Mystery vs. History

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif Mystery vs. History

הפרק השישי בעונה השביעית, יוצא היום בלילה. לא לשכוח לסמן
ולא לכתוב ספוילרים בכותרת, חפירות יתקבלו בכיף! לילה טוב לכולם :)

Pumpkin Mania

New member
אהההההההההההההה../images/Emo58.gif

זה בן! האמת שהתפללתי לבת סתם כדי לשבור את המיתוס של האריקסונים(מרושעת שכמותי), אבל עכשיו זה יהיה כזה צפוי אם יקראו לו על שם אבא של מארשל(מארוין? הו בבקשה לא..) היה פרק האמת דיי משעשע, הרבה יותר מהקודם. נשפכתי בצחוק בקטע של האלימות, כי זה בא לי בטוב בדיוק. הי, פרק שלם שלא הוזכרה בכלל נורה- פאן! אני שונאת את נורה אבל קווין מתחבב עליי
בקיצור הפרק הזה היה טוב, נהניתי.

באמת פרק מגניב...

חחח רק מה שעצוב זה שלפי הקצב שהפייסבוק מתפתח ייתכן מאוד שנגיע למצב הזה תוך כמה שנים

elad218

New member
../images/Emo58.gif

אני אשתמש ברף הנמוך מאוד שהייתי צריך להכין במיוחד כדי לשפוט את העונה הזו ואומר שבאופן כללי היה פרק לא רע (אם אני מתגעגע לקארן אפילו, תארו לכם מה המצב של הסדרה) # הרעיון שסביבו סובב כל הפרק היה די אידיוטי, אבל הביצוע היה נחמד. # לי באופן אישי היה די ברור מההתחלה שהדברים שהם מגלים על ג'נט הם בעצם טובים. # גם היה די ברור שיגלו אם זה בן או בת עד סוף הפרק. זה היה ברור עוד יותר אחרי שמארשל זרק את הפתק מהחלון. הטוויסטים האלה היו אמורים כאילו להפיל אותי מהכיסא? כי די, 7 עונות. אנחנו מכירים כבר כל טריק אפשרי בשרוול שלהם. # קאל פן נראה ממש לא קשור לסדרה, ובאמת שהיה כיף פרק שלם בלי נורה. הדבר השנוא עליי בעונה הזו הוא מה שקורה עם הסט של הסדרה. מה, מקלרנ'ס והדירה של טד כבר לא טובים מספיק? כל פרק חייב להתרחש במקום אחר? ומילא מקום אחר, אבל לפעמים המקומות האלה הם כ"כ חסרי ייחוד, כזו קלישאה אמריקאית, שההרגשה הכללית היא שיכלתי לצפות בכל דבר אחר וזה עדיין היה נראה אותו דבר (הדיינר בפרק 2, למשל). תוסיפו לזה את הרמה הירודה ואני מרגיש רוב הזמן שאני בכלל לא צופה באיך פגשתי את אמא, אלא בסתם סיטקום בינוני שמנסה לחקות אותה. אבל אולי בעונות האחרונות זה בעצם מה שהם - סיטקום בינוני שמנסה לחקות את העונות הראשונות המוצלחות, שכרגע נראות כאילו שייכות לסדרה אחרת.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש מאוכזבת מהעונה הזאת. זה באמת נראה כאילו הם מנסים לחקות את העונות הקודמות, בשביל זה המוטיבים החוזרים ובגלל זה הסדרה נהייתה כל כך צפויה? זה פשוט מבאס נורא.

elad218

New member
../images/Emo45.gif עונה מבחילה. ../images/Emo5.gif

שוקל כרגע להפסיק לראות בקצב ארה"ב ופשוט לצפות ב-yes כשיש זמן. היא לא שווה יותר מזה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני מחכה לדברים מסויימים

אבל עצם זה שרק היום ראיתי את הפרק אומר לי משהו, לא היה לי אפילו מספיק חשוב לראות אותו אתמול. יום שלישי הוא כבר לא יום אפא"א וקאסל, הוא יום קאסל ואפא"א. משהו ממוחזר לי בסדרה הזאת וזה ממש חבל. כל כך הרבה פוטנציאל אבל משהו מתפספס, זה כאילו הם מתאמצים מדי לעשות סדרה פופולארית עכשיו שיודעים שתהיה עוד עונה. (אגב, תהיה עוד עונה! מסתבר)

elad218

New member
אני התחלתי לראות אותו אתמול

אבל נרדמתי באמצע והמשכתי היום בבוקר. גם אומר משהו, לא?

