אנרכיה

magy

New member
../images/Emo117.gifאנרכיה../images/Emo117.gif

א נ ר כ י ה האהבה היא אנרכיה של הרגשות מרידה של הלב בכל המתכונות המקובלות מהפכה של תאים אפורים שאינם מוצאים מקומם מרוץ מטורף של תשוקות דו קרב החיה באדם האהבה היא אנרכיה היא וירוס מתוחכם תוקפת טיפשים אינה בוחלת בחכם אהבה היא החופש המוחלט ביקום וגם אם תתכחש על פיה - ייפול ויקום

magy

New member
../images/Emo54.gifאנשים בחושך../images/Emo54.gif

אנשים בחושך… ראיתי המון אנשים הולכים בחושך ומחפשים ומחפשים… מרב אנשים ומרב חושך הם שכחו מזמן מה לחפש… זה שרצה בת זוג פגש בה במהלך הצעידה אבל לא שם לב הוא היה עסוק בחיפוש… זה שחשב על האור ראה אותו לרגע אבל כשחזר אל הצפיפות הלך האור לאיבוד… זה שחלם על חופש החמיץ אותו בגלל "חוק העדר"… כולם חיפשו את כולם אבל לא עצרו לרגע לראות אם מישהו נמצא בקרבתם… הם רצו קדימה אל המטרה הלא ברורה מלוכדים בלמצוא את עצמם נחושים למצוא את זולתם… ולא היה שם כלום מלבד החושך הגדול והאשליה הגדולה שיש משהו שמחכה להם… בסוף הדרך…. ורק להם…

magy

New member
../images/Emo93.gifאת מציגה בעיתונים../images/Emo93.gif

את מציגה בעיתונים ..... את מציגה בעיתונים את ענקייך ושדייך וגאה במבטים ששולחים לשם רואייך וכולם מדברים על אהבה ובפועל מחפשים זיון ללילה שיהיה כשביט מהיר שזנבו מאיר לרגע - את שמי בדידותם השחורה... והם מדברים על זוגיות וקשר אך כבר מזמן שכחו בדיוק מהו הפשר של דבקות ונאמנות והיכן המהימנות לאן נעלם סולם הערכים היכן מסתתרים הרגשות הכנים? וברדיו כל הזמן שירי אהבה על בגידות וכאב על כבשה וזאב שירים יפים ועצובים השוחקים לאבק את המלה הגדולה... לא כל נגיעה בבשר היא אהבה ולא כל צווחת תשוקה הופכת את האקט למעשה אהבה... ואת המביטה מהצד וצופה במשחק חושבת שהעולם דוהר לימי פומפייה האחרונים וחסרת אונים את מחפשת את אחרון הצדיקים...

magy

New member
../images/Emo47.gifטבעת זהב על ידי../images/Emo47.gif

טבעת זהב על ידי… כשנפגשנו חשבתי ששנינו – בנויים מאותם חומרים כשנישאנו סברתי ששנינו – רוצים את אותם הדברים עם כל התמימות שהיתה בי – וטבעת זהב על ידי אמרתי מבוקר עד ערב – שאתה כנראה רק שלי… וגם כשממני נמנעת – המצאת המון תירוצים ואף שקשות בי פגעת – קיבלתי את כל השקרים בכל נפילותיך חזיתי – נשענת עלי כמו על קיר במקום בית בנית לי כלא – הפכת אותי ל"אסיר"… התנהגת בחוץ כמו "מלאך" – בבית היית "שטן" הם חשבו שאני "המפלצת" – ואתה " הנסיך הקטן" …"אני לא נשוי, אשתי נשואה" – אמרת לא פעם אחת כמה צדקת בזאת האימרה - איתך הייתי לבד, אני שהייתי לך לאישה – שהייתי לך גם לאם זו אני שעמדה לצידך – כשהיית נואש וזועם וטיפלתי בך כמו בילד חולה – כשהיה לך רע ומר אבל כשאני נזקקתי לך – לא היה לך זמן – מה מוזר ??? והיום אחרי מעל שש שנים - כל אחד מאיתנו לחוד היום עוד אזרוק מבט לאחור - אנסה להבין בלי לאות איך הצלחתי כל כך עשרות של שנים – להיות קטר בלי פחם ? ומי שעל כך ייתן לי תשובה – אולי ייחשב לחכם…

t a m n u n a

New member
תגידי מגי אמרו לך פעם שאת../images/Emo110.gif

ע נ ק י ת קטנת קומה ושברירית שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo142.gif../images/Emo127.gif מגי ........עם הזמן ....

החוכמה באה עם הזמן/ייטס "עלים יש הרבה, אך שורש אחד. כל ימי נעורי דוברי השקר נדנדתי בשמש את עלי ופרחי: הגיעה העת לאמת בשלכת". מחבקת אותך בחום.

טבעת = לעולם לא מביטים לאחור....

פן תהיי כמו אשת לוט. נציב מלח. עם הפנים קדימה .

תנ"ך נייד = רעיון גאוני.....

רק זה חסר לי בזמן העבודה......... או בזמן שופינג בגרנד...... או במספרה......... או בשפת הים........ או באיזה מפגש פורום ........

פנס.......זהו פנס זה הפתרון.......

או משקפי ראייה טובים. מה יש לחפש בחושך ?????. מחכים לאור יום ואז מחפשים.....אלא שכאשר מגיע אור היום......רואים מה יש מסביב מחכים שוב לחושךךךךךךךך - העיקר לא לראות......מה שיש ....... בקיצור, הכי טוב לראות מה שפחות.....ולדעת מה שפחות.......טוב לבריאות. (פחחחחח איזה מסקנה...)

maxima

New member
רוזנת ומגי............

יש המון יופי ואהבה בחיים אם מסתכלים לכוון שלהם יש המון אנשים טובים שעוזרים ואיכפתיים ואוהבים ללא חשבון אנשים שאיכפת להם מהזולת

למעלה