../images/Emo58.gif
אני אשתמש ברף הנמוך מאוד שהייתי צריך להכין במיוחד כדי לשפוט את העונה הזו ואומר שבאופן כללי היה פרק לא רע (אם אני מתגעגע לקארן אפילו, תארו לכם מה המצב של הסדרה) # הרעיון שסביבו סובב כל הפרק היה די אידיוטי, אבל הביצוע היה נחמד. # לי באופן אישי היה די ברור מההתחלה שהדברים שהם מגלים על ג'נט הם בעצם טובים. # גם היה די ברור שיגלו אם זה בן או בת עד סוף הפרק. זה היה ברור עוד יותר אחרי שמארשל זרק את הפתק מהחלון. הטוויסטים האלה היו אמורים כאילו להפיל אותי מהכיסא? כי די, 7 עונות. אנחנו מכירים כבר כל טריק אפשרי בשרוול שלהם. # קאל פן נראה ממש לא קשור לסדרה, ובאמת שהיה כיף פרק שלם בלי נורה. הדבר השנוא עליי בעונה הזו הוא מה שקורה עם הסט של הסדרה. מה, מקלרנ'ס והדירה של טד כבר לא טובים מספיק? כל פרק חייב להתרחש במקום אחר? ומילא מקום אחר, אבל לפעמים המקומות האלה הם כ"כ חסרי ייחוד, כזו קלישאה אמריקאית, שההרגשה הכללית היא שיכלתי לצפות בכל דבר אחר וזה עדיין היה נראה אותו דבר (הדיינר בפרק 2, למשל). תוסיפו לזה את הרמה הירודה ואני מרגיש רוב הזמן שאני בכלל לא צופה באיך פגשתי את אמא, אלא בסתם סיטקום בינוני שמנסה לחקות אותה. אבל אולי בעונות האחרונות זה בעצם מה שהם - סיטקום בינוני שמנסה לחקות את העונות הראשונות המוצלחות, שכרגע נראות כאילו שייכות לסדרה אחרת.