ערב ערב

../images/Emo113.gif ערב ערב

מה שלום כולם? החולים? הבריאים? המתלבטים? העייפים? הנני כאן - כמו ציפורים שרות הנני כאן - (לא יודעת את השורה) חחחחחחחחחחח

ענתי 10

New member
הנני כאן -

כמו ציפורים חגות
הנני כאן מביט מן הגגות
הנני כאן אבן כמו בגדר
כמו סלע כמו באר
נראה לי מי שכתב את זה לקח הרבה פטריות הזייה לפני.... נו מילא... אני טפו טפו
שום בצל הכל בסדר. חזרתי מיום ארוך ומיגע עם כאבי תופת בשיניים (הייתי באמצע היום במרפאת חירום ולא מצאו כלום) - חזרתי לעבודה/לימודים כאובה ומאוכזבת. סה"כ יום לא רע
מה שלומכם אתם?

ענתי 10

New member
אופס, נראה לי אני בעצמי על פטריה...

התכוונתי- "כמו אבן בגדר" "כמו סלע, כמו באר" סורי...

עייפים.... ../images/Emo2.gif

בדיוק היום חשבתי לעצמי שמעניין איך ההרגשה של לקום מתי שבא לי. להתעורר בהדרגה רק כי אני כבר לא עייפה ובלי ששעון מעורר/ילד יעיר אותי. אצלי זה מד"ב. כבר לא זוכרת איך זה...

אז בואי אני אספר לך איך זה לקום...

מתי שמתחשק לך.......... אנחנו כבר שבוע וחצי בחופש, אוחחחחחחחחח, תענוג. לעשות טיולים באיזי, להנות מלישון עד מאוחר, אפילו הקטנה מעולפת כל יום, ומתעוררת לה ב11 בבוקר במקרה הטוב, כנראה שגם היא היתה זקוקה לחופש, עובדת קשה
. היום היינו בטיול, מהמם, ועוד מעט אני הולכת לישון, לפני כמה דקות עלם החמודות אמר לי, את יודעת לא צריך כל יום לטייל, זה מעייף, אמרתי לו או הנה סוף סוף אתה נהנה לישוןעד מאוחר, לנוח, אתה מבין שהגוף שלך זקוק למנוחה. האמת הוא זקוק לה מאוד, היתה שנה של עבודה רצופה, עם המון מתחים ומאמצים, והוא סוף סוף הבין, שלנוח ולהתבטל כמה ימים, זה לא דבר רע, זה טוב לנפש, לנשמה, להתחדשות, ליצירה, ובעיקר לאהבה. שנהיה רק בריאים, ומאושרים.

אני לא מאמינה לך ../images/Emo8.gif

לא יכול להיות דבר כזה. אצלנו, אפילו בנופש הקטן קם ב-6 בבוקר...

בחופשה הבאה תקחי איתך נבוט

בכל פעם שהוא מתרומם בשש בבוקר, נבוטה בראש, והוא יחזור לישון. לא חזק מדי, שלא תנטרלי אותו לגמרי.

למעלה