שאלון 30

my reflection

New member
../images/Emo112.gifשאלון 30../images/Emo112.gif

השאלות שרשמתי לאופק נתנו לי השראה לרשום שאלות על שלושים
. תהנו
... 1.מתי התחלת לאהוב אותם? 2.איך הכרת אותם? 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? 4.יש לך את הדיסקים? 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: 7.האלבום הראשון או השני? 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? 9.אם כן,אז למה? 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור
? 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? 14.לדעתכן הם טובים בלייב? 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? 16.תמונה אהובה:

אני עונה ואז הולכת לישון ../images/Emo3.gif

1.מתי התחלת לאהוב אותם? ממש ממש ממש ? לפני חצי שנה, הכרתי אותם לפני שנה וקצת 2.איך הכרת אותם? רק אחרי שראיתי את the kill היה איזה קליק.. 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? The kill 4.יש לך את הדיסקים? אכן 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: כולם 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: כולם 7.האלבום הראשון או השני? הם כל כך שונים.. אי אפשר לבחור 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? אף שיר 9.אם כן,אז למה? 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? the kill 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? the fantazy 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? תמיד 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? בטח! 14.לדעתכן הם טובים בלייב? מעולים! 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? אני אהיה שם
בעוד.... 6 ימים בדיוק ובלונדון עוד 4 ימים 16.תמונה אהובה:

my reflection

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

1.מתי התחלת לאהוב אותם?לפני שנה בערך.. 2.איך הכרת אותם?תודה לMTV
3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת?the kill 4.יש לך את הדיסקים?השני 5.שיר אהוב מהאלבום ה1:אממ כולם.. 6.שיר אהוב מהאלבום ה2:כנ"ל 7.האלבום הראשון או השני?השני... 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו?בהתחלה זה היה Hunter אבל אח"כ שמעתי אותו כמה פעמים ברצף וחזרתי בי... 9.אם כן,אז למה?לא יודעת,פשוט בהתחלה לא התחברתי אליו><הוא נשמע לי מוזר כזה.. 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?the kill 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? The Fantasy 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור?מי לא
... 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק?כן 14.לדעתכן הם טובים בלייב?מעולים
15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)?אכן שאלה מטופשת=P 16.תמונה אהובה:

נמנמ. ^^

אחלה, אני אוהבת שאלונים! 1.מתי התחלת לאהוב אותם? לפני חצי שנה,5 חודשים. משהו כזה. 2.איך הכרת אותם? מישהו השמיע לי שיר שלהם. 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? THE KILL 4.יש לך את הדיסקים? אפקורס. אבל הדיסק הראשון נשבר
אל דאגה, אשדל אחד מההורים להביא לי כסף לקנות חדש P: 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: כולם! 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: כנ"ל. 7.האלבום הראשון או השני?
זו זנות לשאול בנאדם את זה
8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? אין אחד כזה. 9.אם כן,אז למה? - 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? הקליפים כ"כ מושקעים והשירים בכלל. בחירות מעולות. ולא,איני מסוגלת להחליט
11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? פנטזי ואהמ, HUNTER? לאדעת. אני חושבת שהיה מגניב. ובכלל, אם לכל השירים היה קליפ!
טיפשה שכמוני
12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? כע P: 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? ברור! 14.לדעתכן הם טובים בלייב? מלאות חיים! כן! 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? אפקורס! 16.תמונה אהובה: ^^ הוווו מאטי...

30STM

New member
גם אני ^^

1.מתי התחלת לאהוב אותם? באפריל 2007. פסח D: 2.איך הכרת אותם? מממ.. ראיתי את הקליפ של THE KILL 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? THE KILL 4.יש לך את הדיסקים? יאפ D: 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: ממממ... echelon [אבל כולםכולם מדהימים.] 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: a modern myth [כמו למעלה ^^] 7.האלבום הראשון או השני? שניהם D: 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? אף אחד. אבל אם כבר, אז hunter 9.אם כן,אז למה? כי הוא לא שלהם ;[ 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? from yesterday 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? echelon 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? בהחלט. יותר מדי
13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? כןןןןן. כלכך!!!11 14.לדעתכן הם טובים בלייב? הכי טובים בעולם. 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? ברור. ברור. ברור. 16.תמונה אהובה:

pizi23

New member
אוי, יצא לנו אותה תמונה, אבל לא העתקתי, נשבעת

LoveYourHate

New member
עונה וגט שלופן!

