Ducky Tie - פרק 3!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif Ducky Tie - פרק 3!

משהו שאהבתם בפרק:
משהו שלא אהבתם:
משהו שעצבן אתכם והיה מיותר:
הדמות שהכי אהבתם בפרק:
הדמות שהכי לא אהבתם בפרק:
אילו אופציות לעלילה אתם חושבים שהעלילה של הפרק פותחת\רומזת אל: לילה טוב ופרק אדיר לכם אנשים D:

Xavies6

New member
שלום שלום ../images/Emo58.gif

בסך הכל אהבתי את הפרק חוץ מהסיום + לא כל כך הבנתי איך ברני הפסיד, הוא ראה את מה שרצה לראות! לגבי הסיום: אני ממש לא מעדיף את ויקטוריה ולא אהבתי אותה גם בזמנו, אבל קשה לי להודות שאיזה טוויסט שיחזיר את טד ורובין ירצה אותי, אם זה אכן יהיה העניין, הרי שמדובר בחוסר יצירתיות משווע שממש לא מאפיין את הסדרה. הרי אם זה השביל שהם בוחרים, הם היו יכולים לסיים את הסדרה לפני המון זמן. עם זאת, אני חושב שהתאוריה האומרת כי טד המבוגר מעולם לא קרא לילדים להם הוא מספר "הילדים שלי" והם מעולם לא קראו לו "אבא" (אני צריך לבדוק את זה, אם מישהו בטוח ב200% שהוא שמע אותם קוראים לו "אבא" שיתקן אותי) - לא תופסת כך או כך במקרה של רובין - אני זוכר בפרק הראשון שבסוף הוא אומר "וכך הכרתי את דודתכם רובין", שהיא כמובן להסתבר להיות אשתו, אבל אם כך - מדוע הילדים היו כל כך מופתעים כשהוא אמר להם את זה? מה שכן, אין אף סיטקום שמתעלה בדרך היצירתית שלו לבלבל את הצופים ולגרום להם לחשוב לעומק על פרט ופרט, בין אם תוצאת הפרטים הזו תאכזב אותם או לא - הדרך זה מה שחשוב. לדעתי זה לא פחות ממבריק, גאוני, ולכן זו הסדרה היחידה שתכיל את העניין והציפיה הזו עד השניה האחרונה של הפרק האחרון, בניגוד לסדרות קומיות אחרות שרצות עדיין (שום דבר אישי, אני אוהב את משפחה מודרנית, המפץ, 30 רוק וכאלה)

Xavies6

New member
תיקון (לקרוא את התיקון לפני ההודעה המרכזית!)

התיקון: אני זוכר בפרק הראשון שבסוף הוא אומר "וכך הכרתי את דודתכם רובין", אמנם זה אולי אומר שהיא בכ"ז אשתו והוא אינו אביהם, אך מדוע הילדים היו כ"כ מופתעים כשהוא אמר להם את זה?

loveguitar

New member
הסבר אפשרי + ../images/Emo58.gif אפשרי

יכול להיות שהם חשבו שככה הוא הכיר את האמא והופתעו לגלות שזו בעצם היתה רובין, הרי כששואלים איך הכירו אז ההגיון אומר הכרנו בבר/עבודה וכו'.. כלומר עונים בקצרה וככה כניראה הם חשבו והופתעו לגלות שזו דודה רובין בעצם. מה שאני בכלל חושבת זה שברני יתחתן בסופו של דבר עם רובין ויש קטע שרואים שהוא ומארשל מדברי ושותים בירה לפני הטקס ואז לילה קוראת לטד יכול להיות שזה קשור לעניין שטד יהיה שוב מעוניין ברובין ולדעתי כאן מדובר בחתונה של רובין וברני. בנוסף יש את הקטע שטד מדבר עם ברני ואז לילי שוב באה לטד ואומרת שהכלה רוצה לדבר איתו. לדעתי זו יכולה להיות רק רובים. ובהקשר לזה, טד אמר שהוא הכיר את אישתו בחתונה. לדעתי זו החתונה של ברני ואישתו זו למעשה אחות של ברני. למה? כי בארוחה המשפחתית אבא של ברני אמר שהבת שלו לומדת בקולג' ולא הראו אותה. אישתו של טד גם לומדת בקולג' ומן הסתם האחות תהיה בחתונה של האח = טד מכיר את האחות של ברני. זו תאוריה שפיתחתי ובדקתי על זה גם בכל מיני פורומים שקשורים לסידרה מסתבר שלא רק אני חושבת ככה.

loveguitar

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

דודה רובין. בהקשר למה שכתבתי. במידה וטד מיתחתן עם האחות של ברני זה אומר שאוטומטית ברני הוא הדוד שלהם מה שאומר שגם רובין במידה והיא מיתחתנת עם ברני. השאלה אם הוא מציג גם את לילי ומרשל כדודים.

elad218

New member
ברור, כל הזמן

כבר בשניות הראשונות של פרק הפיילוט הוא קורא למארשל דוד.

