אבל זה לא לכאן. אתם אומרים הרבה "מאמי"? לא, רק כפרה. אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? "שקית", "מייקי", "מיתרסקית", "החמשושית עם הכובע". _______________ מה אתם חושבים על... אביב גפן: כפרעליו. אני אוהבת את המוזיקה שהוא עושה, ואת הבוטות שיש בו. מרגש אותי בכנות שבו. שלמה ארצי: וואו, שאני לא אפתח את הפה. אמן הרוק הישראלי שאני הכי שונאת מבין כל אמני ישראל. טל פרידמן: קורע. אסי כהן: אסי זה שם מגניב. ואני אוהבת מסודרים. אסי דיין: אסי זה שם מגניב. אורנה בנאי: יש לי אובססיה קלה לרוב שושלת בנאים, היא גם חלק מהסיפור. וואו, גמרתי את זה. אני בשוק.

אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): כולנו בני אדם. אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? נאהבת. אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? כמובן.. האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? תלוי מי מהם.. מה אתם חושבים על טלי פחימה? אני לא ממש חושבת עליה למען האמת.. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? זה שילוב בין מאיר בנאי
וגלעד כהנא
? כי אם כן, אני די בעד
אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? אם הוא יענה לדרישות לא תהיה לי בעיה, הוא לא אשם שהוא נולד למשפחה הלא נכונה, אין לי שום כוונה להתעלל בילד רק כי לאבא שלו קוראים ככה או ככה.. מאמינים שיהיה שלום? כמובן.. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? למחוק הגדרות כמו ערבי/ יהודי/ אמריקקי ולהתמקד ברעיון של "בני אדם".. נראה לי שזה יפתור המון בעיות.. במיוחד אם זה יבוא בשילוב עם "כל אחד ואמונתו יחייה.." מה אתה עשית בשביל המדינה? הרבה כלום.. אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? ממש ממש לא.. יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? אלמד אימון אישי שנה הבאה בע"ה ואח"כ? אני מקווה לעסוק בזה אבל.. בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? ישראלית נתקלתם פעם באנטישמיות? לא תודה
אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? ממש לא, תודה..
נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- אורנה בנאי! בלעדיה כל המצב הזה לא היה משעשע כ"כ..
אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? 10 ומשהו שנים.. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? כמובן..
לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אני לא אשאל מה עובר עלייך ברשותך.. אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? ברור.. אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? קשת? לשיער כאילו? בכיף שלו.. מה עובר עלייך?
ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? מאמי, הקול שלו זה מה שמעניין אותי, מבחינתי שיבוא בשמלה.. גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? יש, יש.. אין להם יותר מדי ברירה, הם עוברים שטיפות מוח שלא יתוארו
כרטיס אישי אז... מה שלומכם? נפלא.. מה השם, תזכירו? עדיין עדי השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. כל מני פיתוח קול וכאלה.. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? אני מנהלת פורום אז כן, הרבה יודעים.. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) כ"כ טלויזיה! אני לא נושמת בלי מוזיקה.. הטלויזיה לא מטרידה אותי באמת.. מה אתם חושבים על "בטיפול"? לא כ"כ ראיתי, רק את אחד מהטיפולים וגם בקושי.. (לא רק פרק אחד, רק מטופלת אחת.. ולא, לא איילת זורר אבל אין לי מושג איך קוראים לה..
) מה הסרט הכי טוב שראיתם? יש הרבה.. סדרה ממש טובה שראיתם? עקרות בית נואשות ועכשיו סיקרנו אותי לגבי "אבודים" אז אני מתחילה מרתון בקרוב
תוכנית? מה ההבדל בין תוכנית לסידרה? טוב אז כאן אני אכניס את כולם אוהבים את ריימונד, וויל וגרייס, חברים, סיינפלד וכו' וכו' איפה הכי כייף לקנות בגדים? בחנות בגדים? הייתם רוצים להיוולד במין האחר? חס וחסה! יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? לא התעמקתי.. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? ממש לא.. רק השבוע זועזעתי מתמונה עם קרחת או משהו אבל שוב, לא התעמקתי כי נמאס לי לשמוע על סרטן (הנחתי שזו הסיבה..) הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא תודה.. אני מכוערת, איזה דיכאון זה להיות מכוערת לאמא מהממת.. הייתי רוצחת אותה בשלב די מוקדם
אוהבים כדורגל? לא ממש, אבל אין לי בעיה לראות.. מאמינים בקמעות? תלוי.. נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? תמונה של אביתר
(אני לא צוחקת!) ולא בגוגל תמונות לא בדקתי אבל אני מניחה שלינקים לפורומים וכאלה.. מאמינים בבורא עולם? בדר"כ.. כועסים עליו לפעמים? כמובן.. מדברים אליו? לא.. מה החלום הכי גדול שלכם? וואי זו שאלה גדולה.. אני הולכת על חלומות קטנים וברי הגשמה.. ספרו בדיחה!- לא בא לי.. מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? המשפחה אני משערת את מי אתם הכי אוהבים בעולם? לי יש הרבה אנשים שאני ממש ממש ממש אוהבת התכונות הכי חזקות בכם? נתינה, תמיכה, אכפתיות.. (זה סוג של אותה תכונה במילים שונות
) בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "בלי כאב, בלי דמעות, כאן דרכינו נפרדות.." שלום ולהתראות!
(עם מאיר בחיי ובמותי
דבוקה לו לוריד ולא זזה מילימטר מהמסכן..
) תאמת, אתם גזענים? אני מאוד מקווה שלא.. יש לכם דעות קדומות? לכולם יש, אני משתדלת כמה שפחות.. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? לא. אני אומרת כן. ואף אחד לא מאמין לי שאין דבר כזה "כנה" לזכר. מתכננים להוציא דיסק בעתיד? היה לי תכנון כזה בעברי הרחוק, היום אני בעיקר צופה מהצד על אחרים שעושים את זה..
"אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? גם וגם.. אני לא רואה איך זה סותר.. אני לא מאמינה בשיווק אגרסיבי אבל שיווק זו לא מילה גסה וזה לא אומר שמה שמשווקים הוא לא אומנות.. אבל אם ב"מסחור" את מדברת על תופעות כמו פונינט וסינדרום ה"מאמי" ממירי מסיקה/ הארומה מאביב גפן/ הסלקום ממשינה- אני נגד לגמרי! אתם אומרים הרבה "מאמי"? לא. אני משתמשת אבל המון ב"חומד" ו"מותק".. אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? יש לי 70 אלף שמות חיבה בערך, אז נראה לי שכן.. מה אתם חושבים על... אביב גפן- הטקסטים שלו הרבה פעמים מאוד מאוד יפים וגם הלחנים.. איך הוא הגיע למיקרופון פחות ברור לי.. שלמה ארצי- אני לא מבינה מילה ממה שהוא מנסה להעביר.. עבו את זה שהקול שלו מעצבן אותי, אני יכולה למות מהטקסטים שלו "כולם פה כלומר בסדר כולם פה חיים" ????? או במילים אחרות- מי המציא אותו ולמה? טל פרידמן-
אסי כהן-
אסי דיין- הוא שחקן מעולה, אני מאוד אוהבת את המשחק שלו.. אורנה בנאי-
אני מתה עליה.. רק חבל לי שהיא לא הולכת יותר חזק לקטע של תאטרון וכאלה ותפקידים דרמטיים יותר כי היא שחקנית מדהימה! מרגיש לי טיפה פספוס כל תדמית ה"לימור" שעדיין דבקה בה בעקשנות.. (למרות אמאל'ה..) נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? האמת שאני די בטוחה שכן..
מה כבר נגמר?