Outplay

New member
אתם פסימים לטעמי ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק. נכון שזה לא העונות הראשונות אבל לעומת העונה הקודמת זאתי ממש מוצלחת. החבר החדש של רובין מוסיף המון ואני ממש מחבב אותו, רובין ובארני ממש מוצלחים ביחד (למרות שאני לא אוהב אותם כזוג רומנטי) היה צפוי שיהיה למארשלילי בן.. היה גם משהו על זה בפרק של הסיגריות, אבל בסה"כ פרק ממש טוב לדעתי

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif

טוב, אז מסתבר שאנחנו לא מסכימים על הרבה דברים... קודם כל - בארני ורובין באמת מוצלחים מאוד ביחד כחברים אבל תמיד יש בי את התקווה שהם יהיו ביחד פשוט כי מבחינת זוגיות מה שהיה להם כל כך רענן את הסדרה ואני מוצאת אותם מקסימים להחריד. מארשלילי - אכן היה צפוי שיהיה להם בן, וגם היה צפוי שיגלו את זה עכשיו. כמו שנאמר - אנחנו רואים את הסדרה הזאת לא יום ולא יומיים, כל הטריקים הקטנים שאמורים נורא להפתיע? לא עובד. החבר החדש של רובין חביב, אבל הוא מרגיש לי קצת לא קשור, כאילו מנסים לדחוף אותו לחבורה נורא מגובשת ובאיזשהו שלב יבינו שזה לא לעניין. בסך הכל באמת שכל אחד ודעתו שלו, וזה נכון שהעונה הנוכחית טובה מקודמתה, אבל לדעתי זה בעיקר בגלל שהקודמת הייתה מזעזעת ובגלל כמויות הרפרנסים האדירות.

elad218

New member
העונות הראשונות? מי הזכיר אותן בכלל?

אני חושב שאפילו העונה הקודמת הייתה כמה רמות מעל העונה הנוכחית. אבל מה זה חשוב איזה עונה יותר חלשה, שום דבר לא ישנה את העובדה שמסביבות אמצע עונה 5 הסדרה פשוט נמרחת. באופן עקרוני אין לי שום בעיה שסיפור האמא ימשך גם 10 עונות כל עוד יש להם מה לספר ולחדש, אבל מסתבר שפשוט אין להם. ובמריחה כמו במריחה, הדמויות מתחילות ללכת לכיוונים מוזרים והסיפורים משעממים וסתמיים (ובעונה הזו גם ממוחזרים) והתחושה הכללית היא סוג של "די כבר!". זה התחיל באכזבה בעונות קודמות, העונה זו כבר מין תחושת סלידה מהסדרה. באמת.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo58.gif

עד הפרק הזה חשבתי שהסדרה פשוט הולכת לטימיון ומאבדת את זה והנה עכשיו הגיע פרק באמת מצחיק העונה! ממש אהבתי את הקטע של בארני ורובין לחקור את הבנות שטד ויצא איתן

tritone

New member
../images/Emo58.gif אתם באמת פסימיים

קודם כל- היי חזרתי! ווהו. שנית, ממש אהבתי את כל הפרקים בעונה עד עכשיו, למרות שזה ספיציפית לא מאוד הצחיק אותי... ותנו בבקשה לעונה עוד צ'אנס לפני שאתם הורגים אותה לגמרי, היא יכולה להשתפר גם לפי דעתכם, לא יפה לשפוט מראש

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

כיף שאת פה
ובקשר לעונה, זה נכון, אבל מה שיש עד עכשיו פשוט כל כך מאכזב... זה חבל, זה ממש חבל.

elad218

New member
דווקא ההנמכת ציפיות זה מה שעוד איכשהו עוזר

לצאת מהפרקים בתחושה שהיה בסדר.

למעלה