[אין לי מושג באיזו שפה זאת אבל זה אומר הולכת לישון
] 1.מתי התחלת לאהוב אותם?שנה וחצי שנתיים 2.איך הכרת אותם?ידיד שלי
3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת?אטאטק או פרום יסטרדיי 4.יש לך את הדיסקים?אכן את שניהם 5.שיר אהוב מהאלבום ה1:כולו 6.שיר אהוב מהאלבום ה2:כולו 7.האלבום הראשון או השני? ראשון מודה
8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? שום שיר! 9.אם כן,אז למה? 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?דה קיל 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל?פולן!!!! 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור?חחח כמובן מי לא?! 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? 14מחכה כבר מספיק זמן בשביל זה לא ?! לדעתכן הם טובים בלייב? מדהימים 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? לא ..מה פתאום נראה לך!? בטח שכן!!!!!!! 16.תמונה אהובה:

pizi23

New member
ענה, הסבר ונמק ../images/Emo6.gif

1.מתי התחלת לאהוב אותם? ממש ממש לפני חודשיים בערך, קצת לפני שנפתח הפורום 2.איך הכרת אותם? לפני שנתיים בערך שמעתי אותם בתחנת רדיו אמריקאית באינטרנט 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? ATTACK 4.יש לך את הדיסקים? נופ 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: CAPRICORN ו-BUDDHA FOR MARY 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: ATTACK במיוחד, אבל כולם כולם כולם 7.האלבום הראשון או השני? השני 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? אף לא אחד 9.אם כן,אז למה? 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? אמממ...כולם 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? THE FANTASY 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? אם היה לי שיעור בטוח שהייתי מקשקשת
13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? ב-ר-ו-ר 14.לדעתכן הם טובים בלייב? מעולים
15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? ב-ר-ו-ר 16.תמונה אהובה: היא לא ממש הכי אהובה, כי כל תמונה שלהם אהובה
אבל גם טוב

Broken sound

New member
עונה3> |הכל נחמד ועכשיו שוב|

1.מתי התחלת לאהוב אותם?ממ, אני מכירה אותם כבר הרבה זמן.אבל לאהוב ממש, משהו כמו שנה. 2.איך הכרת אותם? לא זוכרת. 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? capricorn 4.יש לך את הדיסקים? כרגע, רק את ABL בקרוב את הראשון 5.שיר אהוב מהאלבום ה1:- 6.שיר אהוב מהאלבום ה2:- 7.האלבום הראשון או השני?ממ,בעיקרון שניהם ממש ממש טובים.אבל השני. 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו?כלוםכלוםכלום 9.אם כן,אז למה?- 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?ממ,דה קיל. סינגל מעולה, ובשבילם,זה השיר שיותר "מחסר" אותם אני חושבת. 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל?The story
12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור?יאפפפ 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק?אני לא יתנגד.D: 14.לדעתכן הם טובים בלייב?וואוווכן,אין להקה שיותר טובה מהם בלייב.הם מעולים.הכל מושלם. ואאאע 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)?אממ כן,שאלה די מטופשת.בהתחשב בעובדה שהייתי אמורה להיות בהופעה שלהם אבל זה נדפק. 16.תמונה אהובה:

SCRATCHER

New member
עונה

1.מתי התחלת לאהוב אותם?לפני 3 חודשים בערך 2.איך הכרת אותם?דרך הקליפ FROM YESTERDAY 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? מה שכתבתי בשאלה 2 4.יש לך את הדיסקים?לא 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: אני שונאת לבחור...אבל אני חולה על OBLIVION 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: בחירה עוד יותר קשה...
דה פנטזי, בגלל המשמעות שלו.
7.האלבום הראשון או השני? פה אני לא מוכנה לבחור. שניהם נקודה. 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? REVOLUTION. 9.אם כן,אז למה? הלחן מדהים, כרגיל, אבל המילים עושות לי כל כך רע.השיר פשוט מסריח מגזענות ושנאת זרים. אני לא אוהבת אותם ככה
10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? הם לא הוציאו רק את קפריקורן מהראשון? רגע מאיזה אלבום אטאק? בכל מקרה, הכי אהבתי את קפריקורן. 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? OBLIVION ו דה פנטזי. מתה על השירים האלה. 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? שיעור? תזכירי לי מה זה? 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? את שואלת ברצינות? אני רוצה שיצאו להם עוד אלף דיסקים 14.לדעתכן הם טובים בלייב?פשוט
. איך שהם נותנים את הנשמה זה פשוט מדהים. אני מתה על זה שג'ארד כל הזמן יורד לקהל ומתייחס אליו,. גם הקול שלו, פשוט שומעים איזה קול טוב יש לו, לא כמו אומנים אחרים, שבאלבום נשמעים מדהים ובלייב מגלים פתאום שהכלב יודע לשיר יותר טוב מהם *אהם*פרגי*אהם*
15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? מה פתאום, סתם להידחף עם אנשים מזיעים ולהרוס את השמיעה בגלל כל הצרחות של הפרחות והפאקצות? מי צריך את זה בכלל? כולה 30 סקנדס טו מארס...|מדחיקה את העובדה שאני מוכנה להידחף לתוך המזוודה של שני ולטוס כמה שעות בתא המטען של המטוס) 16.תמונה אהובה: אני רואה את התמונות האלה ופשוט מתה

PATD

New member
איזה תמונה חמודההה ../images/Emo99.gif

רק חבל שהיא קטנה =\

The Fantasy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

סורי שלא הגבתי הרבה בימים האחרונים..לא יצא לי
1.מתי התחלת לאהוב אותם?לפני כמעט שנתיים. 2.איך הכרת אותם?המ וואי, אני אפילו לא זוכרת. ממש אהבתי את ג'ארד וגיליתי שיש לו להקה. אבל לא התייחסתי לזה ממש. אחרי כמה זמן נכנסתי לאתר שלו [jared-leto.org],כשכבר שמעתי כמה שירים שלהם, וכל האתר היה מלא בחדשות על הלהקה, ואז יצא בדיוק הקליפ של דה קיל. וממש התלהבתי כשהוא יצא
ואהבתי את השיר הזה נורא בהתחלה חח ועכשיו כמעט ולא סובלת אותו XD 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת?נראה לי קפריקורן או בודהה. 4.יש לך את הדיסקים?יאפ
5.שיר אהוב מהאלבום ה1:קשה מדי
כולם כ"כ טובים. 6.שיר אהוב מהאלבום ה2:The Fantasy..לא צפוי?
[טוב נו גם ריבולב אבל לא משנה
] 7.האלבום הראשון או השני?הראשון
!!! 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו?אף אחד. למרות שABL שיר מעצבן. 9.אם כן,אז למה?לא יודעת, הוא מעצבן אותי חח 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?פרום יסטרדיי וקאפריקורן. 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל?The Fantasy!!!!!!!!! שימותו! מוציאים לי את השיר המעפן הזה =/ 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור?שיעור?
[אבל כשהייתי בביצפר אז כן
] 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק?בטח
! 14.לדעתכן הם טובים בלייב?מעולים
אחת מהלהקות היחידות שאני אוהבת שבאמת מעולים בלייב. 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)?איכס לא..שונאת את הלהקה הזאת. סתם מה נראה לך???
[למרות שג'ארד מפחיד אותי
בייחוד אחרי הסיפורים של שני] 16.תמונה אהובה:קשה
יש יותר מדי. ולא נראה לי שיש לי על המחשב בכל מקרה חחח.

פוק.

