שרשור

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif שרשור ../images/Emo32.gif

כי לכל הפורומים יש, ולנו לא~ מי שלא מכיר, אוף \ Off Topic זה שרשור על כל הדברים שלא קשורים לפורום - חפירות על דברים אחרים, סדרות אחרות, מוזיקה, דברים שסתם מעניינים אתכם וכו'... תהנו D:

Ayelet 363

New member
הממ... *סתםחפירהשטוטית*

מחר יש לי תור לבדיקה ברמב"ם. זו רק ביקורת על משהו מלפני חודשים... אבל אני מקווה שלא ימצאו שום דבר רע. ומשהו שונה לגמרי- כתבתי משהו ללהקה קין. אתם חושבים שהם יראו את זה?
אני יודעת שאני צריכה לשמוח בחלקי שקיבלתי טוויט משחקנית שאני אוהבת, אבל נהייתי ממש חמדנית וקנאית בקטע הזה... אני מתכוונת- אפילו לא ממש נפוץ שאני תופסת טוויטים של אנשים בלייב, אף פעם לא יכלתי להיות בלייבסטרים, להגי עלהופעות של כאלה שאני מעריצה... אז אני ממש חמדנית וקנאית.

tritone

New member
בעיה קשה

גם אני קנאית ממש בקטע הזה לכן אני שמחה שבונקובר יצא לי ללכת להופעה של להקה שאני ממש ממש אוהבת
לא לאבד תקווה וזה. דווקא זה שאני מישראל עושה אותי מיוחדת שזה מגניב

Ayelet 363

New member
כן...

אם כי אני גם חלקית מקווה שהם לא יגיבו לי (ומה שכתבתי זה דיי המלצה עליהם ובגוף שלישי, כלומר יותר אל העוקבים שלי מאשר אליהם, אז מה כבר יש להגיב) כי בשונה מהפעם הקודמת, בה לא תיכננתי לספר לאף אחד שאני מכירה מחוץ לאינטרנט- ממש בשינוי החלטה של רגע סיפרתי לאחותי וההתלהבות שלה הייתה מה שגרם לי להתלהב באמת. פה אני גם הזכרתי שהמכרתי אליהם בזכותה ושהשיר שלהם Somewhere Only We Know נהיה סמל בשבילי אליה... וכשסיפרתי לה כמה אני מקנאה באנשים על כל הטוויטים של מקבלים ממפורסמים ודברים כאלה אז היא כל הזמן מזכירה לי את הטוויט שאני קיבלתי ואומרת שאין לי זכות להתלהב. או כשאמרתי לה שאני מקנאה בה על כל מיני דברים דומים (לא טוויטים ממפורסמים, אבל דבריםם מספיק דומים. קשה לי לנסח פירוט).

Ayelet 363

New member
אפשר בבקשה המלצות על זמרים\להקות?

גמרתי לעבור על כל שירי קין (או לפחות כל אלה שהיו לאחותי)... ואני לא יודעת למה לעבור.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif מאוד תלוי מה את אוהבת

ומה כבר שמעת
תני כיוון, אני אנסה לעזור D:

Ayelet 363

New member
הכיוון שלי בערך

אני דיי בעייתית, כי אין לי כיוון הרבה פעמים- שיר של אחד ושיר של מישהו אחר... בבודדים. XD בעיקרון כמעט כל השירים של גלי, של דארן כריס, מת'יו מוריסון, כמו שאמרתי קין, ואני כל כך לא מכירה שירים שאני בעייתית. >< רצוי שירים קלילים אבל ממש לא משנה. תודה מראש!

elad218

New member
המקרה הקלאסי של שיר בודד

הוא של להקה אמריקאית די בינונית, שהתרומה העיקרית שלה לעולם המוזיקה מסתכמת בשיר המדהים הזה, מתישהו לפני 40 שנה: http://www.youtube.com/watch?v=pte3Jg-2Ax4 בערך כל סדרת טלוויזיה אמריקאית קופצת על ההזדמנות לדחוף אותו באחד הפרקים שלה (כולל "איך פגשתי", בזמן דייט שתי-הדקות של טד וסטלה), בטח שמעת אותו איפשהו...

