שאלות, בקשות ועוגיות אחרות...

הייזל

New member
ובחייך,

זה הראש של טום ווליניג עם הגוף של דין קיין. אם הייתי מסוגלת היתי פשוט לוקחת את אחת התמונות שלו עם חולצת טריקו כחולה ומדביקה את הסמל.

Superboi

New member
כה, שאמרת שמתי לב../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

שמו את התמונות במעריב לנוער פעם, אז מן הסתם חשבתי שהן אמיתיות

yafufa88

New member
באמת מה הקשר?

ובכלל, זה לא משנה אם בסמולוויל קלארק הוא סופרבוי או סופרמן הצעיר, הרי בשני המקרים הוא אמור לדעת לעוף וזה לא יפגע בזכויות של אף אחד!

handlessman

New member
אבל...

אם פשוט יושבים וצופים בפרק בשביל 100% ליהנות ממנו ומתרכזים רק בעלילה, תאמיני לי שלא תמצאי דברים חריגים ומוזרים (אלא אם כן את יודעת עליהם מראש מספוילרים ואת תחפשי אותם באופן אוטומטי בתת מודע שלך)

יובלון9

New member
עוד פעם...

סמולוויל לא בא כמבוא לסיפורי סופרמן במטרופוליס (הקומיקס הסרטים והסדרה) אלה כמימד של סופרמן בפני עצמו. בעיקרון יש שלוש גירסאות של סופרמן: גרסת הקומיקס+סרט גרסת הסדרה (לו"ק) וגרסת סמולוויל סמולוויל לא חייבת להיות עיקבית באף אחת מהגרסאות האלה. יש כל כך הרבה סטירות בין הסיפורים האחרים לסמולוויל. לויס שקלארק אמור לפגוש רק במטרופוליס, ג'ור אל שאמור להיות טוב לקלארק ולא רע ועוד כל כך הרבה דברים. פעם אני ואו נועה בקולנוע או L A N A L A N G (אגב מישהו ראה אותה בזמן האחרון אני מתגעגע לה) נתנו שנינו הסבר מפורט על כל הקטע הזה אני אחפש שניה אולי אני אמצא אותו. בקיצר סמולוויל היא לא סדרה שמתארת את הילדות של סופרמן בסרטים או בלו"ק אלא מימד בפני עצמו.

אני ממש אודה לך אם תכתוב "נעה" בלי ו../images/Emo3.gif

זה כאילו משנים את השם שלי לרופוס
אני מושפעת מדוגמה><

יובלון9

New member
נועה ונעה זה שני שמות שונים? וואלה לא ידעתי..

כל יום לומדים משו חדש. לא הבנתי את הקטע של רופוס...

handlessman

New member
נו שכאילו משנים את זה למשהו אחר לגמרי...

זה היה יכול להיות גם יחזקאל...

cwn

New member
על פי חוזה אסור לו לעוף

אסור לראות את קלארק עף או לובש את החליפה במהלך הסדרה, זה יקרה רק בסוף שלה.

TWIZY

New member
לפי דעתי זה סתם הורס \=

אין סופרמן בלי היכולת שלו לעוף זה מגביל אותו בהרבה דברים וזה דיי דפוק.. כיוון שהוא היחידי מקריפטון שלא יכול לעוף זה דיי פוגע ברעיון המרכזי של הסדרה.. וחבל שזה לא הולך יותר לכיוון של הסיפור האמיתי של סופרמן אבל גם ככה זאת סדרה טובה.

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo13.gif

זה לא מה שהתכוונתי... רציתי לינק לערוץ THE CW וככה מתי שהם משדרים סמלוויל שזה בערך 6 בבוקר שלנו אני אוכל לקום ולראות את הפרק ישירות במדיה ללא צורך בהורדה. חיסרון יחיד הוא כל הפרסומות שמפריעות באמצע
...

becker16

New member
אהה הבנתי

אני אנסה למצוא לינק.. קשה לי להאמין שיש stream לערוץ הזה.. בגלל שבאתר שלהם הם מגבילים את הצפייה בוידאו רק לתושבי ארה"ב.. אז סביר להניח שיגבילו את הצפייה בערוץ עצמו.. בכלאופן אני אעשה חיפוש,אם אני אמצא אני אפרסם אותו פה

למעלה