שאלון

GaIi4697

New member
../images/Emo113.gifשאלון../images/Emo113.gif

[AM ברדיו!] [*אהמ*מחריומולדת*אהמ*] סורי על הדיליי, שבוע שעבר השרשור דיי היה למעלה אז חשבתי לפתוח אותו ביום אחר אבל שכחתי
אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? הנזק הביתי הכי גדול? הנזק העצמי-גופני הכי גדול? והנזק הגופני לאנשים אחרים? האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? כדורים או סירופ? פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? אוזניות או רמקולים? בריטניה או אמריקה? ספרד או מכסיקו? ברזיל או הודו? בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? ניו-גינואה? גוואטמלה? ישראל? אפריקה? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? למה? האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): עכשיו: מה אתה אוכל? מה אתה שומע? (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? באוזניים? בשלפוחית? ברחם? בראש? מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? מדגישומטיק

עייינת

New member
ממ בא לי

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? אמ.. להתכונן לשני בחנים או לישון מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? אמ.. לא זכור לי הנזק הביתי הכי גדול? זרקתי קולה שלא הייתה סגורה טוב והיא התחילה להש]ריץ על כל הסלון הנזק העצמי-גופני הכי גדול? ממ ששברתי תגב? והנזק הגופני לאנשים אחרים? ממ לא ידוע לי האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? ממ מה? האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא ממש... מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? אוזניות בריטניה או אמריקה? בריטניה! ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? ברזיל ברור בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? אמ אירופה? ניו-גינואה? לא יודעת גוואטמלה? דרום אמריקה? ישראל? אסיה אפריקה? אפריקה? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אירופה, אין כמו הלוק האירופאי
למה? כבר אמרתי
האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא את ככככל הפורומים נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):
עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? את הטלויזיה ברקע (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? המוןהמון נזלת, ואני בקושי מרגישה אותם. באוזניים? אמ. את הקולות? בשלפוחית? אמ.. כלום? ברחם? לא מרגישה כלום עכשיו, ומזל. בראש? אמ הוא דיי כואב. מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? באף, כשקינחתי אותו למרות שהוא נשאר סתום

Mrs Brightside

New member
I just want your kiss

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?לדבר עם אנשים במסנג'ר ולשמוע מוזיקה מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?עברתי באדום?:$ הנזק הביתי הכי גדול?שברתי מלא דברים הנזק העצמי-גופני הכי גדול?אממ..ניסיתי לחתוך את עצמי והנזק הגופני לאנשים אחרים?הווו המכות שהרבצתי לאחי . היו זמנים האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?בכלל לא
האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא
מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?אני חושבת שהם סתם מנסים למלא את השאלון כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?פקק מסתובב אוזניות או רמקולים?רמקולים! בריטניה או אמריקה?אמריקה ספרד או מכסיקו?מכסיקו ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?אירופה ניו-גינואה?אמריקה?:$ גוואטמלה?אמריקה ישראל?אירופה/אסיה אפריקה?
אפריקה באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אמריקה למה?כי יש מסביבנו אנשים נחמדים האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?בערך
נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): מצעדים וביקורת מוזיקה ערוץ MTV קלי קלארקסון פופ עברי לידר מירי מסיקה קרן פלס אריק ברמן הדבר הטוב של היום ציטוטים ופתגמים רוק ישראלי בריטני ספירס בקסטריט בויז מוזיקה בדרכים נגן Ipod עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?Kate Nash-Skeleton Song (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?רוח באוזניים?שחם להן? בשלפוחית?
אתם לא רוצים לדעת ברחם?תודה לאל, לא מרגישה כלום בראש?כלום מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?בוהן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifאיזה באסה, שאלון זה כיף.

אבל עבר מלא זמן ואני עייפה.

יאי שאלון D:

