תמיד כשאנשים מבקשים ממני להמליץ על מוזיקה
אני מנסה להיות סופר-מקורי ולבוא עם דברים שהם גם טובים וגם לא ידועים, ובסוף אני מגלה שהם לא מכירים את הדברים הכי מובנים מאליהם, שלרגע לא חשבתי אפילו לשאול אם הם מכירים. אז הנה, אני לומד מטעויות: פינק פלויד, אם את לא מכירה (את השירים, הכוונה), אני ממליץ בחום לנסות בתור התחלה את האלבומים The Dark Side of the Moon ו-The Wall. הם אלוהיים. [שירים לדוגמא: Breathe (מהצד האפל של הירח), Goodbye, Blue Sky (החומה)] נישאר ברוק פרוגרסיבי, גם המודי בלוז עושים מוזיקה נהדרת... את בטח מכירה את אחד השירים המפורסמים שלהם, Nights in White Satin. אז יש להם הרבה יותר מזה. אואזיס, באופן אישי אחת האהובות. חפשי דיסקוגרפיה בויקיפדיה, ארבעת האלבומים הראשונים שלהם מצוינים, השניים אחריהם פחות טובים משמעותית (אבל עדיין טובים) [שירים לדוגמא: Wonderwall, Don't Look Back In Anger] אם את בקטע של רוק קצת יותר רועש, הפיקסיז נהדרים. הייתי מתחיל עם האלבום Doolittle (שניים אחרים טובים שלהם הם Bossanova ו-Surfer Rosa-Come on Pilgrim). [שירים לדוגמא: Ana, Here Comes Your Man]. גם נירוונה, כמובן, אחלה [למשל, Dumb, Polly] עד עכשיו נמנעתי מלהמליץ על הביטלס, כי יש גבול לכמה מובן מאליו אפשר להיות, אבל את קריירות הסולו של לנון, מקרטני והאריסון לא הרבה מכירים, והן מצוינות. בשביל ג'ורג' האריסון הייתי מתחיל עם האלבום All Things Must Pass. בשביל לנון Imagine. בשביל מקרטני Band on the Run או Venus and Mars או Ram או... בעצם, כל אלבום יעשה את העבודה. הוא ענק. וזהו, שאני לא יודע מה את מכירה, האמת... גם לא באמת מה את אוהבת. הרבה שמות עולים לי לראש – דייויד בואי, המי, י-2, אר.אי.אם... היה לי יותר קל להמליץ לך אם הייתי מכיר את הטעם שלך קצת יותר מזה שאת אוהבת את קין. אבל אם את מוצאת מכל מה שרשמתי למעלה משהו שאת לא מכירה, אני לא חושב שתתחרטי אם תנסי.