BrokenDream103
New member
../images/Emo115.gifשלום!../images/Emo58.gif
היום סיימתי לקרוא את הספר ה-7 בפעם השניה... בקריאה שניה אני הבנתי יותר טוב את כל העלילה.(ד"א אני ממליץ לקרוא פעמיים, כי אז שמים לב לדברים ומבינים יותר את סוף הספר... בעיקר את הפרק "קינגס קרוס" שהיה די לא מובן בקריאה ראשונה.) לסיכום רציתי לומר שהספר האחרון הוא הטוב בסידרה, למרות שאני מסכים עם אלו שאמרו שיש כמה חלקים 'מתים' בספר שהיו פשוט משעממים!! הספרים הטובים בסידרה לדעתי הם הרביעי, השישי והשביעי. טוב, ועכשיו לסיבה שאני כותב פה - רציתי לשאול אתכם אם גם אתם שמתם לב לטעויות בספר השביעי: (אם אני טועה תתקנו אותי.)
כשאוכלי המוות מגיעים למסבאה הזאת שלשם הארי רון והרמיוני ברחו אחרי החתונה של ביל ופלר, אז הם משתקים את אוכלי המוות ומתלבטים מה לעשות איתם. הם מחליטים לטשטש את הזכרונות שלהם, והרמיוני אומרת שאף פעם היא לא עשתה כישוף זיכרון. אז מה לעזאזל היא עשתה עם ההורים שלה? כישוף אחר? היא גם שינתה את הזכרון שלהם. זאת טעות של רולינג, לא?
כשרון חוזר למסע עם הארי והרמיוני הוא מספר להם על החטפנים ואיך הוא ברח מהם. הוא לא מזכיר שום שרביט שהוא גנב. ואז בהמשך הארי אומר (אני לא מדייק) "אמרת שלקחת מאחד מהם שרביט?" אבל רון בכלל לא אמר את זה?! (אני טועה?)
בספר הזה כתוב שהחרב של גודריק גריפינדור חסינה מלכלוך. יש בה משהו שדוחה לכלוך. אז למה כשהארי הורג את הנחש הענק (בספר השני) אז רולינג כותבת שהחרב היתה מלאה בדם? הרי היא לא יכולה להתלכלך!! ---יכול להיות שפה אני סתם נכנס לדקויות... אני זוכר שצצו כל מיני דברים שלא הסתדרו לי אבל עכשיו אני לא זוכר את כולם. מה דעתכם לגבי מה שכתבתי למעלה??^
היום סיימתי לקרוא את הספר ה-7 בפעם השניה... בקריאה שניה אני הבנתי יותר טוב את כל העלילה.(ד"א אני ממליץ לקרוא פעמיים, כי אז שמים לב לדברים ומבינים יותר את סוף הספר... בעיקר את הפרק "קינגס קרוס" שהיה די לא מובן בקריאה ראשונה.) לסיכום רציתי לומר שהספר האחרון הוא הטוב בסידרה, למרות שאני מסכים עם אלו שאמרו שיש כמה חלקים 'מתים' בספר שהיו פשוט משעממים!! הספרים הטובים בסידרה לדעתי הם הרביעי, השישי והשביעי. טוב, ועכשיו לסיבה שאני כותב פה - רציתי לשאול אתכם אם גם אתם שמתם לב לטעויות בספר השביעי: (אם אני טועה תתקנו אותי.)