אני משוטטת מידי פעם בפורום כשיש לי זמן. אני מעריצה את כולכם מאוד ובמיוחד את אביה על פתיחת הפורום. אני מבקשת לשאול מתי החלה העונה השביעית של סמולוויל ובאיזה ערוץ היא משודרת?.. מישהו יכול, בבקשה, לענות לי ? תודה מראש!!!
עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. אם מישהו קורא את ההודעה ויכול לעזור בבקשה שישרשר לפה הודעה אני לא חושבת שיש בזה הפרת חוקים. ואם מישהו רוצה לינק לרשת פוקס אונליין אשמח לתת.
הרי זאת באמת המטרה של סמולוויל תחילתו של סופרמן בסיפור האמיתי הוא למד לעוף עוד בילדותו כשרדף אחרי הרכבת בסמולוויל ופה זה כבר עונה שביעית והוא לא יודע איך לעוף.. מתי הוא לומד? מי מלמד אותו ובאיזה פרק זה יהיה?!
מי את ומה שמך? כמה זמן את מסתובבת בפורום? האם עשית חיפוש בפורום או לפחות בדקת מה קורה בדף אחד אחורה? אם היית עושה זאת היית מוצאת את התשובה הזו. ובאמת, אנחנו לא נושכים אבל קצת יחס מעבר להעלאת שאלה בלבד יהיה מבורך.
זו לא יכול להיות השיבוט כי השיבוט מעולם לא היה חיי ולאנה הטמינה אותו במכונית כדי שיתפוצץ ויחשבו שזו היא כשם ינסו לאסוף די אן אי. בקיצור כי אני לא רוצה להסתבך אני רק אגיד שהבנת לא נכון ואם לא ראית את 7.02 אז מומלץ לראות ולהבין לפני הטריילר של הפרק הבא