Saffron

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

לכבוד עצמאות אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? לא הייתי אומרת שכל העולם שונא אותנו, בטוח יש מדינה אחת שמחבבת אותנו קצת.
שמעתי שמיקרונזיה בעדנו בדרך כלל. אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? הממ, כן, או משהו. האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? יש ויש. רק לא לשפוט על פי הנשיא. מה אתם חושבים על טלי פחימה? לא התעניינתי בה יותר מדי. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? גזען. אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? אין סיבה שלא, אבל אני חושבת שבכל מקרה הוא יהיה מסכן. מה שמדאיג אותי הוא הערכים שעל פיהם הוא יתחנך. מאמינים שיהיה שלום? מקווה. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? כרגע? אין לי מושג. מה אתה עשית בשביל המדינה? עשיתי כמה דברים בשביל הארץ, אם זה נחשב - הלכתי במשך שישה ימים מהחוף בתל אביב עד לראש הנקרה במטרה לקדם את בעיות החופים, הפגנתי נגד הקמת היישוב מיכל על הגלבוע ונגד כריית הפוספטים בחצבה, וכו'. אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? לא. יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? ממש ממש ממש אין לי מושג. אין תחום אחד שמעניין אותי יותר מהאחרים. בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? ישראלית. נתקלתם פעם באנטישמיות? רק בפורומים וכאלה, לא הרבה. אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? בהחלט לא. נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!) - כבר אי אפשר לדעת, כל שבוע מתחילה חקירה נגד שר אחר. אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? *מנסה להיזכר* משהו כמו שנתיים. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? זה היה מתמיה אותי מאוד, אבל כן, למה שזה יגרום לי להפסיק לאהוב אותו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? משום מה אני לא רואה אותו אומר את זה.
אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? בטח. D: ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? עכשיו גרמת לי לדמיין אותו עם רגליים בלתי אנושיות כמו בפרסומות של קסטרו.
גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? דווקא יש להם! אני מדברת עליו כל כך הרבה, עד שאין אחד שלא מכיר אותו. כרטיס אישי אז... מה שלומכם? טוב תודה.
חזרתי ממתכונת במתמטיקה שהלכה מצוין. מה השם, תזכירו? איילת. השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. שחיה, אלקטרוניקה, יצירה, חלילית, מקהלה, חוגי סיירות, גיטרה. התמדתי רק בחו"ס, וגם את זה קצת זנחתי לאחרונה.
סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? סיפרתי בעיקר לחברים שאני מכירה מפורומים למיניהם. הם שמחו לשמוע שיש לפחות פורום אחד שבו אני לא קוראת סמויה. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) אם היית שואלת לפני כמה שנים הייתי בוחרת במוזיקה, אבל עכשיו אין שאלה בכלל. בקושי יוצא לי לראות טלוויזיה לאחרונה. לעומת זאת, מוזיקה תופסת נכבד מהזמן שלי. מה אתם חושבים על "בטיפול"? ראיתי כמה פרקים ואהבתי. בעיקר את מאיה מרון. מה הסרט הכי טוב שראיתם? קולנוע זה הצד הפחות חזק שלי. הממ, שמש נצחית בראש צלול, הללויה, סרניטי, אלאדין. סדרה ממש טובה שראיתם? זו שאלה שאני אוהבת - באפי
, פיירפליי, חברים, הסימפסונס, האוס ועוד. איפה הכי כייף לקנות בגדים? לא כיף לקנות בגדים.
הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לא. יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? אסתי לא-זוכרת-את-שם-משפחתה ומייקל לואיס. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? משהו עם קרחת. הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? אני האדם היחיד שחושב שאנג'לינה ג'ולי לא כזאת יפה? אוהבים כדורגל? בעיקר מונדיאלים. מאמינים בקמעות? לא ממש. נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? פעם קיבלתי את האתר שבניתי בכיתה ה' (וזכה מקום ראשון באיזו תחרות!), אבל בינתיים הוא הפסיק לפעול. מאמינים בבורא עולם? לא. כועסים עליו לפעמים? ... מדברים אליו? ... מה החלום הכי גדול שלכם? כרגע אין אחד כזה. אני נטולת חלומות. :) ספרו בדיחה!- מה הטעם בכך שאני אנסה להצחיק אם כוורת עושים זאת טוב בהרבה ממני? מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? אני לא חושבת שיש מישהו אחד כזה. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? כנ"ל. התכונות הכי חזקות בכם? שקט פנימי, הבנה. בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? לא משהו מיוחד :) תאמת, אתם גזענים? משתדלת לא להיות. יש לכם דעות קדומות? קצת, קשה להיוולד בלי. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? לא!
אני אומרת "כן". מתכננים להוציא דיסק בעתיד? לא. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? הממ? אתם אומרים הרבה "מאמי"? בכלל לא. אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? לרוב לא, יש לי שם שלא מתעוות.
מה אתם חושבים על... אביב גפן- יש לו כמה שירים שאני אוהבת, ובניגוד לרוב האנשים, אין לי בעיה גדולה עם הקול שלו. אבל השירים החדשים (וגם אלה שהוא כתב לנינט) מעצבנים אותי. שלמה ארצי- כנ"ל (מינוס החלק על נינט P:). טל פרידמן- הזוי, מטורף, נהדר.
אסי כהן- חקיין מצוין. קורע מצחוק. אסי דיין- הופתעתי לגלות עד כמה האישיות שלו כפי שהיא מצטיירת מראיונות למיניהם שונה מהדמויות שהוא משחק. אורנה בנאי- אני אוהבת גם את הדמויות הקומיות שלה וגם את הדרמטיות. נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? סביר להניח שלא.

