../images/Emo117.gif אמת או שקר ../images/Emo182.gif מס´ 4
אוף, זה לא קל: גם לי קרו מקרים דומים לאלה שהחברים כבר העלו פה, ואני לא רוצה להיות נדוש (אולי כולנו הזדיינו עם שני אחים שלא יודעים אחד על השני? זה כנראה די נפוץ). 1. לפני כמה שנים יצאתי עם דראג קווין כושית, יפהפיה, גבוהה ממני בראש. בסוף נמאס לי כי כשהייתי איתה אף אחד לא הסתכל עליי
, ולמרות שהיו גם יתרונות (כניסה חינם למועדונים, טיפים לאיפור ורכילות מרושעת על ליידי באני, למשל) אז נפרדנו כידידים. בשנה שעברה הסתבר לי שחברים שלי מהצד השני של הכדור מכירים אותה. היא עדיין בדראג, ואני מניח שגם SHE IS A DRAG... 2. בזמן קורס קצינים, במקלחות של בה"ד אחד
, קיבלתי מציצה מצנחן. זה היה באמצע הלילה, ושנינו היינו נבוכים מכדי לפתח את זה הלאה. חבל. אחרי שהשתחררתי מהצבא (בדרגת סמל, אגב) נתקלתי בו במעבר חציה באבן גבירול. אני כבר הייתי אז עם רגל מחוץ לארון
וניסיתי לברר מה הוא זוכר מהמקלחת ההיא, אבל הוא הסמיק והראה סימני מצוקה, אז ויתרתי על העניין. מעניין איפה הוא היום (ואם הוא שמר על הקוביות בבטן).
אוף, זה לא קל: גם לי קרו מקרים דומים לאלה שהחברים כבר העלו פה, ואני לא רוצה להיות נדוש (אולי כולנו הזדיינו עם שני אחים שלא יודעים אחד על השני? זה כנראה די נפוץ). 1. לפני כמה שנים יצאתי עם דראג קווין כושית, יפהפיה, גבוהה ממני בראש. בסוף נמאס לי כי כשהייתי איתה אף אחד לא הסתכל עליי