סכמ"ש

Ayelet 363

New member
מסכמש"ת

היה שבוע כיפי. כמובן- הכי טוב השבוע הייתה חזרתו של גלעד שליט. זה היה מרגש. חוץ מזה, דברים אישיים שלי- - פעם ראשונה שהייתי בהופעה רצינית (הופעה של מוניקה סקס). - הייתי בהדגמה של הכנת קאפקייקס של מיקי שמו ובפסטיבל עכו (כתבתי את זה ביחד כי זה היה באותו יום). -מפגש פורום גלי. -אייקון (אם כי הייתי רק בדוכנים
). שחקנית שאני אוהבת (כריזמה קרפנטר) צייצה לי. -חברה שמזמן לא דיברתי איתה הייתה אצלי. -הייתי בהופעת מחווה לביטלס. רע: - נראה לי שנשרפתי קצת. ובכל אופן, מאז שהייתה לי פריחה רצינית, לקראת סוף ינואר, לא זכור יום שהפנים שלי לא גירדו (אפילו שמזמן אין סימנים בולטים) וזה כבר ממש מעצבן. - קשיי השינה המעצבנים שלי... סדרות: הממ... צריכה להשלים המון. XD ראיתי יומני הערפד, באפי, בונז וגוסיפ גירל.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif היית באייקון?!

מתי, איפה, כמה ולמה, ויש מצב שראית אותי :O

Ayelet 363

New member
בשלישי

אבל לא להרבה זמן ורק בדוכנים (אלה שהיו מחוץ לבניין ההוא ואז בפנים, קצת קשה לי לתאר...
). מתישהו בצהריים. קצת אחרי 12.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הא, בשלישי הייתי בוקר וערב

ובצהריים הלכתי לחזרותXD הייתה בבוקר הרצאה על קפטן ג'ק ובערב הייתה הקרנה של ד"ר הוריבל וקומנטרי שבסוף לא נכנסתי אליה בכלל חחחחחחחחחחחחח אייקון זה דפנטלי המקום היחיד בו מצאתי אנשים מגניבים ומוזרים ממני בכל כך הרבה! הידד

Ayelet 363

New member
כן, שמעתי על ההקרנה

אבל במילא לא סביר שהייתי יכולה להיות שם בשעה כזו בערב. היה ממש מגניב. פעם הבאה אני רוצה להיות שם יותר וגם לעשות דברים...

Ayelet 363

New member
אה, ובנוגע לאנשים מוזרים ממך...

אני אחת מהאנשים הכי מוזרים בעולם.
או שלפחות נדמה כך.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חשבתי את זה על עצמי

ואז ראיתי אנשים נלחמים זה בזה עם חרבות אור בלי סיבה אחרי שהם הסכימו על החוקים באיזו שפה שאפילו לא זיהיתי
וזאת שהתחפשה לוויפינג איינג'ל... גאוני! ובכלל כמות הדוקטורים - חייזריים - כלשהם שהלכו שם... זה פשוט אנשים מהסוג שלי D:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif שבוע אעש D:

מפגש פורום ביטלס בסנטר, אייקון (האדיר!!!), המון המון המון חזרות על בערך כל מחזמר קיים בעולםםם... איזה שבוע איזה D: והרבה לימודים גם, להכנס למשטר כזה של עד חנוכה לומדים לומדים לומדים. כיתה י' זה חרא. הידד

למעלה