ענק המזגנים

יגאל 44

New member
../images/Emo113.gifענק המזגנים

שלום מישהו התקין אצלו? ואיך מזגני טורנדו?
 

מיקלול

New member
יש לנו גם מיני מרכזי וגם יחיד, סה"כ

טורנדו טובים. היחיד קצת רועש. כמו עם כל מזגן, תחשבו טוב, טוב על המיקום, כי אצלי החימום בורח למדרגות.
 

רוורס

New member
תגובה

בזמנו חשבנו לקנות מהם מזגן. מדובר ברשת שבנויה על סוכני מכירות ממולחים ולאו דווקא על אנשים שמבינים במיזוג. כשתצטרך שירות מהם, תצטרך לעבור מוקד שירות בסגנון חברות הכבלים. בסופו של דבר קנינו מזגן של "מיצובישי" במשרדים שלהם בחולון והבאנו מתקין בנפרד. לא יוצא יותר יקר והשירות הוא אישי.
 

א מ צ י ה

New member
בגדול בסדר, אבל...

עשו אצלי התקנה בעייתית ולא מקצועית שהפריעה אחר כך לתקן תקלה כעבור שנתיים (לא ניתן היה לפתוח את המכסה). ניסו לגרום לי לשלם על הזזת המזגן, למרות שזו שגיאה שלהם (תירוץ רגיל, של זכיין אחר וזה כבר לא ממש אנחנו). ורק אחרי ויכוחים רבים, הסכימו פתאום להזיז על חשבונם (וגם אז ברח כל הגז בלי ששמו לב). מעבר לזה, השירות היה בסדר והתקנות אחרות היו בלי בעיות.
 

zvibalas

New member
לא להתקרב לענק המזגנים

השכנים שלי התקינו מזגן דרך ענק המזגנים והם סבלו מזה המון ההתקנה הייתה חובבנית ביותר, ובמשך חצי שנה השכנים היו צריכים פעם בשבוע לקרוא לטכנאי. לגבי טורנדו, מזגן מעולה, יש לי בבית ואני מרוצה
 
למעלה