סכמ"ש

../images/Emo117.gif סכמ"ש ../images/Emo166.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע? תמונה:

אנוכי../images/Emo3.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: טיול סיכום המסע לפולין, מתכונת בתנ"ך משהו שלילי שקרה השבוע: מתכונת בספרות, מגן במדעי המחשב
האדם שעשה לי את השבוע: אמ לאדע
קניית השבוע: מקדונלדס?
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): עוגה - אחותי המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: -- ציטוט השבוע: "אם טיפשה אני, הרי שטיפשה אני בעיני הטיפש" (או משהו כזה, אנטיגונה
), "סמכוני באשישות, רפדוני בתפוחים, כי חולת אהבה אני" (הרעיה בשיר השירים מספרת לנו עד כמה היא נימפומנית). ספר השבוע: תנ"ך לקראת בגרות - פלורה ויניצקי
סרט השבוע: צעקה....ראיתי איזה יום באמצע הלילה ונקרעתי מצחוק
שיר השבוע: מאסתי בכל השירים שלי
יציאת השבוע: --- תוכניות לסופ"ש: לנוח קצת אחרי השבוע המטורף הזה וללמוד לבגרות בערבית. תוכניות לשבוע הבא: ראשון - בגרות בערבית, שני - ל"ג בעומר, חמישי - בגרות במדמ"ח, שישי - מתכונת 06.
! ולסיכום, איך עבר השבוע? האמת שרובו בבטלה, חלקו בבאסה, וזהו חח. תמונה:

tamaguchi girl

New member
מסכמש"ת :]

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: 2 מתכונות נוספות מאחורי (ספרות ותנ"ך), סיור מסכם בירושלים של משלחת המסע לפולין
משהו שלילי שקרה השבוע: ללמוד לתנ"ך ולספרות, זה היה מזעזע :S האדם שעשה לי את השבוע: - קניית השבוע: - הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): סטייק פרגית ופירה של אמא
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:- ציטוט השבוע: "להיות או לא להיות?" נו, זה..איך קוראים לו..אה כן, המלט
(אני עדיין קצת-הרבה מושפעת מספרות- לפני המתכונת בספרות ישבתי כמה שעות טובות וסיכמתי 40+ עמודים של סיכומי המורה ל16 בלבד!! 8 דפים משני הצדדים..הייתי גאה בעצמי
וזה יעשה לי חיים קלים בלמידה לבגרות, אני מקווה
). ספר השבוע: - סרט השבוע: חטופה- מומלץ! שיר השבוע: - יציאת השבוע: התחרפנות קלה אחרי 4 שעות +- למידה לתנ"ך עם חברה..שתינו איבדנו את השפיות אחרי שעברנו על חצי מהחומר בערך והתחלנו למלמל שטויות ולשיר שירים מתוכניות ילדים כמו נילס הולגרסון ובלינקי ביל וכאלה
תוכניות לסופ"ש: מחר בבוקר ארוחה משפחתית אצל משפחה רחוקה שלא ראיתי הרבה זמן, בצהריים לנוח ובערב להתחיל לתרגל מתמטיקה למתכונת בשבוע הבא >< תוכניות לשבוע הבא: ל"ג בעומר- מדורות כמובן
, וחוצמזה- מתמטיקה מצאת החמה עד צאת הנשמה X_X יום שישי המתכונת השניה ואני חייבת להצליח בה..לפחות יש לי מוטיבציה, נכון לעכשיו P: ולסיכום, איך עבר השבוע? דיי מהר, וטוב שכך, זה היה שבוע מתיש
תמונה: ברוח המתמטיקה לקראת שבוע הבא או משהו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo171.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:ההתחלה שלו עוד היתה באיטליה
ו100 במתכונת הראשונה במתמטיקה!!! משהו שלילי שקרה השבוע:שחזרתי כמה דברים השתנו לא כמו שרציתי, חרשתי המון המון לספרות
אבל עבר דיי בהצלחה האדם שעשה לי את השבוע:חברות\ידיד שלי קניית השבוע:חולצה באיטליה, שנאבדה עם המזוודה שלי הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):פיצה
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:אנאערף ציטוט השבוע: ספר השבוע:"המאהב"\"אנטיגונה"\"כל החיים לפניו", ספרות וזה
סרט השבוע: שיר השבוע:"יותר טוב כלום מכמעט"- עברי לידר. "עוד שעה שעתיים ואת... חוזרת הביתה"
יציאת השבוע:נע, כלום תוכניות לסופ"ש:ללמוד למתכונת השנייה במתמטיקה(שהולכת להרוס לי כ"כ), להתכונן לפסיכוטכני בצו ראשון- אני כושלת בזה>< וזהו
תוכניות לשבוע הבא:צו ראשון ביום שני
, מתכונת במתמטיקה ביום רביעי
שתדפוק לי את הציון! ולסיכום, איך עבר השבוע?לא רע, למדתי רק יום אחד תמונה:

