חח כן רציתי להגיד את זה ! ../images/Emo13.gif

חברה זה לא קיר , ואם כן - אז קיר תמיד אפשר לישבור
חחחחחחח (נראה לי נדבי יהיה בשוק כשהוא יקרא את זה.
)

Sweet Fantasy

New member
נראה לי חברה שלו

תקבל התקף לב אם היא תקרא את זה או לחלופין תגיד לנדב : "זה אני או החמוסים"
וכמובן שנדב יבחר בחמוסים ..

carmikush

New member
חחחחחחחחח

מה אין פה עוד בנים? יש את "דודון הכוסון" ועוד כמה...לא? עמית את אשכרה פדופילית!! הוא עוד קטין...תחכי קצת.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo88.gif אופס ../images/Emo12.gif

בטעות מחקתי את כל התגובות שלכם :\ Sorry!!!!!!! רציתי למחוק רק את של נדב עם המייל (נדב אמרתי לך שאסור לפרסם כאלה דברים ע"ג הפורום) ואז ראיתי שזה מוחק את כל התגובות אז אמרתי נו לא נורא ואז לא שמתי לב שהן נשארו מסומנות ומחקתי הודעה אחרת והכל נמחק איתך.. קיצר ממש סליחה, לא בכוונה

חח כן

לא הבנתי לאן זה נעלם , חשבתי שהתעצבנת על זה שזה לא קשור כבר לנושא או משו אז מחקת הכל
לא נורא , שטויות

עדיליי

New member
ידעתי כי אני סיפרתי שהייתי במפגש

ואז היא אמרה לי שהיא מהומור שחור ( רק מסתכלת לא כותבת ) ובדיוק לפני שבאתי היא צחקה על השרשור ההוא עם מישהיא :\

ישנו הבדל הומור

לבין ערסיות. לא שאני באה לפגוע או משו. אבל כמה אנשים פה צריכים לשנות את דרך גישתם לעולם. ואגב, אני אוהבת חמוסים, באמת שכן, אבל לא ניראה לי שאפשר לכתוב בפורום הזה, קחו את זה כהערה בונה, אני לא רוצה להמשיך את הווכוח ה"נאור" הזה מכאן.

../images/Emo18.gif

דעות קדומות באזור. את לא מכירה אותי, נא לא לשפוט אותי.(כמה ריקי לייק זה נשמע...)

Sweet Fantasy

New member
אז אל תכתבי?

ערסיות?
< הצחקת אותי אנחנו פה רחוקים ממש מלהיות ערסים כל מי שכותב פה מקבל יחס חם כולל גולשים חדשים שבאים לשאול שאלות זה שפורום הומור שחור החליט להריץ עלינו דאחקות, זה כבר סיפור אחר. אז מה להתעצבן ממשהו שנוגע אליך עושה אותך ערס? אם כך, אני ערסית גאה
והוויכוח בין הפורומים אכן הסתיים וממש לא נראה לי שמישהו חנק מישהו אחר, לא צריך להסחף

Seidman

New member
את קובעת אם אני אהיה כאן או לא?../images/Emo13.gif

מותר לי להגיב כאן כל עוד מדובר בתגובה עניינית ואני מאמין שתקף בנוגע אליך בפורום שלי, לא?

למעלה