Faster Than I...

../images/Emo113.gif Faster Than I...../images/Emo186.gif

והערב בפינתנו החביבה עד מאוד, החלטתי להביא משהו חורפי, אבל בגלל שכבר ניצלנו את Winter, החלטתי להפתיע עם אחד הביסיידים היותר יפים ואהובים עליי הלא הוא Cooling.
ולשאלות: -מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? -אוהבים סדרות מצוירות? -איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? -Do you hate what she is, or do youwant to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה) -מה מסתתר אצלכם? -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? -This is cooling faster than you can?

Lovable Stray

New member
../images/Emo203.gif יום חורפי טוב לכולם ../images/Emo13.gif

-מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? ביקורת, לפעמים. במיוחד כשהיא באה מהמקום הלא נכון בזמן הלא נכון. -אוהבים סדרות מצוירות? מאוד
-איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? לא מתכננת כלום אף פעם. -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? לא. -Do you hate what she is, or do youwant to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה) - אממ אני חושבת שאף אחד מהם במדיוק אבל יותר want to be her -מה מסתתר אצלכם? עדיף שלא ידעו -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? לפעמים צריך רגיעה מהסערות. זה אף פעם לא נמשך יותר מדי ט'ו... -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? באיזשהו שלב לומדים לשחות. -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? כלום -This is cooling faster than you can? בדרך כלל לא.

behappy

New member
יאללה. שאלון וללימודים.

-מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? -אוהבים סדרות מצוירות? -איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? למצוא עבודה מאתגרת ומספקת יותר, לנסוע לטייל בעולם, כאלה. -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? לא, לא. -Do you hate what she is, or do youwant to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה)- תלוי מי "זו". יש מישהי שלאחרונה אני ממש שונאת והייתי יכולה לעשות מה שהיא עושה, רק הרבה יותר טוב, והקטע הוא שאין טעם בזה. הו וול. -מה מסתתר אצלכם? קשקשים -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? גם וגם -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? לא -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? על הקמטים העתידיים -This is cooling faster than you can? קורה לפעמים בוקרטוב!

אוי השיר הזה.......... ../images/Emo23.gif

-מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? שצריך להקשיב להגיון, ושטויות מסוג זה
{סתם נו, כאילו, ברור צריך. זה לא אומר ש..} -אוהבים סדרות מצוירות? חי. מי לא :) -איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? אולי כאלה שלא יקרו
או שיקח להן עוד קצת זמן.. -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? לא. -Do you hate what she is, or do youwant to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה) האמת, אני מרגישה כאילו זה, מכל השורות בשיר, מאוד מתאים למצב שלי אבל לאו דווקא מהכיוון שלי.. אווצ'. לא חשוב, אני לא ברורה בעליל. -מה מסתתר אצלכם? המון, אבל המון גם לא יכול ופורץ החוצה.. -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? לא יודעת אם זה עניין של אהבה או שפשוט... הלב שלי נוטה להיות ככה..? -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? נו, אני כזאת. למרות שאני לומדת לצוף קצת.. -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? לא על.. זה... -This is cooling faster than you can? קצת

לקראת 2007

מה אתם לא רוצים או לא אוהבים לשמוע? כיסאות נגריים על הריצפה,באמת! אפשר להרים במקום לגרור! אוהבים סדרות מצוירות? כשהייתי קטנה הייתי חולה על ה"רובוטריקים" ושאר סדרות נוסטלגיות קסומות,היום חוץ מ"משפחת סימפסון" אני כמעט ולא רואה שום סדרה מצוירת. איזה תוכניות אתם מתכננים לעצמכם? לימודים כמובן והרבה הנאה מכך הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממה שאתם עכשיו? המממ...שאלה מעניינת,הייתי שמחה להפוך ליום אחד למישהו אחר בסביבה שלי ולראות כיצד הוא רואה את העולם אבל רק ליום אחד,לא הייתי רוצה לחשוב שאני עלולה לסחוב גם את הבעיות שלו. *התעצלתי לכתוב את המשפט באנגלית....אם אני שונאת מישהי(או מישהו)סימן שאותו דבר קיים אצלי ואחרים שונאים אז מה הטעם בלשנוא ככה?! מה מסתתר אצלכם? שערות ג'ינג'יות מתחת למעטה בלונדיני
אוהבים סערות או כשהכל רגוע? סערות נועדו למחסה ורגוע נועד לרגע שלפני הסערה. מרגישים שהכל מסביב מציף אותכם ועוד שנייה טובעים? לפעמים,מזל שיש גלגל הצלה ממכרים אוהבים. על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? אני לא מאמינה בגן עדן לכן לא אוותר על שום דבר. *שוב פעם,גם התעצלתי לכתוב באנגלית...... שבוע טוב ושנה אזרחית טובה! חן

noosh

New member
Still....

-מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? צופרים ומקדחות. ופקודות. -אוהבים סדרות מצוירות? הווו כן! פינקי והמוח
-איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? לצייר כמה שאני יכולה, ולחזור לנגן. -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? לא. הייתי רוצה ללמוד לאזן לפעמים. ולפעמים לא. -Do you hate what she is, or do you want to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה) למה זה חייב להיות or....? אני משתדלת כמה שפחות לרצות להיות מישהי אחרת. לפעמים זה חזק ממני. -מה מסתתר אצלכם? אומץ. עמוק עמוק בפנים. -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? סערות. אני דרמה קווין. -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? לפעמים, כן. -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? אינ לא חושבת שאני מאמינה בגן עדן. -This is cooling faster than you can? בהחלט יכול להיות. לא חשבתי על זה ככה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Durutti Line

New member
תשובותיי

(הרבה סקרים יש בפורום הזה, שמתם לב?) 1. זה תלוי בסיטואציה. כשאני מלחין או מנסה להיזכר במנגינה אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה אחרת, לא משנה כמה היא יפה (זה מסיח את דעתי!). כשאני מאזין למוזיקה אני מאוד לא רוצה לשמוע דברים שיפריעו לי לשמוע אותה. באופן כללי אני מאוד מאוד נמנע מלשמוע דברים שעלולים לסכן את השמיעה שלי (אני גם לא עושה מטווחים). ובהקשר האנושי אני שונא לשמוע צעקות. 2. Family Guy. 3. הרבה, המון דברים... למצוא נגנים להקמת הרכב, למשל. 4. לא. 5. Neither. 6. כדאי שאני לא אענה. 7. תלוי איפה. 8. לעתים רחוקות מאוד. תמה עברה לה תקופת הדיכאונות. 9. אני מוותר על מקום בגן עדן תמורת פיצוי הולם בתקופת חיי ;) 10. Actually it's heating slower than I can.

So if you din't wanna talk about it than...

-מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? השוואות בעיקר. -אוהבים סדרות מצוירות? כן. ארתור! -איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? אני לא כל כך. לא באופן מעשי לפחות. -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? בחלק מהדברים. -Do you hate what she is, or do you want to be her? אני בד"כ שונאת. -מה מסתתר אצלכם? המון שטויות. בעיקר. -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? "את אוהבת כשרע, אל תגידי לא. הזדמנות טובה כל כך לבכות, לדבר גלויות." -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? לפעמים אני סתם נהנת להכניס את הראש למים ולהגיד שהם עולים לבד. -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? בשביל אחד מוחשי? די הרבה. -This is cooling faster than you can? Way faster.

אני לא יכולה גם לשמוע את זה,

גם לענות על קולינג וגם לכתוב בלי שגיאות. |עטלף|

Shame in you

New member
Fast as you can

מה אתם לא רוצים, או לא אוהבים לשמוע? שאני לא עוזרת לעצמי, שאני מפילה את עצמי, שאני אשמה בדברים שאני לא, ובכלל כשאומרים וחושבים עליי דברים לא נכונים. זה יכול להטריף אותי. בעיקר מאנשים שלא יודעים עליי כלום. -אוהבים סדרות מצוירות? אלו של פעם, הדרדסים ונילס ואלה -איזה תכניות אתם מתכננים לעצמכם? ללכת בשבת לגרעין -הייתם רוצים להפוך את עצמכם למשהו מנוגד ולגמרי אחר ממש שאתם עכשיו? מנוגד- לא. אבל כן הייתי רוצה להיות אחרת. -Do you hate what she is, or do youwant to be her? (וסליחה מראש על המלא אנגלית אבל זה טוב מדי ככה) אוי אלוהים. אפשר את שניהם? -מה מסתתר אצלכם? אהבה שאי אפשר להכיל. -אוהבים סערות, או כשהכל רגוע? לפעמים ככה ולפעמים ככה. -מרגישים שהכל מסביב מציף אתכם, ועוד שניה טובעים? ועוד איך. -על מה הייתם מוותרים בשביל מקום בגן עדן? כבר ויתרתי על יותר מדי דברים. -This is cooling faster than you can? מה הכוונה בcooling? מרגיע?

Durutti Line

New member
אני יכול להמליץ מנסיוני של אחי

אח שלי בגרעין בינ"ה, עכשיו הוא כבר אחרי השנה הראשונה, הוא בחלק הצבאי של השירות, מה שלא מהנה במיוחד, אבל מהשנה הראשונה הוא מאוד נהנה, וכמובן יש גם אחרי זה את המפגשי גרעין וכו'. אני יכול להעיד ממה שראיתי אצלו בשנה הראשונה שזו חווייה מיוחדת ומעצימה.

למעלה