ה.ב.נ.ה

Bad Medicine

New member
אתה צודק, אבל

אם ככה, בדיוק כמו שניירוטיקה (סליחה...לא זכור לי השם..) אמרה אפשר ליצור איפלו יום למאבק באנשים שדורכים על נמלים כי זה יוצר כאוס בחברה של הנמלים. אפשר ליצור יום מאבק כדי שהאבה אנשים יוכלו לקום בגאווה ולומר "אני חנון שלומד 72 שעות למבחן" זה אותו דבר. בני אדם לא צריכים לחיות במאבק כי מאבק הוא זה שהתחיל הכל.. ואפשר לומר "אני הומו" בדיוק כמו שאפשר לומר "אמא שלי הכינה לי צ'יפס היום". זה גישה של אנשים. יש אנשים שיגידו לי על זה: יא שמנה! אוכלת צ'יפס! ויש מי שיגיד: צ'יפס זה טעים. אז אני אפתח במאבק נגד אלה ששונאים צ'יפס?! ויש לי חברים הומואים ולסביות ותאמין (או תאמיני..) לי, הם ממש לא סוג ב' אצלי או משהו חס וכרפס!

MoOnY15

New member
../images/Emo115.gif ואת שוכחת

שלא מדובר עלייך ועל החברים שלך וזהו, או על בעיה פשוטה שיש כאלה שהולכים בעדה ויש כאלה שנגדה וזהו, נגמר העניין. אולי אותם החברים האלה שלך חיים יופי עם עצמם והעולם איתם, וזה מעולה ואני תמיד ממש שמח לשמוע על מקרים כאלה. אבל לא מדובר רק עליהם וזו לא בעיה קטנה שלא צריך להיאבק עליה. אנשים מתאבדים בגלל "הבעיה הקטנה" הזאת. אנשים לא מתאבדים ולא סובלים ממש מזה שדורכים על נמלים או כי צ'יפס זה משמין. אנשים לא רוצחים אנשים שדורכים על נמלים או אוכלים צ'יפס ולא מתאכזרים אליהם. להגיד "אני הומו" היום בהרבה מאוד מקומות, זה כמו להגיד "הרגע ברחתי מבית משוגעים" או משהו בסגנון. ההקבלה שלך לעניין הצ'יפס היא ממש לא נכונה - וזה לצערי הרב, כמובן. הבעיה הזאת היא לא בעיה קטנה שאפשר לעבור אותה בשתיקה. זה פגע גדול בחברה שלנו שצריך לתקן. בנוסף לכך, גם לא מדובר בבעיה חברתית בלבד, כמו כל העניין עם העדות בארץ <מרוקאים, רוסים, אתיופים וכו'> או המעמדות בבית הספר <חנונים, פריקים, ערסים, פקצות וכו'>, אלא מדובר על בעיה שאחד מהשורשים שלה הוא שהיא מעוגנת בחוק, כלומר החוק בארץ מפלה את הציבור ההומוסקסואלי, ובשביל להשיג זכויות ולהיחשב כשווה במציאות שלנו, חייבים להיאבק. זהו מאבק למען קבלת זכויות שוות לאוכלוסייה שהיא לא עד כדי כך מיעוט קטנטן ולא מורגש. להזכירך, לפני פחות מ-20 שנה הומוסקסואליות עוד נחשבה בכל העולם כמחלת נפש. זה לא ירד סתם ככה, אלא רק בזכות מאבק. שכנעתי אותך?

למעלה