חמיצ'י

../images/Emo115.gif../images/Emo129.gifחמיצ'י

כמעט סופשבוע אנשים איך היו הבגרויות בפיזיקה וביולוגיה?? --- מסתבר שיש לי ממוצע 92, = "מצטיינת" לפי בית הספר

בגרות בתנ"ך מורחב../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif

בגלל שזו בגרות פנימית אז לא שמו לנו את זה באותו היום של החובה כדי שלא יהיה לנו עמוס מדי. היה בסדר גמור, קצת מתיש, כתבתי איזה 7 עמודים. למזלי בגלל שזה פנימי אז לא ממש שמו על הבגרות הזו במיוחד שיש בגרות בפיזיקה ליד, ושמרה עלינו מורה מביה"ס ולא משגיחה חיצונית, אז היא לא שמה לב שעבר הזמן או שהיא לא ידעה מתי אנחנו אמורים לסיים אז המשכתי עוד איזה רבע שעה
. הוגשתי על 98. ועוד דבר טוב, זה שהיא צריכה למסור את הציונים עד יום ראשון משמע שבסופ"ש היא בודקת ובראשון כבר יהיה את הציון של היחידה... ועכשיו תנ"ך רגיל

אין קשר בין הלימודים של המורחב ללימודי החובה.

השנה נבחנו ביחידה השלישית (הראשונה של ההרחבה), שעוסקת בדוד ומנהיגותו. לומדים את את ספר שמואל א' מהאמצע בערך, עד אמצע שמואל ב'. מאוד מעניין, אותי אישית לפחות. חוץ מהנושא הזה, יש נושא שנקרא דוד בראי האומנות, שזה איך דוד או אירועים בחייו מוצגים ביצירות שונות, בעיקר יצירות אומנות אבל גם למשל בבחינה היום הופיע שיר של יהורם טהר לב. גם נחמד, ובעיקר קל מאוד ומהווה 30 נקודות מהבחינה. הנושא היחיד שלומדים שמשותף לתנ"ך חובה זה בנושא של המאבק לחברה מוסרית, המוסר מכריע את גורל ההנהגה, בהקשר של סיפור דוד ובת שבע ומשל כבשת הרש. חפרתי

אין לי כוח לתנ"ך ../images/Emo4.gif

עוד מעט אלך לאכול ואז אטביע את יגוני בפלורה. ממש יום מרתק

תנ"ך זה נחמד! תתעודד, ותתחבר../images/Emo3.gif

ובתיאבון... ומה עם החשמלית כבר? יותר מדי זמן היא רק בחתימה

ויותר מדי זמן אני עני ../images/Emo6.gif

אתמול בזבזתי איזה 70 שקל, אתה יודע איך כאב לי הלב?
אוף אני צריך פרוטקציות ועבודה!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifיום מיותר ביותר+נרשמתי למשלחת של פולין!

הייתי אמורה להתחיל בעשר ואז שעתיים היסטוריה ואז תנך באתי להיסטוריה רק לשעה השניה, ותנ"ך שיחררה אותנו אחרי דקה של שיעור.
אחכ הלכתי לשלם למשלחת של פולין שתצא שנה הבאה
ווהו
וגיליתי שבקושי אנשים באים למשלחת, נהיה שם ממש קצת לדעתי

tamaguchi girl

New member
בפולין גם המשלחת שלי נחשבה ל"קצת"

ולא ראיתי בזה שום דבר רע. הרבה יותר מגבש, היינו ממש כל הזמן ביחד, באוטובוס אחד והיה ממש מצויין. אין מה להתבאס ממשלחת קטנה
(היינו 30 בערך). וגם, בטוח שיצרפו אליכם עוד בי"ס כי אסור למשלחות בפולין להסתובב רק אוטובוס אחד..מטעמי ביטחון וכל מיני, ככה שתכירו את הקבוצה שתהיה איתכם גם וכבר לא תרגישו מעט

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifנשמע נחמד

האמת שהחברים שלי אף אחד מהם לא יוצא, מקווה שיהיה טוב

נמש164

New member
אנחנו היינו אוטובוס אחד../images/Emo12.gif

גם, 32 תלמידים ועוד מורים והורים... היינו אוטובוס אחד ואפילו לא מלא! ובאמת לדעתי ליסוע משלחת קטנה זה הכי טוב, מאפשר להביע רגשות וכולם תמיד סובבים אחד סביב השני וביחד. לדעתי זה הכי שווה!

tamaguchi girl

New member
הסתובבתם בפולין בלי אוטובוס נוסף? ../images/Emo2.gif

העיקר לנו חפרו בשכל שמצטרפים לנו עוד קבוצה מבי"ס כי אסור להסתובב לבד בלהבלה
אבל האמת שזה היה ממש נחמד, זה היה עוד בי"ס מחולון והתחברנו אליהם דיי מהר גם
אצלנו לא היו הורים, אבל כן היו מורים ומדריך מהארץ ומדריכה פולניה ומאבטח..כולל הכל האוטובוס היה מלא לפי מה שזכור לי..אולי איזה ספסל פנוי ששמנו עליו בקבוקי מים כל בוקר
וכן, הקבוצה הקטנה תרמה את שלה למסע, אומנם לא נסעתי עם קבוצה ענקית אז אני לא יודעת איך זה במצב השני, אבל בקבוצה קטנה היה מדהים לגמרי

tamaguchi girl

New member
:)

קמתי מאוחר, בערך ב16:00 וזה ממש כיף *-* וזהו. לא מתכננת כלום להיום, אולי להתחיל לקרוא קצת את החומר בתנ"ך לפני שאלך לישון..אולי לא

למעלה