הסכמ"ש!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo47.gif הסכמ"ש!

משהו טוב שקרה לי השבוע: :-\ משהו מבאס שקרה לי השבוע:
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
המקום הכי הכי:
הסדרה הכי הכי:
הזמר \ להקה הכי הכי:
השיר הכי הכי:
הסרט הכי הכי:
הספר הכי הכי:
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
בסך הכל - איך עבר השבוע?
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: סופ"ש ושבוע טוב לכולם! (ובהצלחה לי במבחן בפיזיקה שממש עכשיו אני הולכת אליו אבל נכנסת אליכם בכל זאת כי אתם מאגניבים)

Ayelet 363

New member
עונה

אני יודעת שזה באיחור- אבל מקווה שהלך לך טוב במבחן. משהו טוב שקרה לי השבוע: אין משהו ספציפי. :-\ משהו מבאס שקרה לי השבוע: דיי כנ"ל... משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אתמול במשרד שבו אני עושה את העבודות (במחלקת ממתינים, בזמן שנמצאים שם יש עבודות) היו שלושה שירים שהיו בגלי. שניים ברצף. ^^ הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: תמיד יש, אבל אני לא בטוחה איזה כרגע.
אולי טוב שכך.
המקום הכי הכי: הבית. הסדרה הכי הכי: גלי (מקווה להשלים את שני הפרקים בסופ"ש), HIMYM (אותה ההערה), משחקי הכס (אותה... כבר הבנתם). הזמר \ להקה הכי הכי: דארן כריס. אבל גם הגלי קאסט, וKeanne. השיר הכי הכי: כל מה שדארן שר. אבל בעיקר Somewhere Only We Know. וגם הגרסה המקורית, של Keanne. Keanne- Snowed Under Keanne- She Has No Time ועוד שלהם ששמעתי ואני לא זוכרת ממש... אה, והמון של גלי. הסרט הכי הכי: - הספר הכי הכי: - התמונה הכי הכי: - הבנאדם הכי הכי: תמיד אחותי. בסך הכל - איך עבר השבוע? דיי בסדר.
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד שיכול להתגשם. XD משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: התגעגעתי לפורום (אחזור באופן יותר מלא כנראה אחרי שאשלים כבר...).

איזה כיף שהשבוע הזה נגמר ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: 100 במגן באנגלית. זהו בערך חח :-\ משהו מבאס שקרה לי השבוע: בגרות מגעילה בערבית, ובאתי אתמול לבית ספר ל5 שעות חלון, שעה של ספרות, ושעתיים של ביולוגיה שבכלל לא למדנו בהן. בע, בזבוז של חיים ושל שעות שינה.
אה, וסירסנו את החתול שלי אתמול בערב, והוא עדיין מסכן מזה. קטני :( משהו מצחיק שקרה לי השבוע: בבגרות בערבית, אחת המשגיחות שיודעת ערבית באה לעזור לילדה אחת שלא הבינה משהו, הסתכלה על הטופס שלה וממש צעקה "מה זההההה? זה בכלל לא נכון!"
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: אין לי ממש כרגע
המקום הכי הכי: בית.
אני אוהבת. הסדרה הכי הכי: גלי, חברים ואיך פגשתי את אמא.
הזמר \ להקה הכי הכי: גרין דיי השיר הכי הכי: הדג - האוסטרי. אחד השירים המדהימים שאי פעם שמעתי, בחיי. http://www.youtube.com/watch?v=7BzWUiLwCSc הסרט הכי הכי: אין הספר הכי הכי: לצערי, גם אין >< התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי: המורה לביולוגיה. אין, היא פשוט אחת המורות האהובות עליי כרגע, אישה מקסימה. בסך הכל - איך עבר השבוע? בע ++ תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שהבגרות באנגלית תעבור בלי סיבוכים, שאני אקבל ציונים טובים במתכונות שעשיתי בינתיים, ושיהיה לי גם קצת זמן לנוח. משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: איטס פריידיי פריידיי, גאטה גט דאון און פריידיי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחחח כשפתחתי

את הסכמש שלך בדיוק חשבתי מה יהיה שיר השבוע שלי וחשבתי על פריידי ואז המשכתי לקרוא וראיתי
טוב שיעשעתי את עצמי עכשיו.
ואמן שהבגרויות באנגלית יעברו כמו שצריך. איך אין לי כוח ליום הזה...

elad218

New member
קיצצתי בסעיפים, למי יש כוח...

