מקדימה אתכם

../images/Emo117.gif מקדימה אתכם

ופותחת שירשור של איך היה ל"ג בעומר השנה... אני אהיה ראשונה: הל"ג בעומר ה-כ-י כיף שלי בחיים!!! אני והספרי היסטוריה הרצנו פה מדורה ענקייייתת עם האימפריאליזם ועם הרצל והתנועה הציונית והמרד הגדול וכדי לא להזניח לרגע את החג עצמו גם הוספנו את מרד בר כוכבא... ואיןןןןן היתה מדורה שלמה של מתכונת בהיסטוריה
ואתם? חוויות? אה כן..ולחכמים שביננו (*אהם* תומר *אהם* אופיר) חידה (עלאק חידה פשוט מנצלת את החוכמה שלכם) אז ככה- נכון האימפריאליזם? אז יש את המוקדי סכסוך בין המדינות...אז יש את סכסוך פאשודה ויש את מלחמת הבורים..התהייה שלי היא מלחמת הבורים=סכסוך סודן? כן כן זה לא הגיוני אבל הספר...אומר.... תודו חידה מעולה לכבוד החג נכון??? שוב, חג שמחחחח

סנטה

New member
אממ כבר חזרת מהמדורה?אני רק עכשיו

הולך
מבטיח לספר לכם איך היה ...
אני מבטיח לשלוח בכם אש חמה ! ביי ביי סנטה

טטחחחח לא הבנת..

זה היה בציניות..מחאה על כך שאני צריכה לחרוש להיסטוריה בל"ג בעומר בשביל המתכונת.. (נו טוב יש מי שלא התרגל לציניות ששוררת בי..)

ofir78

New member
אני עכשיו חזרתי

לא עשינו מדורה אבל היה נחמד מאוד... בקשר לשאלה שלך אז אני לא יודע כי למדתי חומר אחר כל שנה יש מיקוד אחר...

מרילנצח

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב..

עכשיו פקחתי את עיני.. |פיהוק|... אתמול היה ממש כיף עשינו סתם קומזיץ בחוף בהרצליה... וזהו..

לי היה.....נחמד...!

היה לי דיי יבש... אמא הזמינה אותי להצגעה-העבד.... היתה הצגה יפה.....לא יודעת למה אבל חשבתי שאני אראה שפ את עברי... אולי פיתחתח לעצמי מן אובסיה אליו....חמור ביותר.. לא משנה,חזרתי הביתה ב-12 ופשוט-הלכתי לישון! מה שכן-מהשינה נהניתי! הייתי צריכה להשלים כמה שעות שינה!! עכשיו התעוררתי.....ובקשר לאובססיה-עכשיו אני מגלה (רק עכשיו אני מבין) שיש לי אובססיה לפורום... חבל..... שיהיה לכום יום חופשי נפלא! בהצלחה לכרמית במתכונת הראשונה בחייה! מקווה שכולם נהנו.... ביי ביי.

heaven is here

New member
היה מצצצצצצצחיק!

היה ממש מגניב! נשארנו עד 4 בערך בבוקר היו זמנים שלקחנו קרשים מאתר בניה למדורה שלנו או שהחלפנו אוכל בקרשים עם מדורות אחרות או שרצנו עם העגלות בכל העיר והקומזיץ.... עד שהאוכל היה מוכן שעתיים!! אבל היה סבבה ונחמד ולא. לא היינו בים כמו כולם.

למעלה