פחד מטוסים

ניקול (-:

New member
../images/Emo112.gif פחד מטוסים

אחרי כל מה שקורה עם מטוסים אני ממש פיתחתי אנטי-מטוסים ופחד אמיתי מהם. אני צריכה לעבור מרחק אטלנטי ממש וזה מפחיד! המצב בארץ לא טוב, בארה"ב לא טוב ולפעמים אני חושבת שהכי קל להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה.... זה אולי נשמע ילדותי, אבל זה נכון. בשבילי, לעלות על מטוס ולטוס את ה-10 שעות ומשהו זה קשה, קשה מאוד. אני מסתכלת על הנוסעים ולפעמים בא לי להיכנס לתוך המנועים ולבדוק איך הם. פעם עוד חשבתי שיש מקומות בטוחים בעולם, היום, התפוצצה הבועה ונספגה באפר שנשאר ממגדל התאומים. אתם יודעים משהו שמפחיד אותי גם זה שאני אהיה רחוקה מהבית והמשפחה מרחק אטלנטי ומי יודע מה ייקרה... יש עוד מישהו שמרגיש כמוני?

~Gal~

New member
מאד מאד מאד מזדהה

מרגישה בדיוק כמוך. ובכלל אני חושבת שכל מי שיש לו אהבה (אם זה בן/בת זוג, ואם זה בני-משפחה) אי-שם מעבר לים, וצריך להשתמש במטוסים כדי להפגש, מרגיש אותו הדבר. אני חושבת שזאת באמת בעיה כיום להרבה מאד זוגות מעורבים, מהסוג שלי - ברור למה, או מהסוג שלך ניקול, שאמנם אתם יחד אבל המשפחה נמצאת רחוק... המצב היום מאד מאד קשה ובעייתי. במיוחד אני יכולה להבין אותך, ששני הבתים שלך הם כאן ובארה"ב, והיום בשניהם יש רעידות אדמה מדיניות, והבטחון איום ונורא. אני יודעת לפחות, שבמקרה הגרוע ביותר תמיד יש לי לאן לברוח. אף בין-לאדן או עראפת או שאהיד אחר לא ימצאו אותי (או יטרחו לחפש) בכפר קטן באוסטריה...
החבר שלי מגיע עוד (בדיוק!) חודש, ואני מתה מפחד... אז טיסה לארה"ב? בכלל מפחיד... אבל באמת צריך להשתדל, להשתדל מאד, לצאת מהתחושה הרעה ולקוות שהכל יבוא על מקומו בשלום.

למעלה