ח ל ו ן

New member
ללא נושא

אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש?וואו אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה?שיו האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום?אתיקה? פחח
מה אתם חושבים על טלי פחימה? אני משתדל שלא לחשוב עליה. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? כנל אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? תלוי איך הוא מאמינים שיהיה שלום?כן מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה?דברים מה אתה עשית בשביל המדינה? כרגע אני משרת בצבא, אז אני מסודר אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית?פעם? יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? אף פעם לא מסיימים ללמוד בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? יותר כיהודי נתקלתם פעם באנטישמיות?כן אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה?לא נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- ציפי לבני? אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? הרבה אני אוותר על כל השאלות פה באמצע כי הן מעצבנות גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי?לא כרטיס אישי אז... מה שלומכם?בסדר מה השם, תזכירו?אלעד השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. פסנתר, גיטרה, טניס, כדורעף סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? פעם אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) לא ראיתי טלויזיה כבר יותר מחצי שנה כך שזה די ברור מה אתם חושבים על "בטיפול"? אני לא מה הסרט הכי טוב שראיתם?מלך האריות
סדרה ממש טובה שראיתם? עמוק באדמה תוכנית? לונדון וקירשנבאום איפה הכי כייף לקנות בגדים?אף פעם לא כיף הייתם רוצים להיוולד במין האחר?לא יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"?לא אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס?לא הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם?לא אוהבים כדורגל? לא מאמינים בקמעות?לא נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם?כן, כל מיני מאמינים בבורא עולם? כן כועסים עליו לפעמים? כועסים זו לא המילה הנכונה מדברים אליו?כן מה החלום הכי גדול שלכם? להיות מאושר. ספרו בדיחה!- איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך, התעייף- התחיל לרוץ מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם?לאיודע את מי אתם הכי אוהבים בעולם?כנל התכונות הכי חזקות בכם?
בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "אני שונא את יאיר לפיד" ת.נ.צ.ב.ה תאמת, אתם גזענים? קצת יש לכם דעות קדומות?קצת גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"?לא מתכננים להוציא דיסק בעתיד?לא "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? אמנות.. אתם אומרים הרבה "מאמי"?ממש לא אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים?שם משפחה זה מיוחד<? מה אתם חושבים על... אביב גפן-
שלמה ארצי-
טל פרידמן-
אסי כהן-
אסי דיין-
אורנה בנאי-

