My weekand on mars

The Fantasy

New member
../images/Emo112.gifMy weekand on mars../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

שיר השבוע של 30: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: ציטוט שעשה את השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: תמונה שעשתה את השבוע: מה מתנגן עכשיו? שבוע מאדימי לכולם
We'll never fade away!

my reflection

New member
עונה:)

שיר השבוע של 30:ATTACK שיר השבוע כללי:KORN-Evolution אלבום השבוע:abeautiful lie-30stm
משהו טוב שקרה השבוע:קנו לי את ABL של 30
ובגד ים^^ משהו רע שקרה השבוע: יש לי דלקת גרון=\ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:בייביסיטרים
ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: איןP: ציטוט שעשה את השבוע:חברה שלי על הספר השביעי של ה"פ
- "מה עכשיו יספרו לנו על ההיסטוריה של דמבלדור?מתי הוא ניגב את התחת בפעם הראשונה לבד?!"
... סרט/ספר/סדרת השבוע:ספר-הארי פוטר
תמונה שעשתה את השבוע:
מה מתנגן עכשיו?שום דבר

FFTL

New member
פיצקי.

שיר השבוע של 30: אווו. Was It A Dream. שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:נועמ.
משהו רע שקרה השבוע:ריב. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אאאאייייייייייילללללללללתתתתתתתתתתתתתתתת עם חברייייים!#%^#%*$^()^*_
ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע:
ציטוט שעשה את השבוע:וואו XD היו הרבה...לאזוכרת עכשיו. >< סרט/ספר/סדרת השבוע:
תמונה שעשתה את השבוע:
מה מתנגן עכשיו?Pennyroyal Tea - Nirvana.

FFTL

New member
בעצם יש סרט וסידרה. ../images/Emo45.gif

מה עובר על גילברט
בפעם המליון. ושוגר אהובתי. :]

../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif

שיר השבוע של 30: echelon שיר השבוע כללי: seize the day - avenged sevenfold אלבום השבוע: bullet for my valentine - the poison משהו טוב שקרה השבוע: הצלחנו סוף סוף לערוך את הסרטון מהמפגש.
משהו רע שקרה השבוע: כמעט אישור לטוס להופעה של 30 בלונדון. אבל פתאום התחרטו.
או משהו. -____-" משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: גיטרה חדשה. ^^ ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: / ציטוט שעשה את השבוע: "גם כן הוא, איך הוא חנק אותה בבריכה.. את רואה אותה כולה יוצאת אדומה, עוד שנייה מכחילה לירוק". אוי חברים שנונים יש לי. סרט/ספר/סדרת השבוע: friends. בפעם ה700 .___." תמונה שעשתה את השבוע: --> מה מתנגן עכשיו? pens and needles - hawthorne heights

הו, הם צריכים בדחיפות.

אבל אם הם רק לא היו כלכך מקובעים וחיים באיזו מאה אחרת, אולי זה גם היה עובד עליהם. אבל אני בכל זאת אמשיך, עד שהם יחטיפו לי מכות.
חח ותודה יקירתי!

אפשרל הבין אותם

אחרי הכל זאת לא נסיעה לאילת, זה לונדון.. גמאני הייית בשוק כשהרשו לי. אבל אל דאגה, אם לא השנה הם עוד יבואו לארץ ואם לא- אני אתפגר.

אני יודעת.. \:

בואי נגיד שיש לנו חתיכת עבודה בשביל לגרום להם לבוא השנה. אבל ממ. אנחנו טובים אנחנו. אנחנו נצליח.
[נכון?...]

my reflection

New member
איך מרשים לך?!?

ההורים שלי לא מסיכים לי כי הם מופעים במקום מסוכן
הם כמעט הזמינו כרטיסים=\:(אבא שלי בירר כול מיני דרים לזה עד שאמרו לו שהמקום שם מסוכן מאוד....

וול אני עצמי לא יודעת איך הסכימו לי

אני הייתי דיי בשוק כשאמרו לי כן. אבל תקשיבי, תרגיעי את אבא שלך. המקום מסוכן כשאת לבד, לא כשאת אנשים. ויהיו שם להקה ואבטחה כבדה ובערך 230 אנשים מהפורום, ואת ג לא תהיי שם לבד את תכירי אותי ואני מכירה עוד.. פשוט תרגיעי אותו. אמא שלי הסכימה סופית אחרי שדוד שלי אמר לה שבריקסטון זה מקום מאוד מכובד להופיע בו ושהרבה להקות הופיעו בו, בקשר לאזור, אני לא חושבת שהם יודעים
אבל הם סומכים עליי מספיק כדי לדעת שאני לא אעשה דברים טיפשיים כמו ללכת לצד או משהו. גם פבורום הזהירו מהסביבה עצמה, וכולם נוקטים אמצעי זהירות כך שאני בספק אם יקרה שם משהו למישהו.

my reflection

New member
אממ...

אני מבינה.. אני הסברתי לו מלא פעמים שהמקום מאובטח ויהיו מלא אנשים אבל הוא עומד על שלו...שהמקום מסוכן מאוד ושהוא לא מרשה,כי ידיד שלו שהוא נהג מונית בלונדון אמר לו שאפילו אם הוא יהיה איתי(התיכנון היה שאמא שלי תבוא איתי אבל...=\) ויארגנו לנו הסעה מהמלון עד להופעה ובחזרה,אי אפשר כי המקום מסוכן
...

המממ.. ../images/Emo4.gif

לא יודעת.. אני מבינה את הדאגה שלו.. אולי זה לא רק המקום המסוכן.. אויל הוא גם חושב שאת צעירה מידיי, כי הופעת רוק זה לא המקום הכי בטוח להיות בו
אבל נו אם את הולכת עם אמא שלך אני לא מבינה מה הבעיות מביוחד אם את לוקחת מונית...

my reflection

New member
אין לו בעיה עם זה שאני קטנה...

הוא דווקא ממש רוצה שאני ילך הוא אמר שזאת חוויה של פעם בחיים
,הוא ממש עשה מאמצים לבדוק במאיפה הוא משיג כריטיסים הוא עשה מלא טלפונים והוא יודע כמה אני אוהבת את 30
הוא אמר לי שבמקום שהם מופיעים בו יש באזור בית כלא ושהיו במקום אירועים מסוכנים...עם אמא שלי הבעיה זה שאבא שלי יותר חזק באנגלית ממנה ולשמור עליי וכול זה:\כי אמא שלי היא לא הטיפוס החזק בין ההורים שליי><(כי שהוא שמע שהמקום טיפה מסוכן הוא ישר הציע את הרעיון שהוא יטוס איתי)בקיצור אני לא חושבת שיהיה משהו שישכנע אותו
.ועם יש אני ישמח לשמוע רעיונות><....

תספרי לו עליי

ותגידי לו שאני חזקה באנגלית? חחח
לא יודעת. אבל לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות

The Fantasy

New member
למה לעזעזאל אני מתגייסת 6 ימים אחרי ההופעה

הזאת??
גם אני רוצה ללכת כ"כ
זה לא פייר

למעלה