elad218

New member
תמיד כשאנשים מבקשים ממני להמליץ על מוזיקה

אני מנסה להיות סופר-מקורי ולבוא עם דברים שהם גם טובים וגם לא ידועים, ובסוף אני מגלה שהם לא מכירים את הדברים הכי מובנים מאליהם, שלרגע לא חשבתי אפילו לשאול אם הם מכירים. אז הנה, אני לומד מטעויות: פינק פלויד, אם את לא מכירה (את השירים, הכוונה), אני ממליץ בחום לנסות בתור התחלה את האלבומים The Dark Side of the Moon ו-The Wall. הם אלוהיים. [שירים לדוגמא: Breathe (מהצד האפל של הירח), Goodbye, Blue Sky (החומה)] נישאר ברוק פרוגרסיבי, גם המודי בלוז עושים מוזיקה נהדרת... את בטח מכירה את אחד השירים המפורסמים שלהם, Nights in White Satin. אז יש להם הרבה יותר מזה. אואזיס, באופן אישי אחת האהובות. חפשי דיסקוגרפיה בויקיפדיה, ארבעת האלבומים הראשונים שלהם מצוינים, השניים אחריהם פחות טובים משמעותית (אבל עדיין טובים) [שירים לדוגמא: Wonderwall, Don't Look Back In Anger] אם את בקטע של רוק קצת יותר רועש, הפיקסיז נהדרים. הייתי מתחיל עם האלבום Doolittle (שניים אחרים טובים שלהם הם Bossanova ו-Surfer Rosa-Come on Pilgrim). [שירים לדוגמא: Ana, Here Comes Your Man]. גם נירוונה, כמובן, אחלה [למשל, Dumb, Polly] עד עכשיו נמנעתי מלהמליץ על הביטלס, כי יש גבול לכמה מובן מאליו אפשר להיות, אבל את קריירות הסולו של לנון, מקרטני והאריסון לא הרבה מכירים, והן מצוינות. בשביל ג'ורג' האריסון הייתי מתחיל עם האלבום All Things Must Pass. בשביל לנון Imagine. בשביל מקרטני Band on the Run או Venus and Mars או Ram או... בעצם, כל אלבום יעשה את העבודה. הוא ענק. וזהו, שאני לא יודע מה את מכירה, האמת... גם לא באמת מה את אוהבת. הרבה שמות עולים לי לראש – דייויד בואי, המי, י-2, אר.אי.אם... היה לי יותר קל להמליץ לך אם הייתי מכיר את הטעם שלך קצת יותר מזה שאת אוהבת את קין. אבל אם את מוצאת מכל מה שרשמתי למעלה משהו שאת לא מכירה, אני לא חושב שתתחרטי אם תנסי.

elad218

New member
אה, וכמובן שגם

הביץ' בויז. Pet Sounds אלבום מדהים ביופיו. [שירים לדוגמא: God Only Knows, Wouldn't It Be Nice]

tritone

New member
../images/Emo45.gif פיקסיז!

הם לא כאלה רועשים, כאילו, תלוי באלבומים וכל זה אבל יש להם הרבה שירים מיינסטרימיים כאלה.

elad218

New member
הם בטח לא שקטים ../images/Emo3.gif

כן, יש פה ושם שירים יותר ידידותיים לאוזן, אבל לא הם אלה שהביאו להם את התהילה (אלא Surfer Rosa, אלבום שהגדולה שלו היא היותו מאה אחוז אנטי-מיינסטרימי) ולא זה מה שהופך אותם ללהקה המעולה שהם. חוץ מזה, קשה לי להאמין שמי שלא אוהב מוזיקה רועשת יצליח להפיק הנאה מירבית גם מ-Doolittle ו-Bossanova. טונים גבוהים זה בדי.אן.איי של הפיקסיז (וצ'רלס תומפסון במיוחד), אין מה לעשות.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif פינק פלויד! ../images/Emo47.gif

ואת כל קריירות הסולו אני מכירה כל כך הרבה אנשים שמכירים ואוהבים ומעריכים נורא, אתה פשוט מסתכל על החתך הלא נכון באוכלוסיה. Imagine של לנון באמת מייצג את הקלאסיים, אבל הכי טוב שלו (לטעמי, כמובן) הוא ה-שיר ג'אלס גאי, לי אישית יש אובססיה מטורפת אליו, ואם תאהבי אותו סביר מאוד שתאהבי שירים אחרים של לנון. הקריירת סולו של מקרטני מתחלקת לשניים - שירים שלו ושירים בשיתוף עם הווינגס שאני אישית פחות אוהבת. אני דווקא הייתי מתחילה עם האלבום שלו McCartney וספציפית עם Junk או Maybe I'm amazed. והאריסון? פשוט צריך להיות גדולים ופתוחים מספיק מוזיקאלית כדי להכיל את הכישרון הענק שלו. (מיותר מדי לציין שהוא הביטלס האהוב עליי מהבחינה המוזיקלית, תמיד היה ותמיד יהיה?* ואצל אואזיס צריך לדעת לבחור את השירים הטובים, לאו דווקא את המוכרים.

elad218

New member
אצל אואזיס כל השירים טובים. צריך רק להקשיב.

ואפרופו פול מקרטני ופינק פלויד, הנה חידה: מה הקשר בין פול ולינדה מקרטני ל-The Dark Side of the Moon? (חוץ מזה שאני נורא אוהב את שלושתם
)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וחוץ מזה שאני אוהבת את שלושתם?

פול היה מעריץ גדול של הפינק פלויד. כשהווינגס הקליטו את האלבום "Red Rose Speedway", פינק פלויד הקליטו את "The Dark Side of The Moon", שתי הלהקות באותו הזמן ושתיהן באותו המקום - Abbey Road כמובן. כשהפינק פלויד יצאו לשאול כל מיני אנשים מסביב לסטודיו הם שאלו גם את פול ולינדה. הרבה אנשים לא יודעים את זה כי התשובות שלהם לא פורסמו, בניגוד לשל אחרים. אני יודעת הכל כשזה מגיע לביטלס. הכל! מוחעחעחעחע ברור שיש עוד המון התנגשויות בין שתי הלהקות הענקיות האלה, אבל לפי השאלה אני יכולה להניח שלזה התכוונת?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כן, אני יודעת.

אני נוראה (נוראית?) בקטעים האלה, אני פשוט יודעת יותר מדי דברים לא חשובים!

למעלה