eliavtu

New member
זה היה מתיש

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): חחח.. יצחיק אותי אם יהיה ערבי ששומע אביתר אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? תכלס אפילו אנחנו שונאים אותנו, ככה שזה לא ממש מזיז :p אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? לא, הוא גדול מדי
האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? אממ.. מה אתם חושבים על טלי פחימה? מי זאת? מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? <אבל אין לי כוח! חח..> אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? כן.. הוא לא עשה כלום. למה שלא ינקה לי את המקום?
<סתם, הוא באמת לא עשה כלום חח..> מאמינים שיהיה שלום? לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? כלום מה אתה עשית בשביל המדינה? אני אתגייס אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? מזה לא יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? לא בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? שניהם נתקלתם פעם באנטישמיות? לא אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? לא נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- פנינה רוזנבלום! השיער שלה תמיד זוהר אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? בערך שנה, אבל באמת לשמוע- מאוגוסט.. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? חחח... יו, נסו לדמין את אביתר שר "אני טורו" לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? חחחח.. לבנות זה אפילו לא שאלה, אה?
ואממ.. הייתי אומר לו שאין לי זמן
אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? מצדי שישמע אינפקציה, העיקר שיעשה מוסיקה טובה! אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? חחחחחחחחחחח.. לא הייתי נכנס לשירותים בואי נגיד ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? אני אצעק לו שיעשה אקדח, כי זה אומר שהוא חזר בשאלה :p גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? חח.. הם יודעים מי זה רק לא מכירים ת'שירים שלו כרטיס אישי אז... מה שלומכם? פסדר.. חיים מה השם, תזכירו? מחמודי השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. לא סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? האמת שלא.. לוידע למה אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) ברור שבלי טלוויזיה, אני לא רואה בכלל טלוויזיה מה אתם חושבים על "בטיפול"? לא ראיתי.. מה הסרט הכי טוב שראיתם? ממ.. סדרה ממש טובה שראיתם? הישרדות כמובן! תוכנית? סדרה זה סוג של תוכנית P: איפה הכי כייף לקנות בגדים? זה לא כיף הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לאאאאאאאא יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? הבלונדה הזאת ויודה לוי ? אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? חח.. לא ממש הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? חח.. לא אוהבים כדורגל? בטח! מאמינים בקמעות? לא נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? אממ.. לא רגע, לא קיבלתי כלום :O מאמינים בבורא עולם? כן כועסים עליו לפעמים? לא מדברים אליו? ממ.. מה החלום הכי גדול שלכם? חלום ספרו בדיחה!- איזה פיל באה לנמלה אומר לה: איזה מגניב, השם שלנו מתחיל באותה אות.." הנמלה אומרת לו כזה.. "מה? אבל אני נמלה ואתה פיל
" הפיל: "יאסתומה קוראים לי ניסים" מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? אממ.. אין את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחת התכונות הכי חזקות בכם? בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "סוף-סוף" :p תאמת, אתם גזענים? לוידע.. אבל אני תמיד צוחק על זה.. יש לכם דעות קדומות? תלוי מה מגדירים קדום גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? לא! סחים לא שמעתי מישהו אומר כנה מתכננים להוציא דיסק בעתיד? עוד מעט אני מוציא דיסק <מהערימה בצד> "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? רק בגלל שהמצאת ניקח את השני אתם אומרים הרבה "מאמי"? תלוי אם מירי מסיקה בסביבה אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? יותר מדי מה אתם חושבים על... אביב גפן- מטומטם, אבל המוסיקה שלו פסדר.. שלמה ארצי- לוידע.. אבל נכון שלמרות שכמעט אף פעם לא שמעתם שיר שלו במחשב, אם תהיו בהופעה, תדעו את כל המילים ? טל פרידמן- והקריות! אסי כהן- אחד המצחקים אסי דיין- אחד המסטולים אורנה בנאי- אחת המציחקותתת נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? לא, התיש אותי לענות, אז מי יקרא?