Pumpkin Mania

New member
הם קוראים לו DAD

כמה פעמים.. "Dad, is this gonna take a while?" המשפט השלישי בסדרה.

DontEvenBlink

New member
זה לא הגיוני

כי קודם כל- הם קראו לו אבא כמה פעמים כמו שציינו מעלי. וגם הוא מציג את אמא שלהם כאישתו לעתיד. הרבה פעמים. לדוגמא יש את התמונה שחוזרת על עצמה של טד בחתונה, רובין בארני לילי ומארשל עומדים מאחוריו, הפרצוף של הכלה מוסתר. וטד אומר ברקע ״אם הייתי עושה\אם לא הייתי עושה\אם זה לא היה קורה\וכו׳, לא הייתי פוגש את אמא שלכם.״ מה שבברור אומר שאמא שלהם היא אישתו.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif

על הפרק - אה. היו חלקים מצחיקים, היו כאלה שלא. על העונה בכללי, אני חושבת שמישהו העיר להם שהעונה הקודמת לא הייתה כמו אלו שלפניה, שהסדרה השתנתה, ועכשיו הם פשוט דוחפים כל רפרנס אפשרי. עזבו את רשימת האקסיות הארוכה, You son of a bitch? הכי עונה חמש. זה לא שזה לא מצחיק, זה פשוט מעצבן לראות שהסדרה חוזרת על עצמה. האנטומיה 2? לא נראה לי.

וואו, כנראה שאני במיעוט כאן אבל עד כה אהבתי

מאוד את כל הפרקים! ללא ספק יש שיפור מטורף מהעונה שעברה ואני מקבלת פיצוי על עוגמת הנפש שעברתי בחודשים האחרונים
אני מאוד אהבתי את הרפרנסים לבחורות, זה באמת נשמע כאילו הוא יצא עם סדרה של סטיג לרסן
רובין נראית פה הפרק ממש טוב עיניי, לא אהבתי את איך שהיא נראתה בחתונה, אבל כאן היא נראית מעולה. גם ויקטוריה חביבה, קצת פחות מעצבנת ממה שזכרתי אותה, אבל יתכן והזמן אכן עשה את שלו... קלאוס. קלאסי. טד היה חמוד, וברני-מרשלילי ללא ספק עשו לי את הפרק! YOU JENIUS BASTARD! כל כך מתאים לברני לעשות משהו כזה... כל החברות שלי לא הבינו למה כל היום עשיתי "אפצ'י! שינג'יטסווווווווווווווווווווווווווווווווווו" כמו דפוקה. נו, מי אמר שאני חייבת להיות נורמלית?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

"אפצ'י! שינג'יטסוווווווווווווווווווווו"
הייתי אומרת שאני אשתמש בזה אבל אצלנו יש קאטצ'פרייז אחר שמתנגש איתו...
נכון השמלה של רובין הייתה מזעזעת? זאת לא רק אני?

דווקא היא הייתה סבבה בעיניי../images/Emo2.gif אבל הטעם שלי

די שנוי במחלוקת

elad218

New member
לא חשבתי שאפשר לפרש את זה ביותר ממובן אחד.

אני אבהיר את עצמי: הפרק הזה היה חרא. לא, יודעים מה, זה יהיה עלבון לחרא. אם הפרק היה יכול לאכול ואחר כך לחרבן, זה היה זה. הפרק הזה הוא החרא שחרא מחרבן (אח, זכרונות מהימים הטובים של איך פגשתי
)

Ayelet 363

New member
אין לי ממש משהו לומר חוץ מ... ../images/Emo58.gif

דיי חיבבתי את הפרק, אבל כל מה שועלה לי לראש לומר זה שאני חוששת מהעלילה שרמזו עליה בקטע של טד\רובין\ברני. אני בעד רובין\ברני, וזה אחרי שהייתי ממש בעד טד\רובין ולדעתי יש סיכוי טוב שאם הוא לא היה אומר שהיא לא האמא (למרות שאין לי מושג איך הם לא היו קולטים ברגע שהוא אמר את השם שלה, בהנחה שלא קוראים לה רובין לפחות) אולי הייתי מעדיפה אותם, אם לא הייתי יודעת שיש את האמא ברקע של הסדרה... אבל ככה אני לא רוצה שיחזרו לטד\רובין.

loveguitar

New member
זה היה ברור ../images/Emo58.gif

שברני יפסיד בתחרות. לא יודעת אם הבחנתם בפרק הראשון או השני שברני לובש את העניבה עם הברווזים בכל מיני קטעים עתידיים שהראו. אני אוהבת את איך שהסידרה מנוהלת.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בפרק השני רואים את ברני עם העניבה. בפרק הראשון טד אומר לו "לפחות לא בחרת בעניבת הברווזים".

N o R i K o

New member
אע ../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

למה זה היה נחוץ עכשיו? הרי ברור שאין כלום בין טד לרובין והם גם לא יחזרו. עכשיו זו סתם תהיה עונה מתסכלת כמו השישית?

למעלה