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? שומדבר.. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? אמממ.. לא זוכרת..בטוח שברתי פעם אחת איזה משהו.. הנזק הביתי הכי גדול? אממ מרוב שתרקתי את הדלת כל כך הרבה פעמים אז המשקוף זז ועכשיו היא לא נסגרת.. הנזק העצמי-גופני הכי גדול? לא זוכרת והנזק הגופני לאנשים אחרים? אני מקווה שלא עשיתי משהו למישהו.... האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? נגיד מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? אין תגובה כדורים או סירופ? סירופ יותר טעים אבל כיף לבלוע כדורים..עזבו אני מוזרה פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? קליקי כאילו כזה חח אוזניות או רמקולים? רמקולים שכל הרחוב ישמע בריטניה או אמריקה? אמריקה לייק דהההההה ספרד או מכסיקו? מקסיקו זה לא עם ק? אממ לא יודעת.. ברזיל או הודו? ברזיל :p יש יותר חתיכים בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? נראלי אסיה? ניו-גינואה? מה!?!? מאיפה הוצאת את הארץ הזאת? גוואטמלה? ואת זאת?! ישראל? באפריקה איפשהו.. או שבאוסטרליה.. אפריקה? בטוח באירופה! באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אמריקה או אירופה למה? כי אין שם גבולות ואפשר נגיד סתם לנסוע לאיזשהו כיוון עם האוטו ואז מגיעים למקומות מגניבים..וגם יותר שווה לגור שם :) האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): 30סקנדס, גוד שארלוט, סימפל פלן, סם41(בואו לפורום!), מקפליי, ניקלבק, רוק, פקצות, חנונים, שרוטים שרוטות, סקו"ש, פאראמור, גרין דיי, פוב, מכר.. עכשיו: מה אתה אוכל? עוגת שוקולד שהכנתי מה אתה שומע? גרין דיי (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) אה סבמבות מה אתה מרגיש בנחיריים? נחיריים באוזניים? עגילים בשלפוחית? פיפי ברחם? התינוק הרגע בעט בראש? מוח מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? בעין..גירד לי..יאו אני כל כך עייפה..

פופו9

New member
עונה../images/Emo13.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לחרופ..
מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? אממ קרעתי חור בחולצה בחנות
... איזה שיט הנזק הביתי הכי גדול? שברתי פסל
הנזק העצמי-גופני הכי גדול? נפלתי (אלא מה) במדרגות ופצעתי את הקרסול
אבל זה בטח לא הדבר הכי נזקי.. והנזק הגופני לאנשים אחרים? שברתי ת'אף.. נשבעת לא בכוונה האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? עכשיו כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? בהחלט
מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? מהה......????.... כדורים או סירופ? לא זה ולא זה פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? תלוי בריטניה או אמריקה? אמריקה אם כבר.. ספרד או מכסיקו? לא 'דעת ברזיל או הודו? ברזיל נירא לי.. בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? אירופה נראה לי.. ניו-גינואה?
גוואטמלה? כנ"ל ישראל? אסיה.. או אירופה אפריקה? באמת שאין לי מושג באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אממ פה זה טוב למה? אין לי מושג האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? בכלל לא.. אני מכירה עוד איזה פורום- שניים לא יותר נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): נו ווי עכשיו: מה אתה אוכל? מסטיק מה אתה שומע? מרון (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אויר נכנס ויוצא באוזניים? אממ שאלה מכשילה בשלפוחית? כרגע כלום, בדיוק התרוקנתי ברחם?
בראש? כינים.. לא סתם מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? שתפתי ידיים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AviTal41

New member
אני עונההה באיחורר ענקיי ../images/Emo122.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לא יותר טובים אבל היה עדיף שאני יעשה עכשיו שזה שיעורים [אחרת אני מתה] מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?
הנזק הביתי הכי גדול? אמממ שרפתי אוכל חח... הנזק העצמי-גופני הכי גדול? נכוותי ממגהץ חם [הייתי בת 4 או 5] והנזק הגופני לאנשים אחרים? כאפהה מצלצלת לחברה שלי... האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? ?! האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? אמממ ?! מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? משעממות?! כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?פקק קליקי כזה חח אוזניות או רמקולים? אממ תלוי באיזה מצב ואיפה אבל יותר אוזנייות בריטניה או אמריקה? אמריקה ספרד או מכסיקו? מכסיקו ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? אמממ אירופה נראה לי.. ניו-גינואה? אמריקה הצפונית נראה לי.. גוואטמלה? אמריקה הצפונית ישראל? אסיה אפריקה? זה השם של היבשת באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אממ לא משנה לי כל כך למה? כי זה לא משנה.. רק לא אפריה כי יבש שם וחם מידי... האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא.. נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):מארון 5 ,פארמור,פורום עיצוב אופנה, פורם פרויקט מסלול, פואלל אאוט בוי... | עכשיו: מה אתה אוכל? עוגיות מזרחיות... מה אתה שומע? maroon_5-wont_go_home_without_you (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? קור... באוזניים? כלום בשלפוחית? כלום ברחם? כלום בראש? כאב ראש מהשיעורי בית האלה... מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?הפנים שלי...

למעלה