BecKiY

New member
איזה רעיון נחמד השאלון הזה

לכבוד עצמאות אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? ממ נרדפת! אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? לא! האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? שילוב. אבל טוב שהם פה. מה אתם חושבים על טלי פחימה? היא נורא מבלבלת. מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? הוא נורא מפחיד. אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? תלוי, אם זאת עבודה עם לקוחות מבוגרים ורודפי שלום אז כנראה שלא. מאמינים שיהיה שלום? לפעמים. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? למכור כילייה. מה אתה עשית בשביל המדינה? פעם הדרכתי בהתנדבות ילדים ברמת פולג [!!!]. פאק, כאילו שהטחונים האלו צריכים עזרה. בפעם הבאה- דורה! אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? לפעמים
יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? זה כל פעם משתנה... אבל בגדול.. כן. בעצם, לא. לא יודעת. זה בסימן שאלה. בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? ישראלים. האמת, בכלל לא יוצא לי לחשוב על זה שאני יהודיה. מוזר. הסקר הזה גורם לי לחשוב. איזה סקר טוב זה, יא אללה. נתקלתם פעם באנטישמיות? יאאפ. אבל זה היה בזמן המלחמה, אז יותר עיקמו מבט כי אני ישראלית. לא נחמד בכלל. אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? לא!!!!! נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- פרס!!! אני אוהבת את הבחור [?], יש לו משהו בעיניים!! וחוצמזה, הוא נורא נורא נורא נורא נורא נוראאא עקבי. אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? שנתיים וחצי בערך.. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? הייתי בודקת בקליפ אם יש לו אקדח ליד הראש. לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? אמממ. זה יהיה נורא מוזר, אבל כן. אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? כן! האהבה שלי לא תלוי בדבר!
ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? גם אם הוא יעשה פונינט! גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? ואז הגיעה בקי... כרטיס אישי אז... מה שלומכם? ברוך ה' טוב, תודה. מה השם, תזכירו? בקי! השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. ציור וסדנא למשחק ותיאטרון. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? יצא לי לספר, אבל הם חשבו שצחקתי, אז אני אשאיר את זה ככה. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) כרגע, עם כל האהבה לפורמט השני-אוותר על הטלוויזיה. באמת שאין מה לראות בה. מה אתם חושבים על "בטיפול"? וווווואי, הייתי מכורה!!! מחכה ומצפה לעונה שנייה!!! מה הסרט הכי טוב שראיתם? יש כמה... "קוראים לי סם", "כנפיים שבורות"... "הפסנתרן" זה סרט מזעזע. מומלץ. סדרה ממש טובה שראיתם? "עמוק באדמה", "בטיפול" (כבוד למגזר!), "הסופרנוס", "הפמילייה", "אימאלה", "שבתות וחגים", "חברים"... תוכנית? "ארץ נהדרת", "רק בישראל" (הייתי מכורה אז...) ו... זהו, בעצם. איפה הכי כייף לקנות בגדים? זה לא איפה, זה עם מי. הייתם רוצים להיוולד במין האחר? לפעמים. יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? כן, ואני לא גאה בזה. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? קרחת ונון-תחתונים. אני לא מעודכנת בעוד. הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? בסתר ליבי... קצת. אוהבים כדורגל? לא. מאמינים בקמעות? לא. נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? איזה יקב, נדמה לי. מאמינים בבורא עולם? אכן. כועסים עליו לפעמים? כן! מדברים אליו? המון. מה החלום הכי גדול שלכם? לעסוק במה שאני אוהבת, ואשקרה להתפרנס מזה. זה חלום לא קטן. ספרו בדיחה!- אין לי. מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? לא יודעת, בטח אמא. אה, וגם אחי. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמא ואת אחי! התכונות הכי חזקות בכם? רגישה נוראאאאא. בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "חבר, אתה חסר". היה לי פעם משהו דיי מקורי, אבל שכחתי. תאמת, אתם גזענים? מקווה שלא. יש לכם דעות קדומות? בקטנה. ממש בקטנה. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? יאאפ! מתכננים להוציא דיסק בעתיד? לא.. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? תלוי באיזה רמות של מסחור, ובעיקר תלוי באמן עצמו. לא אוהבת "אמני-סלב", לא יכולה להתרגש מהם אח"כ. אתם אומרים הרבה "מאמי"? כן :[ אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? כן. יש את הרגילים, "בקוש" וכאלה, אבל יש אנשים שממש נסחפים עם "בקלינטון", "בקליקלוטו" וכאלה. אבל הכל מאהבה. נדמה לי. מה אתם חושבים על... (וואו, זאת כותרת מחווה לתוכנית של ארז טל!) אביב גפן- גאון מניפולטור ופרובוקטור. כאילו בא עם מלא עקרונות, אבל מנפץ אותם בכייף אחד אחרי השני (ההופעה בים המלח, נינט, הדיסקים בארומה וכו' וכו'). הדיסק האחרון שלו לא משהו בכלל, אבל בשאר הדיסקים הוא מעולה בלהכניס לדיכאון ולגרום לכם לחשוב. בקיצור, גאון. שלמה ארצי- לא חוללהה עליו, אבל שיחק אותה. טל פרידמן- עליו אני כן חולה! אסי כהן- כולם לראות "אהבה זה כואב"! אסי דיין- גאון. אורנה בנאי- אחרי התקופה של מיכל ינאי, אורנה הייתה מושא אהבתי. היא עדיין מחזיקה מעמד יופי. נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? אולי. איזה שאלון כייפי זה היה. עשה לי את השבוע. שאלות מעניינות, הכל. נהניתי! בראבו!

eliavtu

New member
חח אני קולט אותך באה לפרס כזה..

"יש לך משהו מזה עצוב בעיניים" והוא כזה.. "באמת?" |בקולו של פרס| :p <אחח.. לפחות הדמיון שלי מפותח>

BecKiY

New member
חחחח אליאב איכס יא מגעיל

יוצא כאילו אני מתחילה אתו.. ועם כל התשוקה שלי למצוא פעם גבר עשיר ומבוגר עם בריאות רופפת, זאת לא התקופה!

עכשיו תורי!

