Noretta - פרק 7!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif Noretta - פרק 7!

כל ההודעות על הפרק החדש שיצא הלילה - לכאן! נא לזכור לסמן
ולחפור כהוגן, תודה

elad218

New member
הפרק הטוב ביותר בסדרה עד כה ../images/Emo58.gif

סתאאאם צוחקים אתכם
גרוע כרגיל. # הרעיון של בני הזוג שמזכירים את ההורים ממש כפה את עצמו על הפרק, זה לא מצחיק אם מתחילים להמציא לדמויות הרגלים שבכלל לא אופייניים להן (למשל לילי וה-midnight snack. אני דווקא זכרתי שאחת הסיבות שמארשל רצה מיטה נפרדת בעונה 5 הייתה כי לילי אוסרת על אוכל במיטה). # טד, רובין, וקווין (ו-Weird Al!) היו הדבר הכי טוב בפרק. # הפרצופים של לילי באמבטיה - אפילו אני משחק יותר טוב מזה. מה קרה לה? # ממתי איך פגשתי הפכה לאחת מהסדרות האלה שיורות על הצופים גסויות באוטומט? זה נראה שכל מחשבה שיש לכותבים על תחת וציצים מוצאת את דרכה לתסריט בסופו של דבר, וחבל (אני מדבר על העונה הזו באופן כללי, לא רק על הפרק הזה)

elad218

New member
שכחתי לציין ../images/Emo58.gif

שהיה גם פרק מגעיל. מאוד. כשבארני התנשק עם אמא שלו כמעט הקאתי את כל הקורנפלקס שאכלתי בחזרה לצלחת (שלא לדבר על האימה שאחזה בי כשהבנתי שיש סיכוי לנשיקה בין אבא של מארשל לאבא של לילי)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

כולו היה פשוט מגעיל. מגעיל זו דפנטלי המילה.

elad218

New member
אבל במקרה הזה

אין כאן שום קטע פרוידיאני, שזה מה שכיוונו אליו לדעתי. ואז זה סתם לא מצחיק.

elad218

New member
בעצם, כשאני חושב על זה

ברור שאין כאן קטע פרוידיאני, היא בכלל מזכירה לו את אבא שלו. איזה פרק מפגר, בחיי.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif אני רוצה להבין משהו...

הם ירדן עכשיו על ווירד אל? באמת? עזבו את זה שזה היה פרק מזעזע, אבל הם מנסים בכוח להרחיק אנשים מהסדרה הזאת? אני רוצה בבקשה שלט מנצנץ שכתוב עליו "אל תראו יותר איך פגשתי את אימא!!!" בכללי הפרק היה נוראי. אבל ממש. קיוויתי שטד יגיד שרובין היא הראשונה שהוא הזמין, קיוויתי שבארני יחכה עם נורה במקום ללחוץ את זה, קיוויתי שהרפרנסים יהיו מצחיקים. אז קיוויתי, אז מה? הדבר היחיד שהעלה לי חיוך קטן היה Eat It אבל גם זה היה סביר ולא יותר. סצנות בארני ונורה מזעזעות, אפילו למישהו שאוהב אותם. באמת, כבר שברתם לה את השן והשוויתם אותה לאימא שלו ושמתם לה עכבר על הראש (הצרחה הזאת העירה אותי מהשנ"צ שעשיתי בזמן הפרק) ואז זרקתם מישהו מהחלון בעזרת גלגלון ממוחשב מזעזע, מה עוד תעשו? התקווה היחידה שעוד נשארה בי זה שעכשיו שבארני סוף סוף קיבל את הגלידה שלו (לא מצחיק.) הוא יפרד ממנה. פשוט מתחת לכל ביקורת, פרק גרוע אפילו בשביל התקופה השפלה של הסדרה. זה לא החרא הרגיל, זה גרוע בהרבה.

Slow Cheetah

New member
הפרק הכי טוב של העונה, לדעתי ../images/Emo58.gif

כן, לא פרק גאוני בעקרון, אבל זה הפרק הראשון בעונה הזאת שצחקתי ממנו והכל, אז זה כבר משהו. מקווה שהם ישתפרו ובהרבה, כי יחסית לשאר הסדרה זה היה גרועעעעעעעעעעע.

N o R i K o

New member
גם אני דווקא חיבבתי אותו ביחס לשאר

נכון, הוא לא היה הילרייס, אבל הוא היה משעשע+, ותכלס כל התסביך אדיפוס הזה נפוץ ממש וזה העלה בי גיחוך. התהיה האמיתית שלי היא למה לא מתחילים להזיז את מה שויקטוריה העלתה בסוף פרק 3. כאילו... מה, עכשיו נחכה עוד עונה שלמה לרגע שבו המערכת יחסים של טד ושל רובין יעלו על שרטון? @_@

ringo333

New member
הפרק היה בסדר

הוא היה משעשע. אני אהבתי את הקטע עם המכנסיים של טד וקווין ואהבתי את הקטע שראו בחטף את רובין כאמא של קווין. ממש לא היה לי כוח לנורה ולמבטא שלה וגם לבארני הנואש שהטריד ילד קטן ותמים. והקטע של מארשל ולילי בכלל היה מגעיל. אבל אהבתי שראו את טד מתקשר לכל האנשים: מאאאארשל, ללללללללללללללילי, באאאאאאאאאארני . בקיצור, אהבתי את הקטעים של טד, רובין וקווין. זה היה פרק משעשע ולא יותר.

למעלה