התמכרויות

ש חף

New member
../images/Emo115.gifהתמכרויות

למה אתם מכורים,ממתי למה וכמה?

נרקי

New member
../images/Emo115.gif

לחברים היקרים שלי שאני לא יכולה בלעדיהם
למחשב
סיגריות
לתוכים שלי

gilad269

New member
חזק

התמכרות: לבורסה-אין מזה גמילה.עד אין סוף. לכל סוגי הספורט. למוסיקה. אינטרנט

מכור...

לאישה הכי מדהימה שיש!!!!
לחברים שלי, כ"כ קרוב אליהם!!!
אינטרנט!!
כמו גלעד גם אני מכור לבורסה!

אם אין סקר על אלכוהול אז יש לנו התמכרויות....

מכור: א)מוזיקה ב)סרטים בעיקר מד"ב, פנטזיה וסרטי מתח אפל ג)מחשב ד)עבודה בגינה למרות שהפחתתי משמעותית את המינון, חולה בעיקר על ריבוי צמחים ה)מלח ו)טחינה עם הרבה לימון שאני מכין ז)הסטוריה ויידע כללי (לזה אני ממש מכור) ח)לפורום הזה שהוא הכי הכי בסקרים המגניבים שלו.

מלח? אתה מסניף מלח?!

איך אפשר להיות מכור למלח? אני שם המון מלח באוכל, המון! אבל אני לא מכור למלח.

אני פשוט אוהב מלח.........

יש מצבים ולא מעט שאני חייב להכניס לפה משהו מלוח, אתה מכיר את הגליל של הפרינגלס? הגדול? אני יורד על אחד כזה ברבע שעה וזה נחשב בין החטיפים הכי מלוחים שיש. גבינה בולגרית אני אוכל בלי לחם ככה בשביל הכייף וכן אני יודע שזה לא בריא דרך אגב הלחץ דם שלי 70/110 שזה נחשב מעולה.

נרקי

New member
ברור מלח זה חשוב

למשל אם אני מזמינה צלחת צ'יפס במסעדה אני שמה טונות של מלח
לא בריא נכון...
אבל טעים אחושקשוקה..
וזהו. חוץ מהצ'יפס אני לא מגזימה במלח חחח

שמתם לב? שלושה מאזניים שמתים על מלח..........

סופ"ש כאן ואני עף עכשיו לכרמיאל תהנו ונתראה בשבת בבוקר. אהה כן אם ניפגש פעם ביחד פלפל נרקי והמלך לפחות נוכל להזמין ביחד צלחת ענק של צ'יפס בלי שירדו עלינו בגלל המלח ולא נצטרך לשים לנו בצד

ש חף

New member
../images/Emo6.gif

הרגתם אותי עם המלח. ותורי -
למוסיקה,ללא ספק...
לריקודים (בעיקר בתקופה האחרונה,זה הולך ומתגבר)
סיגריות
חברים והפלאפון שלי וכמובן לפורום הזה!

טל205

New member
מכור

לנט,לקניות(התחלתי לחשוב על זה ברצינות לאחרונה)פריגת אגס בננה.

אגסית22

New member
מכורה במצב קשה ל:

1. לmp4 שלי 2.ספרים 3.קפה.קפה.קפה. 4.שופינג.. 5.לחברים שלי

misty10

New member
אני מכורה למתוק...

בערך ממתי שאני זוכרת את עצמי כי זה טעים וכמה שיותר יותר טוב (התחלתי גמילה כי מישהו אמר שלי שזה יכול להביא סכרת... מה אתם אומרים זה נכון?)

misty10

New member
כן, ברור שבמידה זה טוב

אצלי זה לא במידה. אני במקרה קצת למדתי על תזונה בראי המקורות... ככה שאני יודעת שמה שאני עושה זה לא בריא. אף פעם לא שמעתי שזה גורם לסכרת לפני זה... בגלל זה שאלתי.

במיקרה בפורום קטן ונחמד חי לו בשלווה.........

אחד שמבין בסכרת רק מעצם היותו אחד כזה
אכילת יתר של מתוק לא בהכרח גורמת להופעה של סכרת אבל יש מצב שבו הלבלב פועל בצורה יותר מוגברת ממה שצריך ולאחר פרק זמן מסויים שיכול להגיע גם לאחר כמה שנים יכולה להופיע סכרת בגלל הפרשת יתר של אינסולין מצד שני ההיגיון אומר שאם את צורכת הרבה סוכר אז זה אולי כתגובה לאינסולין שכבר קיים לך בגוף בקיצור הביצה או התרנגולת בכול מיקרה ניתן לבדוק את זה בצורה מסודרת בקופ"ח מקווה שההסבר שלי היה מדוייק פחות או יותר.

טובי10

New member
תוספת להתמכרות

ללוטו וטוטו מכורה משנת 2001 כשדוד שלי ז"ל זכה במיליונים בלוטו ומאז לא מפספסת הגרלות, בעצם מס' הגרלות בודדים פיספסתי מפאת חוסר זמן... עצוב.

למעלה