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש?: שאנחנו חזקים במקום שלנו..וולא צריכים אף מקום אחר! אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה?: לא... האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום?: עם של טמטום... מה אתם חושבים על טלי פחימה?: סתם מזדיינת עם ערביםםםםם :))))) מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')?: איש מאוד חולני אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו?: בחיים לא... מאמינים שיהיה שלום?: כן!... מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה?: אממ... מה אתה עשית בשביל המדינה?: אמור להתגייס... אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית?: לא! יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)?: סטאנדאפ!...ואולי משחק... בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים?: ישראלים... נתקלתם פעם באנטישמיות?: לא... אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה?: לא!!!!! נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)-..לא יודע... אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר?: שלוש שנים :) הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל?: בטח!...(אני אומר את זה רק בגלל שאני יודע שזה לא יקרה) לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו?: בחיים לא.........!!!!!!!!! אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו?: כן....אבל אני אישית יתחיל לזלזל בטעם האומנותי שלו חחח אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין?: ישים מה?????? ואם הוא ישים סקיני ג'ינס?: כן...תעזבו אותו בחייאת ראבאק גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי?: כולם יודעים מי זה אביתר...הרוב לא אוהבים אותו כרטיס אישי אז... מה שלומכם?: הכול בסדר.... מה השם, תזכירו?: קובי :) השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו.: חוג כדורגל כשהייתי בן 11....ובמגמת תיאטרון כיום... סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו?: לא סיפרתי...ובמידה ואני יספר...מה הם יכולים להגיד????...חחח אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים): שלא תהיה טלוויזיה גם חצי שנה חחחח מה אתם חושבים על "בטיפול"?: סידרה מצויינת...אהבתי אותה מאוד מה הסרט הכי טוב שראיתם?: מממ..יש כול כך הרבהההה.....בזמן האחרון...הבופור אולי... סדרה ממש טובה שראיתם?: "הסימפסונים" כמובןןן!!!....אין ספק בכללל....יצירת אומנות! תוכנית?: מממ...לא יודע...יאיר לפיד אולי חחח איפה הכי כייף לקנות בגדים?: בלו בירד...בילבונג...קסטרו..יש מלא חחחח...גולף הייתם רוצים להיוולד במין האחר?: הייתי רוצה ררק פעם אחת להרגיש אורגזמה נשית חחחחח יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"?: מייקל לואיס ואסתי גינזבורג אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס?: כן חחחח הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם?: לא... אוהבים כדורגל? : בטח!!! מאמינים בקמעות?: בכלל לא נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם?: תגובה שלי איפשהו... מאמינים בבורא עולם? : לא יודע... כועסים עליו לפעמים? : יכוול להיות שזה עליו בעקיפין מדברים אליו?: לא... מה החלום הכי גדול שלכם?: לעשות סטאנד אפ ולחיות מזה... ספרו בדיחה!- ...אין לי בדיחה עכשיו חחחח מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם?: אמא ואבא את מי אתם הכי אוהבים בעולם?: אמא ואבא התכונות הכי חזקות בכם?: הומור...נדיבות...ישר מדי לפעמים חחח בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])?: עוד טיפ טיפה ואני בגן עדן תאמת, אתם גזענים?: כן חחחחחח יש לכם דעות קדומות?: כן חחחחחח גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"?: כנה חחחחחח מתכננים להוציא דיסק בעתיד?: לא יודע "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)?: אומנות או ננמות!!!!!!!!!!! אתם אומרים הרבה "מאמי"?: לבנות כן חחחח אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים?: קובקוב...זה גג מה אתם חושבים על... אביב גפן- : פעם ממש אהבתי אותו... שלמה ארצי-: לא מעניין אותי במיוחד טל פרידמן-: מלך אמיתי....צריכים עוד אמנים כמוהו אסי כהן-: קומיקאי מדהים...שחקן לא רע בכלל אסי דיין-: שיהיה בריאא אורנה בנאי- : אחלה בחורה..מה גם שהיא בנאי

חשבתי שעניתי

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? קצת עצוב אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? הם ממש מגניבים :p מה אתם חושבים על טלי פחימה? מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? תלוי מה התפקיד שהוא מועמד אליו מאמינים שיהיה שלום? לא יודעת.. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? מה אתה עשית בשביל המדינה? לא הרבה האמת אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? לא יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? אין לי מושג.... בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? ישראליה נתקלתם פעם באנטישמיות? לא אישית אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? לאא.. נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- פנינה רוזנבלום! אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? מכיתה ז' נראה לי הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? כן לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? כן.. כל אחד והטעם שלו אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? זה יהיה קצת מוזר אני חייבת לומר... ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? רק לכמה בודדים כרטיס אישי אז... מה שלומכם? אחלה בחלה מה השם, תזכירו? רותם השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. התעמלות קרקע, כשהייתי קטנה באומנות, ג'אז, ועכשיו קראטה סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? 'טוב..' אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) מוותרת על טלוויזיה מה אתם חושבים על "בטיפול"? ממש אהבתי מה הסרט הכי טוב שראיתם? סדרה ממש טובה שראיתם? חברים :p תוכנית? איפה הכי כייף לקנות בגדים? אווטלטים למיניהם וסתם חנויות זולות הייתם רוצים להיוולד במין האחר? נראה לי יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? לא אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? שמעתי על הקרחת וכל זה הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא אוהבים כדורגל? לא מאמינים בקמעות? לא נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? חח משהו שכתבתי בבי"ס היסודי מאמינים בבורא עולם? לא כועסים עליו לפעמים? מדברים אליו? מה החלום הכי גדול שלכם? ספרו בדיחה!- מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? נגה שבטח קוראת את זה
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? התכונות הכי חזקות בכם? בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? תאמת, אתם גזענים? אולי קצת יש לכם דעות קדומות? לא גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? כן מתכננים להוציא דיסק בעתיד? לא "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? גם וגם אתם אומרים הרבה "מאמי"? לא אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? רק קבוצה מסוימת מה אתם חושבים על... אביב גפן- שיהיה שלמה ארצי- משעמם טל פרידמן- מצחיק אסי כהן- אסי דיין-
אורנה בנאי- מצחיקה נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? אולי..

bזוהר

New member
...