משהו טוב שקרה לי השבוע: 98 בעבודה לקורס כתיבה באנגלית (850 מילים על ניתוח של מוטיב מרכזי בשיר! לא ידעתי שיש בי את זה בכלל...
). וגם חופש רוב השבוע... משהו מבאס שקרה לי השבוע: --- משהו מצחיק שקרה לי השבוע: --- הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: --- המקום הכי הכי: --- הסדרה הכי הכי: "סיינפלד" הזמר \ להקה הכי הכי: פיקסיז השיר הכי הכי: Junk ו-Singalong Junk של פול מקרטני. http://www.youtube.com/watch?v=NlgV6S-IE40 http://www.youtube.com/watch?v=fLWm-m6CuCY הסרט הכי הכי: Blue State הספר הכי הכי: "אל תגלה", הרלן קובן התמונה הכי הכי: סרג'נט מייג'ור
הבנאדם הכי הכי: --- בסך הכל - איך עבר השבוע? די מגעיל. תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שיהיה לי מספיק אומץ לקבל כמה החלטות חשובות וגם שפרק הסיום של 'איך פגשתי' יהיה פחות מאכזב מבדרך כלל. משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: דימיטריס ההומו... ודמיטריס ההומו... ודימיטריס הבן זונה (באמת טוב להוציא את זה
)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifDont you want the way i feel../images/Emo35.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע:איזה שבוע סיוטי. יותר מדי ללמוד. אממ, טוב, כנראה שהוא נגמר זה הדבר הכי טוב שקרה.
אה ויום העצמאות כמובן, שכחתי ממנו!!:) :-\\ משהו מבאס שקרה לי השבוע:לימודים... משהו מצחיק שקרה לי השבוע:אממ.. הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:ניסיתי לבשל. :X המקום הכי הכי: הסדרה הכי הכי:איך פגשתי, גלי, שקרניות קטנות ויפות.. הזמר \\ להקה הכי הכי:דארן
! השיר הכי הכי:Don't you -darren criss SOWK -darren criss.. status quo - darren criss ו..טוב. כולם בעצם. הסרט הכי הכי:"בקול גדול".. עשה לי נוסטלגייה קלה .
הספר הכי הכי:צילה של הרוח התמונה הכי הכי: הבנאדם הכי הכי: בסך הכל - איך עבר השבוע?חחח לא משהו, אבל לפחות המתכונת עברה כמו שצריך אז זה היה /שווה את הלימודים כנראה:p תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:טוב יש 2 בגרויות אז אממ שיעברו בשלום.
ול"ג בעומר וזה, אני ממש מקווה שאני אוכל לצאת. בגרות מעצבנת במתמטיקה.>< משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:מעיןן תגידי לאחותך שהגיע הזמן שתחזור מהגלות!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחח

היא בפיגור מטורף, היא איזה ארבעה או חמישה פרקים מאחורינו... (ואמרה לי יותר מדי פעמים שהיא לא כלכך נמרצת להשלים)

Robin Sparkles

New member
חזרתי אחרי הרבה זמן שנעלמתי...

חזרתי בכוחות מחודשים
משהו טוב שקרה לי השבוע:היה חופש..ובכלל היה לי שבוע סבבה משהו מבאס שקרה לי השבוע: צהל נורא נורא מבאס! משהו מצחיק שקרה לי השבוע:אוי יש הרבה! הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:שטויות שלי ושל ידיד שלי..בגלל שזה מפגר אני לא אגיד
המקום הכי הכי:בצפון
עם המשפחה הסדרה הכי הכי:הספקתי לראות בינתיים רק עקרות בית נואשות.. הזמר \ להקה הכי הכי:הרטס!! כלכך הרטס!!!!
השיר הכי הכי:כלללל האלבום של הרטס!! באמת אין אפילו שיר אחד שלא אהבתי.. הסרט הכי הכי:ראיתי ריו. ממש חמוד! וגם ראיתי שנה מעוברת..שזה באירלנד
הספר הכי הכי:לא קראתי..אבל קראתי את הכתבה על הרטס שהייתה בעיתון שבוע שעבר..
התמונה הכי הכי: הבנאדם הכי הכי:משפחה בסך הכל - איך עבר השבוע?מאוד טוב תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שבוע הבא אני יכולה להגיד שעוד חצי שנה אני אקבל את החיים שלי בחזרה! it's about time משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:הרטס מושלמים ואני אוהבת אותם מאוד.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif נכנעתי!

