הודעה!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo124.gif הודעה!

אני לא אהיה פה, לא מחר, אולי ביום שני ומיום שלישי עד ה6 באוגוסט! אני סומכת עליכם (פחח) שתהיו פה ושלא יסגרו את הפורום ושיהיה מנהל חדש והוא יהיה מגניב ואני אחזור והפורום יחיה. אז... ביי?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלאן את נוסעת??

רק עכשיו ראיתי את המסר שלך :( אבל עניתי. לא יודעת אם תראי. תהני בכל מקרההה!

elad218

New member
../images/Emo207.gif היום ב-yes פרק הבכורה של "אהבה מטורפת"

סדרה שרצה במשך חצי עונה (13 פרקים) עד שבוטלה לא מזמן והיא העתק כמעט מדויק של "איך פגשתי את אמא", מינוס האיכות (כדרכם של חיקויים). תראו ותשפטו בעצמכם. שרה צ'ולק (סטלה מ"איך פגשתי") מככבת לצד ג'ייסון ביגס.

חברות שלי ואני צפינו בה בספק אימה-ספק שעשוע.

המשפט "אין להם בושה?!" חזר הרבה... יש שם כל כך הרבה קטעים שהם פשוט חיקויים גרועים של רעיונות וסצינות מHIMYM שאני תוהה איך נתנו להם בכלל להעלות אותה. וגם כשהם מפסיקים להיצמד לדברים שכבר ראינו בHIMYM, הם פשוט גרועים.

elad218

New member
כשלעצמה, אני לא חושב שזו סדרה רעה

כלומר, ממש לא הייתי אומר שהם גרועים. הם חביבים בעיניי, ואפילו עדיפים על חלקים מהעונה האחרונה של "איך פגשתי". הבעיה היא שקשה מאוד להתעלם מהעובדה ש – נו – מדובר בהעתקה בוטה (ולחלוטין חסרת טאקט או תחכום) של סדרה מצליחה אחרת. איך אפשר לנסות אפילו להתחבר לסדרה נטולת אופי כזו? אי אפשר. ג'ייסון ביגס חבר קרוב מאוד של אליסון האניגן, מפתיע אותי שהוא לא הרגיש נבוך לקחת חלק בדבר הזה (ושרה צ'ולק! אחרי "סקראבס", "מד לאב" זה ממש לרדת לזנות).

למעלה