נמנמ ../images/Emo54.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: אנערף, לא ממש זוכר אותו. משהו שלילי שקרה השבוע: כנ"ל. האדם שעשה לי את השבוע: / קניית השבוע: עט בגרויות שאני מקווה שיביא לי מזל
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): / המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: / ציטוט השבוע: / ספר השבוע: / סרט השבוע: ספרות זולה. שיר השבוע: / יציאת השבוע: אתמול עם חברים. תוכניות לסופ"ש: ללמוד למחשבים
תוכניות לשבוע הבא: חייב לחרוש למחשבים, יום שני זימון+ל"ג בעומר בערב, יום חמישי בגרות במחשבים
|מתאבד| ולסיכום, איך עבר השבוע? בסדר כזה. תמונה:

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifסכמש../images/Emo70.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: הממ בילוי עם האקס
משהו שלילי שקרה השבוע: פרידה סופית
האדם שעשה לי את השבוע: האקס?
קניית השבוע: שומדבר הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): סנדוויץ' של אבא
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאפשר לדבר איתי שעות וזה כיף
ציטוט השבוע: אין ספר השבוע: מתמטיקה ו'
סרט השבוע: אין שיר השבוע: i finally found someone יציאת השבוע: לאקס
חחח תוכניות לסופ"ש: הוא נגמר:| תוכניות לשבוע הבא: לעבור את המתכונת במת' מחר! ל"ג בעומר
ולסיכום, איך עבר השבוע? סביר תמונה:

LOLI152

New member
למישהו בא עוגיות?

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: 94 במתכונת בתקשורת :) צילומים למגמה, חברים, כיףכיף:) משהו שלילי שקרה השבוע: שלילי זה לאנשים שליליים.. חחח האדם שעשה לי את השבוע: מקופחהיירן:D חחח ילדת יום הולדת קניית השבוע: סוד בנתיים, כי דנה בננה קוראת פה:) הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אני מכינה עכשיו עוגיות!! :) המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:ואו האמת הרבה.. "לא דיברנו מלא זמן וממש התגעגעתי אלייך!" "את חושבת את עצמך" (XD) "את בן אדם נפלא" וכ'ו וכ'ו. :) ציטוט השבוע: מממ. אין לי. ספר השבוע: אניהו.. אתגר קרת. לא נמאס לעולם סרט השבוע:פתאום 30
שיר השבוע: שיר לשירה יציאת השבוע: "אאאפצ'י!! ~נחירה נחירה~" -"אלה, באמת, תשלטי בעצמך!" "אני לא יכולה, יש לי שפעת חזירים!!" תוכניות לסופ"ש: צופים, יום שישי בערב, משחק בשבת בבוקר, (כדוריד של חברה) , ועוגיות בערב :) תוכניות לשבוע הבא: ל"ג בעומר:) ולסיכום, איך עבר השבוע? אחלה בחלה תמונה: אין. יש לכם בעיה עםזה?!

Drenthe

New member
יש לך שפעת חזירים?! ../images/Emo2.gif

ח'ברה כולם לברוח מהפורום! אלה מסכנת את הבריאות שלנו!! סתם סתם, חס וחלילה.

LOLI152

New member
כדאי לכם להידבק ממני!

אתם תהיו מפורסמים!! חחחחח.
וגם יהיה לכם דחף בלתי נשלט להתפלש בבוץ!

עוד שבוע מאחורינו.הם חולפים בטיל.../images/Emo221.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:הבגרות בע"פ והמגן במתמטיקה מאחוריי
.הטקס-חזרה-מהמשלחת היה ממש מרגש,החזיר אותי לשם באיזשהו מובן,עשה המון "רעש",ורעש חיובי,בוגר,איכותי,ועצום. בנוסף,הייתי בפסטיבל "החיים הטובים" בנמל אתמול,והיה כזהכזה אדיר
. משהו שלילי שקרה השבוע: אני אף פעם לא מנסה לענות על זה.סעיף דבילי
. האדם שעשה לי את השבוע:נראה לי החבר,אתמול.
קניית השבוע:-- הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):קפוא ג'ו מוקה בת"א
. המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:שכתבתי בצורה "ממש מרגשת",שהקראתי מאד מרגש.[נאמר ע"י הורים שונים,שחלק אני מכירה וחלק לא,סבא אחד,מורים,אנשים מהשכבה,ואנשים שפגשו את אבא שלי ברחוב יום אחרי].באמת,שכנראה שמו לב שזה בא מהלב.רעדתי על הבמה,והזלתי דמעות בטקס.כל פעם מחדש אני קולטת עד כמה זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים. ציטוט השבוע:-- ספר השבוע:הממ,מעלה גיחוך, אם היה לי זמן לקרוא עכשיו... סרט השבוע:אולי אתמול-"ד"ר דוליטל 3"
(סתםסתם,גרוע יחסית,אל תראו
) שיר השבוע:התחלפו בלי סוף,אז אנ'לא זוכרת. יציאת השבוע: אנשים נהיו פה יבשים משהו ): תוכניות לסופ"ש:היה כבר... תוכניות לשבוע הבא:מתכונת בספרות ובגרות במחשבים
.לנסות לחיות בין לבין (כי שבוע הבא מתכונת ושתי בגרויות-בפיזיקה ובאנגלית,בהתאמה).
ולסיכום, איך עבר השבוע?מגניב,מהר,מוזר.

למעלה