רוצים שינוי

benibug

New member
../images/Emo113.gifרוצים שינוי

הכל תלוי בנו ורק בנו אז מספיק לבקות שזה כיוון אותך בחנייה וזה דפק אותך בכנף הרי זה רק באשמתנו שלא מעריכים את החיפושית מספיק מהיום אנחנו עושים שינוי בהצגת הרכב למשל ............................. לא עולה לי כרגע משהו . אבל תחשבו על זה .

ofir_y

New member
כולנו רוצים,

הבעיה שלרוב שינוי בהצגת הרכב=הוצאות כספיות, או השקעה של הרבה הרבה זמן.

Chin Chin Man

New member
אופיר אופיר ...

איך היה אתמול בלינקולן ?? נהנית ?? חולצה נחמדה הכחולה - אבל היה קצת קר אתמול .... :))))

Chin Chin Man

New member
יש לי רעיון

בואו נפתח מועדון חיפושיות..... ויהיה לנו סטיקר כזה עם פירסום האתר שמישהו מהמעודון יפתח .... ונעשה טיולים כדי שאנשים יבינו את החשיבות לש החיפושית בשבילנו... ועכשיו ברצינות.... אין מה לעשות בנידון אנשים רואים את החיפושית כמו כל מכונית אחרת על הכביש (אפילו שאנחנו חושבים שזה ממש ממש לא ככה) לכן אם אתה רוצה להימנע מדפיקות ודברים כאלה בחניות אל תחנה ליד מכוניות ... אני חולה על החיפי שלנו (שלי ושל בלקני הגדול) ושונא שאנשים לא מעריכים את האהבה העמוקה שיש לנו לחראית הקטנה שנתקעה לי באמצע גהה אחרי המפגש האחרון.... אבל לדעתי צריך לתת אותה ביותר שיירות בת"א של הרבה חיפושיות וכמו שדיברנו אז במפגש המועדון אצל אורן צריך לדבר עם העיריות ולעשות מפגנים כאלה ברחובות - זה הכל ... אז יחי מועדון החיפושיות - כן יירבו (חיפושיות) ...

Chin Chin Man

New member
יש לי רעיון |מנורה|

בואו נפתח מועדון חיפושיות..... ויהיה לנו סטיקר כזה עם פירסום האתר שמישהו מהמעודון יפתח .... ונעשה טיולים כדי שאנשים יבינו את החשיבות לש החיפושית בשבילנו... ועכשיו ברצינות.... אין מה לעשות בנידון אנשים רואים את החיפושית כמו כל מכונית אחרת על הכביש (אפילו שאנחנו חושבים שזה ממש ממש לא ככה) לכן אם אתה רוצה להימנע מדפיקות ודברים כאלה בחניות אל תחנה ליד מכוניות ... אני חולה על החיפי שלנו (שלי ושל בלקני הגדול) ושונא שאנשים לא מעריכים את האהבה העמוקה שיש לנו לחראית הקטנה שנתקעה לי באמצע גהה אחרי המפגש האחרון.... אבל לדעתי צריך לתת אותה ביותר שיירות בת"א של הרבה חיפושיות וכמו שדיברנו אז במפגש המועדון אצל אורן צריך לדבר עם העיריות ולעשות מפגנים כאלה ברחובות - זה הכל ... אז יחי מועדון החיפושיות - כן יירבו (חיפושיות) ...

benibug

New member
זה לא מדויק

אנחנו יכולים להשפיע לא רק במיפגנים ותערוכת אלא שכל אחד יתרום צרור מילים לזה שהקניט את החיפו וכך לאט לאט אנו נחלחל למודעותם של האנשים בסוף יום אחד {אני לא יודע מתי} נגיע למצב שילד יגיד לאבא שלו אבא איזה אוטו זה ואבא שלו יגיד לו ווווואאאאאא זאת חיפושית ולא כשכמה חברים צעירם רואים חיפושית ודופקים בוקסים אחד לשני {אני מקווה שכולם מכירים את זה} המהפך יתחיל מרגע זה.................................................. או שלא

Chin Chin Man

New member
תראה ...

שאת החיפושית שלך אי אפשר להקניט או משהו בסיגנון היא לא נראית חיפושית רגילה בכלל.. אבל עם זאת למה כן אפשר לקרוא חיפושית רגילה - לכל חיפושית והמיוחדות שלה, לדוגמא המיוחדות של החיפי שלי ושל בלקני הגדול היא להיתקע במקומות שאין לך סיכוי להעזר במישהו - ראה כביש גהה....

benibug

New member
לפחות תגיד

תודה שלא הייתה צריך לדחוף אותה רחוב שלם כדי שהיא לא תפריע לתנועה גם זה קרה לי

emek51

New member
בני איך הכנף הימנית

מצטער על הכנף אתמול תלמד לעשות סיבובים כהים כשאני באוטו

zxram

New member
יש לי רעיון

מה אתם אומרים שביום שישי הקרוב ניפגש בשעה 2:30 באיזה מקום בתל אביב ונעשה איזה סיבוב ברחבי תל אביב ומשם נמשיך אל המפגש? זה יכול להיות ממש נחמד וזאת אחלה דרך להראות את עצמנו!

benibug

New member
ס"ד (סיבוב דאוין) זה קצת בעייתי בגל

שאנחנו הרבה רכבים ויש רמזורים וכלולם מחכים עושים פקק וכל עצירה קטנה כולם יוצאים מהרכבים ואז כל העסק מתחיל להיות מסובך ומסוכן אבל אפשר לחשוב על איזשהו ס"ד בכבישים מהירים ולשלב בתוכו טיולון קטן באיזשהו יום שישי אבל גם את זה צריך לארגן מפגש אחד מראש

KiCKAs5

New member
חהחהחהחה.... ס - ד... חהחהחה..

כמה זמן לא שמעתי את זה.. חהחהחה... בכל מקרה.. אי אפשר לארגן כלום דרך פה .. רוב האנשים בכלל לא מתעדכנים בפורומים ויהיה קשה מאוד להעביר להם את ההודעה (חבל על החשבון פלאפון של יוסי) אז ככה שמה שלא יהיה , יהיה רק במפגש בעוד שבוע.. לא בזה הקרוב.. ואני לא חושב שת"א זה רעיון טוב בצהרי יום שישי..

kobix1

New member
נו כבר אמרתי!

תביאו לי מספרי טלפון! המכשיר שברשותי הוא בחינם אני מוכן להעביר את ההודעות האלו בכיף! לא עולה לי אגורה לטלפן לאן שבא לי!

למעלה