שאלות, בקשות ועוגיות אחרות...

עונה 6 של סמולוויל

מישהו אולי יודע מתי מתחילה עונה 6 של סמולוויל בערוץ AXN בכבלים? אני כבר לא מסוגלת לחכות.......

MEG14

New member
../images/Emo205.gifהיי

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרומו של הסדרה ביס? חג שמח

ItzikTigra

New member
מה באמת יש עונה שמינית?!?!?!

ייייייייישששש איזה כיף!!! ומישהו רשם שלקס לא יהיה? איך זה? מי עוד לא יהיה? מישהו יודע?

העונה השביעית של סמולוויל

אני משוטטת מידי פעם בפורום כשיש לי זמן. אני מעריצה את כולכם מאוד ובמיוחד את אביה על פתיחת הפורום. אני מבקשת לשאול מתי החלה העונה השביעית של סמולוויל ובאיזה ערוץ היא משודרת?.. מישהו יכול, בבקשה, לענות לי ? תודה מראש!!!

זיהוי פרק (ספוילר לעונה שישית)

מישהו זוכר באיזה פרק אוליבר היה בדירה שלו והתאמן ביריית חצים, שהוא עצם את העיניים ירה את החץ ואז קלארק תפס אותו (את החץ לא את אוליבר
)?

ALIAS ROCK ON

New member
בקשה ../images/Emo13.gif

קודם כל בבקשה לא לכעוס שפתחתי שירשור בשביל זה
... יש למישהו אולי לינק ל THE CW אונליין
עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. אם מישהו קורא את ההודעה ויכול לעזור בבקשה שישרשר לפה הודעה אני לא חושבת שיש בזה הפרת חוקים. ואם מישהו רוצה לינק לרשת פוקס אונליין אשמח לתת.

TWIZY

New member
דיי לא יכול יותררר מתי קלארק לומד לעוף?!

הרי זאת באמת המטרה של סמולוויל תחילתו של סופרמן בסיפור האמיתי הוא למד לעוף עוד בילדותו כשרדף אחרי הרכבת בסמולוויל ופה זה כבר עונה שביעית והוא לא יודע איך לעוף.. מתי הוא לומד? מי מלמד אותו ובאיזה פרק זה יהיה?!

ckll

New member
מישהו יעשה לי סדר

קלארק כבר לא עף בעונות הקודמות למה עכשיו הוא לא יכול???????????????

מי שראה את הטריילר לפרק 3 בעונה 7 ../images/Emo58.gif

זה נראה כאילו הם אומרים שזאת שדיברה עם קלארק זה השיבוט של לאנה.. או שהבנתי לא נכון?

מי שיודע

למי שיש יס.......אתם יודעים איך קוראים לשיר שיש בפרסומת של סמולוויל.....(זה הולך בערך ככה "baby for you we....") תודה מראש

aviatiko

New member
שלום, ברוכה הבאה

מי את ומה שמך? כמה זמן את מסתובבת בפורום? האם עשית חיפוש בפורום או לפחות בדקת מה קורה בדף אחד אחורה? אם היית עושה זאת היית מוצאת את התשובה הזו. ובאמת, אנחנו לא נושכים אבל קצת יחס מעבר להעלאת שאלה בלבד יהיה מבורך.
אביה

ItzikTigra

New member
שום ערוץ

רק לאלו שיש לביין שקולט ערוצים מארה"ב יכולים לראות תעשי מה שכולם עושים תורידי!

קלארק אף פעם לא עף

הפעם היחידה הייתה בפרק הראשון של העונה הרביעית בתור 'קל-אל' חוץ מזה הוא רק קפץ גבוה מאוד בעונה השביעית קארה אמורה להסביר לו משהו על תעופה..

always be me mc

New member
לא, איך בדיוק?../images/Emo58.gif ל-7X02

זו לא יכול להיות השיבוט כי השיבוט מעולם לא היה חיי ולאנה הטמינה אותו במכונית כדי שיתפוצץ ויחשבו שזו היא כשם ינסו לאסוף די אן אי. בקיצור כי אני לא רוצה להסתבך אני רק אגיד שהבנת לא נכון ואם לא ראית את 7.02 אז מומלץ לראות ולהבין לפני הטריילר של הפרק הבא

למעלה