מסכמת
משהו טוב שקרה לי השבוע: היו לי שלושה ימים (ברצף) ממש כיפיים, ואולי גם יום רביעי. הצלחתי גם להגשים את התכנון להיות בים בערב. משהו מבאס שקרה לי השבוע: אני דיי בטוחה שלמרות שאני נזהרת נחשפתי שוב לשמש, בגלל סימנים קטנים שהופיעו לי.
וגיליתי שקרם הגנה פחות יעיל ממה שחשבתי. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: זה קשור למשהו דיי ישן שעולה מדיי פעם ואני תמיד או כמעט תמיד שוכחת לכתוב- אנשים נוטים לחשוב שיש לי מבטא אמריקאי לפעמים, ולפעמים לא מזוהה (למשל, הייתי בדגם האו"ם, דיברתי באנגלית... אחר כך שתי בנות ניגשו אליי והופתעו שאנעניתי להן בעברית. אם כי אם אני לא טועה הן פנו אליי בעברית... אחרת הייתי עונה להן באנגלית). אז היום חברה סיפרה לי שזה קורה לה רק עם מבטא צרפתי. היא אמרה שהיא לא שמה לב אבל היא חושבת שבאמת יש לי מבטא. הערתי שבאנגלית אני נשמעת ממש ישראלית, לדעתי. צוטטתי לה קטע מגלי שאני יודעת בעל פה וצחקנו על כמה ישראלית אני נשמעת דוקא באנגלית (בעברית אני נוטה להישמע אמריקאית, מסתבר
). הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: היו מלא (אני מרגישה), ואת כולם שכחתי. אז... לצאת מהבית אחרי ששמתי קרם הגנה אבל לא לקחת אותו ולחזור כמה שעות אחרי ברגל (מרחק קצר, אבל המון המון שמש). המקום הכי הכי: הבית. הסדרה הכי הכי: גלי (אם כי לא יצא לי לראות השבוע. למרות שאני מתכננת. פרקי פגרה...). אחים ואחיות. צריכה להשלים משחקי הכס X2. הזמר \ להקה הכי הכי: דארן כריס! וגם גלי, מת'יו מוריסון, Keane, וויקד... השיר הכי הכי:Glee- Defying Gravity- גרסת הדואט, שתי גרסאות הסולו וגרסה מגלי טור ישן. Wicked - Defying Gravity Idina Menzel- Defying Gravity Idina Menzel - Defying Gravity Wicked- For Good Glee- For Good Glee- Don't Cry for Me Argentina - גרסת הדואט ושתי גרסאות הסולו Hey Monday- Candles עוד של גלי: Somewhere Only We Know Misery Hey, Soul Sister Silly Love Songs Candles Rolling in the Deep Born This Way קצת מהאלבום של מת'יו מוריסון Keane- Somewhere Only We Know ושירים מהאלבומים Night Train ו- Perfect Symmetry של Keane. Carole King - Where You Lead Carole King & Louise Goffin - Where You Lead ודארן תמיד מדהים, כמובן.
הסרט הכי הכי: Valentine's Day. והיום אני אראה את האקס מן החדש. הספר הכי הכי: כמעט סיימתי את "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון. התמונה הכי הכי: - הבנאדם הכי הכי: אחותי הדהימה אותי במיוחד השבוע. בסך הכל - איך עבר השבוע? מעולה, חוץ מנקודת שבירה קטנה היום וקצת קודם (אבל זו אותה נקודה, ואין מה לדאוג
). תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שכמה בעיות קטנות יפתרו. אה, ושיהיה ליקוי חמה 24 שעות ביממה כל השבוע.
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: בחודשים האחרונים (כמעט חצי שנה) החיים שלי השתנו כל כך... זה משהו פשוט בלתי נתפס. אם מישהו היה אומר לי שכך זה יהיה, לא הייתי מאמינה.