מנסה עוד פעם את השרשור שבוע

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo40.gif מנסה עוד פעם את השרשור שבוע

בתקווה שמישהו בכלל ישים לב אליו |פולניה| (אומייגאד כלכך חייבים אייקון כזה) נושא השבוע... חיות הרגע חשבתי על זה, תחשבו כמה חיות יש שם!!! יש את העז ואת הקוף של מארשל ועוד המון! תמצאו D:

Ayelet 363

New member
5 הכלבים של רובין, הקוקומאוס, סוסים (מהקטע

שבו רובין נפלה בעת שידור). אולי אחר כך אזכר בעוד (הזיכרון שלי לא כזה טוב).

elad218

New member
ספוילר? (ליתר ביטחון בפנים)

הארנבים שזואי גונבת בעונה הנוכחית. מוזכר גם ארנב שמארשל אמור לקבל במתנה מהחייט של בארני אבל משום מה לא קורה עם זה כלום. יש את הבובות גרב בצורת קופים (של נטלי) אם זה נחשב...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מוזכרים גם החתולים

של זאת שטד יוצא איתה פעמיים והם לא זוכרים...
אהבתי את הנושא!

טד ביקש ממנה להפטר מהם כשהם יצאו

והיא הבינה שלגדל 5 כלבים בניו יורק זה לא אידאלי לכלבים. היא מסרה אותם למישהו.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כמעט...

בפרק שהיא מגלה שכמעט כל הדברים שלו זה מאקסיות ומבקשת ממנו להיפטר מהם, הוא מגלה שהכלבים מאקסים שלה, ובסוף היא נותנת את הכלבים לאיזה דודה שלה שגרה בחווה או משהו כזה והדברים שלו נשארים אצלו...

elad218

New member
אה, וגם...

הכלב של רובין שהופך לצב, הסוס שבארני מסרק בקורות החיים המוקלטות שלו, הדביבון בבית של לילי, האיגואנה שהייתה למארשל, היונים שמארשל ובארני זורקים עליהן פחיות בירה מהגג, הינשוף שתוקף את רובין. ויש פרק שבארני מתחפש לפינגווין ולילי לתוכי, אם זה נחשב. וגם פרה שטד מזמין באינטרנט כדי שיכינו לו ממנה סטייקים (מזעזע!)

elad218

New member
כן ../images/Emo80.gif

למרות שאני לא חושב שצריך להיות צמחוני כדי לחשוב שזה מזעזע. הרבה אנשים שאוכלים בשר פשוט מתעלמים ממה שהם עושים, הם לא ילכו לבחור את הפרה שהולכת להפוך לסטייק.

IkMfNiY

New member
מתי זה היה? ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כנראה ממש הדחקתי.. יעל

elad218

New member
עונה 2, פרק 19, Bachelor Party

בפרק עצמו אין משהו מזעזע, טד בסך הכל מזכיר במהלך נסיעה שהם יאכלו סטייקים מפרה שהוא בחר באינטרנט. הכוונה שלי הייתה שהרעיון, בגדול, הוא נוראי.

מה יא

New member
אני גם לא זכרתי את זה../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

זה הוזכר רק במשפט אחד? בכל מקרה לי ממש הפריע שהפיתרון של מארשל ולילי לשטיפת הכלים זה לשתות בכלים חד פעמיים... מה ניראה לכם?! מה עם איכות הסביבה וכאלה?

Im All That

New member
היה את העכברוש ג'וק הזה...

שהיה בדירה שלהם והם פחדו ממנו - בסוף זרקו אותו מהחלון והוא עף והתנגש בחלון שלהם...

למעלה