יום שישי

Anni Lupu

New member
ישנתי 2...

וכואב לי הראש עכשיו. אין לי כוח ליום עבודה לפסטיבל... חברה באה אליי, אז אני מחכה לה. סופ"ש נעים לכולם.

Snow fairy

New member
^^

אחרה"צ יומולדת לאחותי הקטנה ואני צריכה להפעיל את חברות שלה
. אעעע יהיה בסדר. בלילה מסיבה של חבר של חבר של אחותי [
] ואמורה להיות מוזיקה טובה ויהיה פנאן:]

Snow fairy

New member
וואי, היה כל כךךךךךךךך כיף!!!

מלא מטאל והדבנגינג ואנשים מצחיקים

DanieLushka

New member
-.- הלכתי לישון באיזה 6 וחצי, והאמא הנחמדה

שלי העירה אותי ב11, אחלה בוקר.

© h i l a ©

New member
אין לי כוח

לא נפשי ולא פיזי, להתכונן למתכונת בספרות (יום שני) מיום שני קראתי רק את הסיכום על "האדונית והרוכל" ואולי קצת על "יד ושם" :(

A m b a G a l

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo115.gifכימיה !! ../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif

מי שניגש השנה לבגרות , יש לכם במקרה מתכונות וכאלה על המחשב ? אני משתגעת שאין לי מאיפה לתרגל . >< תתודה רבה (:)

Liron04

New member
אני עושה תתוכנית החדשה :p

אני גם עושה תתוכנית החדשה אעאעא ואני צריכה עזרה דחוף בתרגול חחח אין בשום מקום :S

תגידו אם זה לא חברות משולמות../images/Emo99.gif

הן בנו לי האמר מעץ!!!!!!1 אשכרה האמר אדום קטן מעץ!!!!! והכל בפנים מלא שוקולד וממתקים הן הגיעו לכזה פרטים שהלוחית רישוי היא התאריך הלועזי שלי
בחיי גאונות
יש לי כבר אוסף האמרים:p

תגידו לי שזה לא קורה לי!

יש בי משהו בזמן האחרון שגורם לכל מיני דברים שיש סביבי וששייכים לי להיהרס! לפני שבועיים המחשב שלי פתאום מת, כמעט איבדתי כל מה שהיה לי עליו, ויש לי עליו המון. הספריה שלי כמעט קרסה עלי ועכשיו תקוע לי עמוד באמצע השולחן. היום הפלאפון שלי פתאום לא נדלק, ולא נטען ולא כלום, ויש לי הרגשה שכל מה שיש לי עליו ילך, גם אם יצליחו לתקן לי אותו. ידעתי שאני לא צריכה להעביר דברים לזיכרון של הפלאפון רק כדי לפנות את הזיכרון של הכרטיס
אז כמו שכבר כתבתי בשרשור של ל"ג בעומר, לא ישנתי בלילה. רק בתשע בבוקר מצאתי את עצמי בבית לשתי דקות כדי להחליף בגדים, וכמו סתומה הלכתי עם ההורים ועם האחים לסיבוב בעיר. אבל מה, הרווחתי מזה שתי גופיות וגלידת תות
חזרנו הביתה, סידרתי את החדר והפעלתי מכונות. אכלנו צהריים וכמעט נרדמתי על השולחן, אז אמא ויתרה לי על הכביסות, על הפינוי של השולחן ועל השטיפה של הבית ושלחה אותי לישון
קמתי בערך ב7 וחצי כי אחותי העירה אותי, ירדתי למטה, אכלנו ועכשיו אני על המחשב קצת ואח"כ אני בטח אמצא את עצמי כבר בבוקר של מחר בלי לדעת איך זה קרה

http://youtube.com/watch?v=YEx20rAeUl0#

קמתי ב2 וחצי התארגנתי מהר מהר וזזתי ליום עבודה לפרק איזה טקס שהיה מזמן כרגיל היינו קצת אבל היה כיף. אמממממ ולא יודע אם נעשה משהו בערב.

LadyFlame123

New member
לא היה כיף בבית אז הלכנו לבן:]

הוא שיחק Assassin's Creed וזה משחק ממש מגניב. הם צחקו עליי שאמרתי שהמשחק אלים
. ואין לי ממש בעיה עם משחקים אלימים, אבל הם פשוט התעללו באנשים שלא היה צריך להרוג ונהנו מזה נורא, אז זה קצת מעוות
. ואז ראינו סרט. נראלי שקראו לו הממלכה האסורה. סרט ממש טוב, עם הרבה קרבות סינים
. ועכשיו אני בבית ולא בא לי לישון.

sky darkens

New member
Together we made ittttttt.

קמת ב9 בערב אחרי מגה ל"ג בעומר. הלכתי עם החברים לאלוני-EL-בלוני, ובערך ב1 הלכתי ליפה שלי. הייתי אצלה עד לפני שעתיים בערך והיה ממש כיף.
עכשיו אני שוקל לישון או ללמוד לביולוגיה. יש לי מתכונת.

למעלה