TD חדש

../images/Emo112.gif TD חדש

ahhhh memories. remember that time when that thing happened? you probably had a flash of something from your past when you read that sentence... or if you didn't then, then maybe you're having one now. it's strange to think about whether or not you would have had that particular thought if you weren't reading this tour post right now. Last night a car skidded out as it was driving toward me and swerved into my lane for a moment before getting control and driving back into their lane... it happened fifty feet in front of me... if i'd driven just a few miles an hour faster in the few seconds before that happened he would have hit me... There are so many possibilities of what could happen at any given time, and yet there is always only one thing that actually happens. So... here we are in the new year... 2005. I hope you're happy wherever you are and whatever you're doing. We just finished a rehearsal for the grammy's. It felt great to walk into the Staples Center, our home town arena, and see the giant stage that we'll be sharing with the other bands this sunday. We're opening up the show with Franz Ferdinand, The Black Eyed Peas, Gwen Stefani, and Los Lonely Boys. This week has been busy, and as all this is going on we're getting ready for the tour this March April and May... Adam, Mickey and I will all have our 26th birthdays during this tour. I'm really excited about taking out The Thrills and The Donnas... and we're also playing with our old friends Phantom Planet to start out the tour in LA. Do you have tickets to any of the shows???? I'll bet you do... I hope you do. I'm listening to Mozart's Piano Sonata in A minor.... Look, he's just like alicia keys!!! It's amazing. Music is amazing... what do you like better than music? Food? Sleep?... Other things??? I feel like I'm in fourth grade right now... What grade are you in? Do you think it's strange that i'm asking these questions that you obviously cannot answer.... well... no... you could... you could post on the board all throughout this next week, and put it under the heading Answers to Jesse's Questions from Feb. 12th... and then i'd know who i'm really dealing with here... So... to recap... here are my questions... cut and paste. 1. What memory did you think of at the start of this post? 2. Do you have tickets to one of our shows this next tour? 3. What grade are you in? *(if you're out of school just think of what grade you'd be in if the years just continued... 13th grade for freshmen year of college... and on and on...) 4. What do you like better than music? 5. Do you think it's strange that i'm asking these questions? OK... So there we have it. Please think something positive for Ryan right now. And please do something fun today. Love JESSE.

../images/Emo112.gif אופס

מצטערת שאני לא יכולה לתרגם. זה יותר מדי עבודה ואני חייבת לזוז להתארגן למחר :] אני יתגעגע אליכןןן בנותתתתתתתתתתת [כן כן גם לך יובל] הו,הפרידה קשה. אבל אל תדאגו אני יחרוש על מארון בטיולל!!! ותחזיקו להם אצבעות בגראמי!!!! הם חייבים לנצח. הו.. זה כל כך קשה.... טוב. חייבת לעוף.בה ביי :]]

../images/Emo112.gif ודרך אגב

תקראו את הTD. הקטעים של ג'סי תמיד מיוחדים. אני לפחות קראתי.

נצל"ש לשאלה

לפני כמה זמן הורדתי של מהופעה של מארון מהאתר www.refuse-to-regret.com לשיר קוראים "closer". עכשיו עד היום חשבתי שזה שיר מקורי שלהם והיום פתאום שמעתי חלק ממנו בפתיחה של איזה סרט ("7 חטאים"). מישהו אולי יודע של מי השיר המקורי? תודה מראש

CiNdErElLa3887

New member
תודה חנע

לא ממש קראתי.. אני רק עושה סבב קטן וחוזרת לשיעורים
אולי אני אתרגם יותר מאוחר

../images/Emo112.gif בכיף ../images/Emo9.gif

כן כן אני עדיין פה. לא תצליחו להיפטר ממני מהר :]

CiNdErElLa3887

New member
חחח...תהני בובע

תצלמי הרבה תמונות ותעלי אותן לפה כי אמ אני רוצה לראות אותך

dark yuval

New member
תהני בטיול ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

וכן, תמונות זה רעיון טוב. רעיון מאוד טוב.