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): לא הבנתי מה השאלה אחרת הייתי עונה! אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? מפתאום כל העולם שונא אותנו? אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? בוודאי האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? הכל.... לא יודעת מה אתם חושבים על טלי פחימה? כלום מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? סורי..... אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? אם הוא יתאים לעבודה בוודאי, אבל אני לא אהיה אחת שמגיעים אליה לראיון עבודה... מאמינים שיהיה שלום? בוודאי.. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? הרבה:) מה אתה עשית בשביל המדינה? כלום אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? לא חושבת שאני יכולה לעזור שם.. יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? קודםכל אנלא רוצה לחכות לסוף התיכון, נראה לי שמשנה הבאה אני לא אלך לביצפר,וכשאני לא אלך?להתחיל לחיות פשוט..:) בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? יהודיה,אני חושבת נתקלתם פעם באנטישמיות?לא אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה?לא נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- שהיא שלנו אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? הרבה! 5 או 6 שנים הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל?ברור לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו?ברור אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין?ברור ואם הוא ישים סקיני ג'ינס?ברור גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי?יש להם כרטיס אישי אז... מה שלומכם? בסדר:) מה השם, תזכירו? זוהר,שונאת שעושים פסיק ואז תזכירו??????......... השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. חוג? בטח! שירה, ריקוד, משחק, סתם כאלה סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? כן, יש לי חברה אחת הכי טובה (ועוד כמה פחות טובים), והיא בעיקר יודעת, היא לא הגיבה על זה, מזתומרת..? היא חושבת שזה מגניב אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) אין מוזיקה חודש מה אתם חושבים על "בטיפול"? נהניתי לראות ת'סדרה הזאת,במיוחד ימי שלישי עם מאיה מרון
מה הסרט הכי טוב שראיתם?החברה שלי סדרה ממש טובה שראיתם?שבתות וחגים תוכנית?טלנובלה בע"מ(טלנובלה,כאילו) איפה הכי כייף לקנות בגדים? חח שוק מחנה יהודה, יש שם חנות אחת של בגדים......חבל על הזמן! הייתם רוצים להיוולד במין האחר?לא יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? מייקל לואיס המעצבן ואסתי גינזבורג המטומטמת,לא? אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? לא ממש... אבל כשהייתי בת 8 ממש אהבתי אותה.. כשהיא הייתה תמימה(ואני הייתי בת 8) הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא חח אוהבים כדורגל? כן! מאמינים בקמעות? לא ממש נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? בוודאי! כל מיני דברים לא מחוברים מאמינים בבורא עולם? רק כועסים עליו לפעמים? לא מדברים אליו?כן מה החלום הכי גדול שלכם? להתגבר על הפחד, לעשות מה שאני אוהבת, לחיות חיים טובים, להגיע לאושר, לא יודעת ספרו בדיחה!- מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? המשפחה שלי את מי אתם הכי אוהבים בעולם? ת'משפחה שלי התכונות הכי חזקות בכם? אוהבת, נקשרת בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? לאלאלא:/ תאמת, אתם גזענים?לא יש לכם דעות קדומות?כן,אני חושבת גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? כן.. מתכננים להוציא דיסק בעתיד?אולי "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? נכון...השני!!חח:) אתם אומרים הרבה "מאמי"?לא אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים?לפעמים מה אתם חושבים על... אביב גפן- קצת מעצבן אבל איש טוב שלמה ארצי- בסה"כ, אוהבת טל פרידמן-אוהבת,חמוד ומוכשר אסי כהן-כנ"ל אסי דיין- אוהבת! מוכשר וחכם אורנה בנאי- ...כל מילה מיותרת נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? כן:)

