דווקא רציתי שתנשך
אני לא ממש מכור לריאליטי ואני יכול לספור את כל הסדרות ריאליטי השונות שראיתי על יד אחת, אז אני לא ממש מתאים להגדרה, אבל אני בכל זאת אענה. התחלתי לראות ריאליטי עם השרדות 1 בזמנה בערוץ 2. אח"כ המשכתי עם השרדות 2 בערוץ 2 והשרדות לא שודרה בערוץ 2, אבל הקליטו לי וראיתי. ב-4 כבר הפסקתי לראות. ראיתי את החפרפרת ומאד אהבתי, ואני חושב שגם היום הסדרה עומדת בסטנדרטים גבוהים ובעצם הקדימה את זמנה. כיום היא הייתה מצליחה הרבה יותר להערכתי. ראיתי את פרוייקט Y הראשון ובקיץ שעבר את המירוץ למליון (הריאליטי האהוב עלי) והמשכתי לראות את העונות החדשות של השרדות. אם אתם מחשיבים גם דוקוסואופ כריאליטי ראיתי את כל הפרקים של "ירוקות" הישראלית והמצויינת. צפיתי קצת באוסבורנז, ריל וורלד ופאריס הילטון, אבל לא בקביעות, כלומר פרק מתי שיוצא או מתי שבמקרה העברתי והיה. לא עקבתי אחרי הסדרות. כן עקבתי אחרי ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי, והריאליטי שלהם מאד הצחיק אותי. אני חושב שלא היו ממש סדרות ריאליטי שצפיתי בהן מלבד אלו שציינתי, צפיתי מעט באמריקאן איידול האחרון, אבל בעיקר באודישנים, לא התחברתי למה שאח"כ (וראיתי גם את התוכנית שצחקה על איידול עם הזמרים הגרועים במלואה) וזהו פחות או יותר. אפשר להגיד שהתחברתי לז'אנרים די שונים של התחום, אבל אם צפיתי ואהבתי או לא אהבתי נובע יותר מהתוכנית עצמה ולא מהז'אנר שלה וזהו. יש מצב שינית את דעתך על הנשיכות?