SHANY4E

New member
במיוחד אם הם של חן....../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

***ולא,אני לא מכירה אותה אישית...

CiNdErElLa3887

New member
תרגום

אההההה זכרונות. זוכרים את את הפעם שהדבר הזה קרה? בטח היה לכם פלאשבק של משהו מהעבר שלכם שקראתם את המשפט הזה. או אם לא היה לכם, אז אולי יש לכם אחד עכשיו. זה מוזר לחשוב אם היה לכם או היה לכם את המחשבה המסוימת הזאת אם לא הייתם קוראים את הפוסט הזה עכשיו. אתמול בלילה מכונית בלמה כאילו היא נסעה לפני וסטתה לתוך המסלול שלי לרגע עד שהיא השתלטה וחזרה למסלול שלה...זה קרה 50 רגל מולי...אם הייתי נוהג רק כמה קמ"ש בכמה שניות לפני שזה קרה הוא היה פוגע בי...יש כ"כ הרבה אפשרויות שיכולות לקרות בכל זמן שניתן, ועדיין יש רק אפשרות אחת שבאמת קורת. אז, הנה אנחנו בשנה החדשה....2005. אני מקווה שאתם שמחים איפה שאתם נמצאים ובמה שאתם עושים. סיימנו עכשיו חזרה לגראמיז. זה הרגיש נהדר ללכת לתוך הסטייפלס סנטר, אזור הבית שלנו, ולראות את הבמה הענקית שאנחנו נחלוק עם הלהקות האחרות ביום ראשון הזה. אנחנו פותחים את הטקס עם פרנץ פרידנד, בלאק אייד פיז, גוון סטפני, ולוס לונלי בויז. השבוע הזה היה עמוס, וככל שהזמן עובר אנחנו מתכוננים למסע ההופעות במרץ,אפריל ומאי... לאדם,מיקי ואני יהיה את יום הולדתנו ה26 במסע ההופעות הזה. אני ממש מתרגש לדבר על דה ת'רילס ודה דונס...ואנחנו גם מנגנים עם חברים ישנים שלנו פאנטום פלאנט כדי להתחיל את ההופעות בלוס אנג'לס. יש לכם כרטיסים להופעות שלנו? אני בטוח שכן...אני מקווה שכן. אני שומע את הסונטה בפסנתר באיי מינור של מוצרט...תראו הוא כמו אלישיה קיז!!! הוא מדהים. מוזיקה היא מדהימה...מה אתם אוהבים יותר ממוזיקה?אוכל? לישון?...דברים אחרים??? אני מרגיש כאילו אני בכיתה ד' עכשיו...באיזה כיתה אתם? אתם חושבים שזה מוזר שאני שואל את השאלות האלו שברור שאתם לא יכולים לענות עליהן...בעצם..לא...אתם יכולים..אתם יכולים לפרסם בפורום כל השבוע הבא, ותפרסמו את זה תחת הכותרת 'תשובות לשאלות של ג'סי מפברואר ה-12'..ואז אני אדע עם מי אני מתעסק כאן.. אז..כדי לחזור...הנה השאלות שלי..תגזרו ותדביקו. 1.איזה זיכרון היה לך בתחילת הפוסט הזה? 2.יש לכם כרטיסים לאחת ההופעות שלנו? 3.באיזה כיתה אתם? 4.מה אתם אוהבים חוץ ממוזיקה? 5.אתם חושבים שזה מוזר שאני שואל אתכם את השאלות האלו? אוקיי..אז זהו. בבקשה תחשבו על משהו חיובי בשביל ריאן עכשיו. ובבקשה תעשו משהו כיפי היום. אוהב ג'סי.

SHANY4E

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אם הוא לא הדבר הכי חמוד שיש בעולם הזה..... אני לא יודעת מה כן..... ובשביל ג'סקיה: 1.איזה זיכרון היה לך בתחילת הפוסט הזה?הפעם הראשונה ששמעתי דיס לוב..... 2.יש לכם כרטיסים לאחת ההופעות שלנו?הלוואי!!!!!!!
3.באיזה כיתה אתם?ט'
4.מה אתם אוהבים חוץ ממוזיקה?אותכם...
5.אתם חושבים שזה מוזר שאני שואל אתכם את השאלות האלו?זה לא מוזר...זה מיוחד...

buffgirl

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה פוּצ'וֹן
. הוא לגמרי חבר הלהקה האהוב עליי =)

litalosh3

New member
איזה חמוד הוא!!

הלוואי שהם יזכו בגראמי!הלוואיייי!!! וחן תהני וכמובן הרבה תמונות!!! :]

alona8

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif