שלום שלום ../images/Emo58.gif
בסך הכל אהבתי את הפרק חוץ מהסיום + לא כל כך הבנתי איך ברני הפסיד, הוא ראה את מה שרצה לראות! לגבי הסיום: אני ממש לא מעדיף את ויקטוריה ולא אהבתי אותה גם בזמנו, אבל קשה לי להודות שאיזה טוויסט שיחזיר את טד ורובין ירצה אותי, אם זה אכן יהיה העניין, הרי שמדובר בחוסר יצירתיות משווע שממש לא מאפיין את הסדרה. הרי אם זה השביל שהם בוחרים, הם היו יכולים לסיים את הסדרה לפני המון זמן. עם זאת, אני חושב שהתאוריה האומרת כי טד המבוגר מעולם לא קרא לילדים להם הוא מספר "הילדים שלי" והם מעולם לא קראו לו "אבא" (אני צריך לבדוק את זה, אם מישהו בטוח ב200% שהוא שמע אותם קוראים לו "אבא" שיתקן אותי) - לא תופסת כך או כך במקרה של רובין - אני זוכר בפרק הראשון שבסוף הוא אומר "וכך הכרתי את דודתכם רובין", שהיא כמובן להסתבר להיות אשתו, אבל אם כך - מדוע הילדים היו כל כך מופתעים כשהוא אמר להם את זה? מה שכן, אין אף סיטקום שמתעלה בדרך היצירתית שלו לבלבל את הצופים ולגרום להם לחשוב לעומק על פרט ופרט, בין אם תוצאת הפרטים הזו תאכזב אותם או לא - הדרך זה מה שחשוב. לדעתי זה לא פחות ממבריק, גאוני, ולכן זו הסדרה היחידה שתכיל את העניין והציפיה הזו עד השניה האחרונה של הפרק האחרון, בניגוד לסדרות קומיות אחרות שרצות עדיין (שום דבר אישי, אני אוהב את משפחה מודרנית, המפץ, 30 רוק וכאלה)