בקיצור נחכה ל18Z שבעזרת ה' יישר קו עם המודלים שנותנים שלג בירושלים ויהיה שמח
מ מתן בן דוד New member 22/12/05 #21 בקיצור נחכה ל18Z שבעזרת ה' יישר קו עם המודלים שנותנים שלג בירושלים ויהיה שמח
ע עופר8 New member 22/12/05 #22 החזאית כרגע בערוץ 1 :שלג בירושלים החזאית מסרה שכבר במוצאי שבת יחל לרדת שלג בהרי הצפון והמרכז. ובירושלים טענה ירד "מעט שלג". אם אתם שואלים אותי - לא נראה לי שיהיו "מעט" משקעים במוצאי שבת... יאללה שלגגגגגג .
החזאית כרגע בערוץ 1 :שלג בירושלים החזאית מסרה שכבר במוצאי שבת יחל לרדת שלג בהרי הצפון והמרכז. ובירושלים טענה ירד "מעט שלג". אם אתם שואלים אותי - לא נראה לי שיהיו "מעט" משקעים במוצאי שבת... יאללה שלגגגגגג .
R Roy1232 New member 22/12/05 #25 כרגע זה ברקנל ואופנבך מול../images/Emo26.gif איסי וגפ"ס. אני נוטה לתמוך בשני האמינים (איסי), והייתי מהמר על גמב"ש-שלג קל בפסגות ירושלים. אבל לכו תדעו מה יהיה.
כרגע זה ברקנל ואופנבך מול../images/Emo26.gif איסי וגפ"ס. אני נוטה לתמוך בשני האמינים (איסי), והייתי מהמר על גמב"ש-שלג קל בפסגות ירושלים. אבל לכו תדעו מה יהיה.
י יוטו New member 22/12/05 #29 תגיד לי משהו אחד , לפי מה אתה צופה שלג רק מגובה 1500 מטר ? אני לא חיי באשליות , יש 2 מודלים שנותנים שלג קל או מעורב בירושליים ויש מודל שנותן שלג כבד .
תגיד לי משהו אחד , לפי מה אתה צופה שלג רק מגובה 1500 מטר ? אני לא חיי באשליות , יש 2 מודלים שנותנים שלג קל או מעורב בירושליים ויש מודל שנותן שלג כבד .