משהו טוב שקרה לי השבוע:
כנראה שיהיה לי מאה בפיזיקה (ואם זה נכון יהיה לי גם מאה סופי שזה ה-חלום)!!!
משהו מבאס שקרה לי השבוע:
שכל השבוע לא היו לי חיים כי למדתי לפיזיקה! חחח
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
זה היה שבוע קודר (יום שחור באגודה למלחמה באפנדציט! XD) בחיים שלי, רק פיזיקה. T^T
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
נפלתי כמו מטומטמת בחזרות ודפקתי את הברך ברצפה, כתם כחול
המקום הכי הכי:
הסטודיו עם האקוסטיקה הגרועה בעולם.
הסדרה הכי הכי:
האנטומיה
הזמר \ להקה הכי הכי:
כל החתיכים אצלי (מוחעחעחע בלייב!)
השיר הכי הכי:
Woman - John Lennon
הסרט הכי הכי:
וואלנטיינ'ס דיי (שוב, נו, איך אני יכולה לעמוד בפני הסרט הזה?!)
הספר הכי הכי:
המשחק של אנדר (כי הספרנית סתומה מספיק לתת לי מאה על אותה עבודה של מצעד הספרים כבר שנה שלישית ברצף
)
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
האנשים בלהקה, לא צריכה יותר!
בסך הכל - איך עבר השבוע?
מזעזע. וכך גם הקרוב, שישה מבחנים! שישה!!!
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
שיחליטו לשבות ולא לעשות לנו מבחנים אכזריים!
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:
מחר עושים לנו בבית ריסוס ופשוט כלכך לא בא לי XD שיהיה לכולם שבוע טוב, ובהצלחה במבחנים!

tritone

New member
אני קצת באיחור

משהו טוב שקרה לי השבוע: המ הוא היה די סביר באופן כללי, מאוד מפתיע. גם הספקתי לעבוד קצת משהו מבאס שקרה לי השבוע: לא ישנתי כמעט בלילות לפני יום העצמאות כי למדתי, וביום העצמאות לא יצאתי ונשארתי בבית לנוח
קורה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ידיד מהעבודה ליווה אותי הבייתה ובדרך ממש הצחיק אותי הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: ואי היה איזה משהו ממש מפדח שעשיתי אבל אני לא זוכרת מה.. המקום הכי הכי: בית ספר, הייתי שם השבוע יותר שעות מבבית הסדרה הכי הכי: HIMYM כמובן הזמר \\ להקה הכי הכי: עדיין Mother Mother הלהקה הונקוברית שאראה בקיץ! השיר הכי הכי: משהו חדש שלהם מיוטיוב הסרט הכי הכי: לא ראיתי השבוע סרטים הספר הכי הכי: לא הספקתי לקרוא
התמונה הכי הכי:פייסבקוני. הבנאדם הכי הכי: חברה שישנה אצלי
בסך הכל - איך עבר השבוע? מעייף!! אבל בסדר. תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שילך לי טוב בשתי בגרויות באנגלית ומתכונת בלשון! אמן משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: אז אני נוסעת בקיץ לברלין ולונקובר עיר הולדתה של רובין! הידד

elad218

New member
איזה כיף לך! ../images/Emo13.gif תהני.

תסלחי לי שאני מקנא בך קצת...
אני בטיול שלי לקנדה לא הספקתי יותר מדי חוץ ממפלי הניאגרה וסיבוב במרכז העיר של טורונטו (שזה בדיוק הפוך מהכיוון שלך...). טוב, זה היה בסך הכל יומיים באמצע חרישה של ארה"ב, אבל היה די נחמד, חוץ מזה שנתקעתי עם כסף קנדי שאף אמריקאי אחר כך לא הסכים לקבל או לפרוט לי
וברלין היא בכלל אחת הערים המדהימות בעולם... (אם לא ה-)

tritone

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מסתבר שהויזה שלי לארה"ב פגה תוקף אז אין ונקובר איט איז. לך לצ'יינג'!

למעלה