cspse

New member
בקי את כזו שנוונה ../images/Emo8.gif

לכבוד עצמאות כולנו יהודים. (הערבים, הדרוזים והצ'רקסים שמסתובבים פה, עמכם הסליחה. אתם יכולים לענות על זה או לעבור לנושא הבא): אז.. כל העולם שונא אותנו. איך זה גורם לכם להרגיש? הממ לא ממש יצא לי לחשוב על זה אף פעם. נראה לי זה בסדר. אתם אוהבים ומחבקים את העולם בחזרה? בטח. האמריקאים- עם של אתיקה או עם של טמטום? טמטום, מזון מהיר, כרסים וישבני-ענק. מה אתם חושבים על טלי פחימה? אני רוצה שפעם היא תלך לאיבוד בג'נין בלי הערבי שהיא אוהבת לידה... מה אתם חושבים על מאיר כהנא (מותר לעשות 'גוגל')? אולי קצת פנאט, אבל אלו שקרויים "ממשיכי דרכו" אני חושב שקצת איבדו קשר לדרכו... אם הילד או הילדה שייוולד ליגאל עמיר וללריסה המוזרה שלו יבוא אליכם לראיון עבודה- תקבלו אותו? אני אקשיב לו, נראה מי הוא. מאמינים שיהיה שלום? לא לאורך זמן. מה אתם מוכנים לעשות בשביל זה? הייתי מוותר על כלמיני שטחים אם זה היה בתמורה לשלום ודאי. מה אתה עשית בשביל המדינה? אני משלם היום מיסים מהמשכורת שלי
ועוד שניה אני הולך לתת ת'תחת שלי ל3 שנים. אתם שוקלים פעם להיות פעילים פוליטית? לא יש לכם מושג מה תעשו עם החיים שלכם אחרי שתסיימו ללמוד (תיכון/השכלה גבוהה)? אחרי תיכון אני אלך לישיבת-הסדר, אלמד שם חצי שנה, אעזוב ואפנה לדרכי-תקשור פחות קונבנציונאליות עם אלוהים, אעבוד, אתגייס, אסע להודו... ומשם הכל פתוח.
בהשראת הסקר מידיעות אחרונות- אתם רואים את עצמכם יותר כיהודים או יותר כישראלים? מאוד ישראלי ומאוד יהודי נתקלתם פעם באנטישמיות? לא אתם רואים את עצמכם בעתיד רצים לראשות הממשלה? לא נכון שיש בממשלה יותר מ"מ מאנשים במשרה מלאה, אבל נק' האור היחידה בממשלה שלנו היא (חייבת להיות אחת!)- נראה לי שבכל הקטע של הכלכלה והאבטלה וכל זה הם די בסדר. אביתר ואני אז... כמה זמן אתם שומעים אביתר? מסוף י"א ככה, כמעט שנתיים. הייתם אוהבים את אביתר גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? סביר שכן לבנים שבננו. אם אביתר היה נפגש אתכם אחרי הופעה בשירותים ומבקש מכם להתנסות במשהו מיוחד, תסכימו? הייתי בשמחה משתין איתו באיקס במשתנה. אבל זהו. אם אביתר יגיד שהדיסק של נינט זה הרכישה הטובה ביותר מזה שנים, עדיין תאהבו אותו? אני אנסה להבין איזה מסר שנון ועמוק הוא החביא באמירה כל כך צינית. אם אביתר ישים קשת בהופעה הבאה, תאהבו אותו עדיין? בטח ואם הוא ישים סקיני ג'ינס? קשה לי לענות. זה הזוי מעבר לדמיון הכי פרוע שלי. גם לחברים שלכם אין מושג מי זה אביתר בנאי? הרוב יודעים, רובם בהיכרות שטחית. כרטיס אישי אז... מה שלומכם? עייף. מה השם, תזכירו? חיימקה השתתפתם פעם בחוג כלשהו? שתפו. בחוג ג'ודו בכיתה ג' בערך אבל מתישהו נמאס לי לקבל מכות אז הפסקתי, ובכיתה ו-ז הייתי בחוג כדורסל. סיפרתם פעם לחברים שאתם כותבים בפורום? איך הם הגיבו? יש איזה אחד שאומר שזה מוזר, השאר לא ממש מייחסים לזה חשיבות. אם היו אומרים לכם לבחור- אין טלוויזיה חודש או אין מוזיקה. במה הייתם בוחרים? (ולא מוזיקה בטלוויזיה גם, חכמולוגים) טלויזיה, דה. מה אתם חושבים על "בטיפול"? לא ראיתי אף פעם
מה הסרט הכי טוב שראיתם? אממ.. או "שמש נצחית בראש צלול" או "דוני דארקו". או אולי "אבודים בטוקיו"? סדרה ממש טובה שראיתם? אני אהיה מקורי, חברים ונמלטים. תוכנית? מכבי ת"א ביורוליג, כל יום חמישי. איפה הכי כייף לקנות בגדים? זיפ. הייתם רוצים להיוולד במין האחר? ממש לא. יש לכם מושג מי אלו הדוגמנים של "פוקס"? טוב כבר קראתי תשובות של האחרים אז לא שווה. אתם מעורים במה שעובר על בריטני ספירס? בקטנה. בכל זאת, היא הייתה האלילה שלי בכיתה ו'
הייתם רוצים שבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי יאמצו אתכם? לא חושב. אוהבים כדורגל? מאוד מאמינים בקמעות? לא נכון שפעם עשיתם "גוגל" לעצמכם? מה קיבלתם? מאמינים בבורא עולם? אכן. כועסים עליו לפעמים? בטח. מדברים אליו? המון מה החלום הכי גדול שלכם? להיות סופר. מאושר ומעושר. ספרו בדיחה!- מה 7? מה כמה? מי נראה לכם שאוהב אתכם הכי בעולם? 2 אחים שלי, וייס חבר שלי, אבאמא כמובן... את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את 2 אחים שלי ואת וייס התכונות הכי חזקות בכם? עקשנות, סבלנות, רגישות אענעארף בהשראת יאיר לפיד- מה הייתם רוצים שיכתבו על המצבה שלכם (שתתוכנן בעוד המון שנים, כמובן :])? "ג'ינג'י חינני וטוב לב, בעל כשרון כתיבה יוצא דופן". סתם, שיכתבו מה שיבוא. תאמת, אתם גזענים? לא חושב. יש לכם דעות קדומות? משתדל להיות נקי מכאלו. גם אתם אומרים "כנה" במקום "כן"? נראה לי חחח מתכננים להוציא דיסק בעתיד? ספר. "אמנות או נמות" או "מסחור זה לא אסור"? (את האחרון אני המצאתי! אני צריכה להיות קופרייטרית!)? שניהם ביחד אפשר? אתם אומרים הרבה "מאמי"? ממש קצת. אנשים מכנים אתכם בכינויים מיוחדים? אף אחד כמעט לא קורא לי "חיים". או שזה חיימקה או שמורידים לי י' אחת מהשם וזה יוצא חים, או חימקה. מה אתם חושבים על... אביב גפן- אחלה לימי עצבות. שלמה ארצי- הוא... סתם כזה. מאחל לכל בנאדם להצליח ככה בלי לעשות שומדבר. טל פרידמן- הגדול מכולם. אסי כהן- תותח אסי דיין- לא ממש יצא לי להכיר אותו. אבל אני אוהב ת'רעיון של אמן מבוגר מסומם ומעשן בצורורות. הלוואי עלי. אורנה בנאי- היא בסדר. נראה לכם ברצינות שמישהו קרא את מה שרשמתם? בטח
יומטוב

למעלה