1.מתי התחלת לאהוב אותם?ת'אמת? השנה..בתחילת השנה 2.איך הכרת אותם?the kill ואז ראיתי גם את attak ואז גם את from yesterday ואז התאהבתי סופית 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת?the kill 4.יש לך את הדיסקים?את השני...את הראשון אני לא מוצאת:(((( 5.שיר אהוב מהאלבום ה1:כולם 6.שיר אהוב מהאלבום ה2:כולם 7.האלבום הראשון או השני?שניהם 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו?אף אחד 9.אם כן,אז למה?לא צריך! 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?אמ..כולם...באמת שכולם 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? כולםXD 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור?ברור! 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק?ב-ר-ו-ר 14.לדעתכן הם טובים בלייב?לגמרי 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)?לא. סתם!!!!!!! ברור שאני רוצה~~~~~~~~~~~~~~~~~! 16.תמונה אהובה:

../images/Emo221.gif

1.מתי התחלת לאהוב אותם? -- לפני... לא יודעת, חצי שנה. אולי קצת יותר. 2.איך הכרת אותם? -- ATTACK <3 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? -- נו,
4.יש לך את הדיסקים? -- לא מקורי, אבל יהיה בקרוב. 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: -- Welcome to the Universe 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: -- The Fantasy 7.האלבום הראשון או השני? -- שני.
8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? -- המ, Hunter 9.אם כן,אז למה? -- כי הוא מרגיז אחושלינג. 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? -- פרום יסטרדיי, בהחלט. 11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? --- המממ.. Was It a Dream נראלי. 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? -- ברור. ^_^ 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? -- ככככככןןןןן. D: 14.לדעתכן הם טובים בלייב? -- הם די טובים בלייב, אבל שמעתי, האמתי, טובים יותר. 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? -- כמובןןןן ^_^ 16.תמונה אהובה: -- אין לי הרבה, אבל זאתי כלכך חמודה. *_*

שיואו.../images/Emo205.gif

1.מתי התחלת לאהוב אותם? אמ, כשיצא או דה קיל או אטאק [מה שהיה ראשון
] 2.איך הכרת אותם? כנ"ל. 3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת? דה קיל/אטאק 4.יש לך את הדיסקים? יאפ^^ 5.שיר אהוב מהאלבום ה1: אמ, oblivion 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: the fantasy 7.האלבום הראשון או השני?|סדגש ראשון
| 8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? לא יודעת>< 9.אם כן,אז למה? ;; 10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה? דה קלי/ פרום יסטרדיי, שירים מעולים
11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל? דה פאנטזי;;;;;;;;; 12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? לפעמיםP: 13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? בהחלט
14.לדעתכן הם טובים בלייב? מעולים^^ 15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)? לא. נו סתם, בטח שכןD: 16.תמונה אהובה: סתם משהו אקראי.

FFTL

New member
שתהיהההההההההההה שנה טובהההההההה!!!!111111 :]

1.מתי התחלת לאהוב אותם? בדיוק אז שכחתי לשים לב לתאריך:] לאזוכרת מתי, מתישהו כזה..המ..לפני פורים זה בטוח. :] 2.איך הכרת אותם? ידידה.
3.במידה ואת זוכרת מה השיר הראשון ששמעת?The Kill כי החברה חפרה עלזה.
4.יש לך את הדיסקים?
5.שיר אהוב מהאלבום ה1: הוהו. Fallen, Welcome To The Universe, End Of The Beginning. 6.שיר אהוב מהאלבום ה2: המ. כמה: The Fantasy, The Kill, From Yesterday וAttack!!111.
7.האלבום הראשון או השני?
8.מה לדעתכם השיר שהם היו צריכים "לוותר" עליו? באמאשלכם, אין לי כוח לחפירות.
9.אם כן,אז למה?
10.מכול הסינגלים שיצאו עד עכשיו(לא כולל ABL)...מה לדעתכם הייתה הבחירה הכי טובה?
11.חוץ מאלה(וABL),איזה לדעתכן צריך לצאת כסינגל?
12.אתן מקשקשות דברים שקשורים לשלושים בשיעור? יש פעמים.
13.הייתן רוצות שיצא עוד דיסק? המ. כן ולא, אין כוח לחפירות.
14.לדעתכן הם טובים בלייב? כןןןןןןן.
15.הייתן רוצות להיות בהופעה שלהם(איזו שאלה מטופשת8-|)?
16.תמונה אהובה: מDA.

למעלה