זקוק למידע

• פותח הנושא ywdc
  • פורסם בתאריך

ywdc

New member
../images/Emo113.gifזקוק למידע

האם העונה מסתיימת לאחר הפרק ה- 13 ללא סיום הבריחה?

כרגע זה מה שיש...../images/Emo113.gif../images/Emo3.gif

במרץ ממשיכים לשדר את הסדרה בFOX, יש פה חילוקי דעות האם זה המשך העונה הראשונה, או התחלה של עונה שניה...למרות שזה לא כ"כ משנה...

Tinty

New member
רשת FOX הגדירה את 113

כ"Fall Season Finale", אך הזמינה מחברת ההפקה פרקים נוספים ("תוספת" לעונה הראשונה). לכן, לפי FOX ה"Spring Season" (שתתחיל ב3.20.06) היא העונה השניה, אך לפי חברת ההפקה היא "תוספת" לראשונה. מאחר שחברת ההפקה ("FOX המאה ה20") אחראית לתכני הסדרה, ותמכור לגופי שידור 'חו"ליים' (כyes) את פרקי העונה הראשונה - 22 במספר (ולא שתי עונות נפרדות שישודרו ברצף - כמו "הפמליה", שעונתה הראשונה כללה 8 פרקים והשניה 14).

../images/Emo113.gif../images/Emo58.gif עונות 2-3

בעונה השניה הם יהיו מחוץ לכלא, ובעקרון בעונה השלישית הם יחזרו לכלא... כל זה לפי קריסטין.... יש עוד זמן עד שנראה את זה בעצמנו...

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif אבל זה לא הגיוני.

הם הצליחו לברוח ואז בעונה השלישית הם יחזרו לכלא?מה עם לינקולן?אם הוא יחזור לכלא אז הוא ימות. ונגיד שורוניקה וניק מצליחים להוכיח את חפותו, אז מה יקרה עם הדמות שלו? חוצמזה,עד כמה הסדרה תהיה מעניינת בלי כל העניין של ההימלטות מהכלא?

כל זה סתם השערות...

או השערות של הבמאים או אנשים המקושרים לבמאים או אני לא יודע מה! אבל כרגע אין שום הוכחה שזה מה שהולך לקרות עם הסדרה.

א י ד י

New member
../images/Emo58.gif בינינו...

אם וונתוורת מילר יחליט להתפשט זה לא משנה אם זה בתוך הכלא או מחוץ לו... ואגב- בפרק שבו הוא נכנס למיים ומתחיל להתפשט כדי שהבגדים לא ירטבו... תחתונים לא נרטבים??!!!!!!

אולי כי הוא לא רצה שכולם יראו ש..

שהחולצה והמכנס (מדים של הכלא) יראו רטובים? ואז לא יבינו מאיפה יכולים להיות כל כך הרבה מים על אסיר? מצד שני תחתונים רטובים יעוררו פחות חשד כי זה לא ירטיב כל כך הרבה את המכנסיים.

M r s J o n e s

New member
../images/Emo45.gif.

http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/index.html?fdnavtv2 (זה האתר שלה בE). זו הכתבת של E לענייני טלוויזיה.היא ידועה בתור גרופית של סדרות מסוימות ובמקרים מסוימים ,כשעומדים לבטל סדרה שהיא אוהבת היא נלחמת להשאיר אותה. אפשר לשאול אותה שאלות על הסדרות השונות,לבקש ספוילרים על סדרה מסוימת והיא עונה על אותן שאלות בצ'ט שנערך איתה.

inbalinbal1

New member
אני אוהבת את קריסטין

בזכותה ורוניקה מארס עכשיו בעונה שנייה אז שאלוהים יברך את קריסטין

אותי אישית היא מצחיקה../images/Emo113.gif

הטורים והצ'ט איתה מאוד שנונים, תמיד אני צוחקת תוך כדי קריאה...

למעלה