pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo32.gif

ברור שלא יהיה פה משהו נורמלי שקשור לאפא"א אז תחפרו על הדברים שלא קשורים. על ג'סטין ביבר ואלפקות.

Pumpkin Mania

New member
מתלבטת

בין לבחור את הצלצול של הפלאפון שלי לNothing suits me like a suit או לפתיח של באפי... Scotty doesn't know קצת נמאס עליי

Ayelet 363

New member
או מייגאד איזה צירוף מקרים!

בדיוק הרבה זמן התלבטתי האם להשאיר את הצלצול שלי Glee- Loser Like Me או להחזיר לבאפי, כמו שהיה לפני כמה חודשים... והיום עשיתי את זה.
אניוואי- שניהם נראים לי אדירים בתור צלצולים. אני אישית מעדיפה צוצולים שהם מנגינה (ללא מילים, אבל זו רק דעה שלי (מה גם שעוד היום היה לי צלצול עם מילים...).

Pumpkin Mania

New member
אני כנראה אחליף בין לבין הרבה זמן ../images/Emo6.gif

אבל את NSMLAS אני מתחילה מאמצע השיר.. אחרי שהוא עולה על המונית(אין לי את הסרטון פתוח אז אני לא יודעת איזה שניה זה)

Ayelet 363

New member
אם כי

אני לא העברתי בלב שלם, ואני חושבת שבימים שבהם אני יוצאת עם אחותי אני אחזיר ללוזר לייק מי (אם כי היא לא הסיבה היחידה ששאני לא שלמה עם זה). האמת שכמעט שכנעתי אותה לתת לי לראות באפי שוב, אבל לא ממש, ואני לא רוצה להתגרות במזל שלי.
למי שתוהה- אחותי חושבת שלא יהיו לי חיים חברתיים כי אחזור לראות באפי בגלל האובססיה שלי לסדרה.

Pumpkin Mania

New member
גמאני אובססיבית,

ואני מנסה בכל כוחי למכר את חברות שלי לבאפי, אבל הן חזק על אדוארד קאלן

Ayelet 363

New member
אה. אצלי זה לא סותר

אם כי אין לי קראש חזק עליו או משהו (אני רק מתכוונת לומר שאני אוהבת גם באפי וגם דמדומים).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לא בעמדה הזו בכלל,

הצלצול התמידי שלי היה pennylane של הביטלס כשהחלפתי באכזריות לפתיח של דוקטור הו והתחרטתי כלכך שהחזרתי אחרי שבועיים (מה גם שהצלצול SMS שלי היה הטארדיס והשעון מעורר היה אלכס קינגסטון אומרת "הלו סוויטי" ככה שכמה גיקית אני כבר יכולה לצאת?!) וחוץ מזה את הטלפון שלי גנבו בפריצה שהייתה לפה לפני איזה חודש ככה שאין לי בכלל כרגע, אמא אמרה שיקנו חדש השבוע ואז נראה... :p

Ayelet 363

New member
מישהו מכם היה מתישהו במרפאת שינה?

אחרי קשיי שינה לאורך שנים קבעתי תור למרפאת היחידה ואני מקווה שיפנו אותי למרפאת שינה, אבל... מישהו יודע מה עושים שם?

למעלה