סכמ"ש!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש!

לקח לי זמן לקלוט שהיום שישי... ושוב גרסה מזעזעת שלו שהמצאתי בזה הרגע! הידד
משהו טוב שקרה לכם השבוע:
משהו קצת פחות טוב שקרה לכם השבוע:
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:
הבנאדם שעשה לכם את השבוע:
ציטוט השבוע:
שיר השבוע:
משהו לא קשור שהיה לכם להגיד:

Ayelet 363

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לכם השבוע: יציאות כיפיות. משהו קצת פחות טוב שקרה לכם השבוע: קצת בכי על שטויות. משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: - הבנאדם שעשה לכם את השבוע: אחותי וחברות. ציטוט השבוע: - שיר השבוע: הרבה גרסאות של Defying Gravity ועוד הרבה שיירם. בעיקר של גלי. משהו לא קשור שהיה לכם להגיד: -

DontEvenBlink

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif שמתם לב למשהו מוזר?

בארני הפסיד בהתערבות, והוא עכשיו צריך ללבוש את העניבה עם הברווזים למשך שנה שלמה. אבל! בחתונה שלו, הוא לובש עניבה שחורה! אני מניחה שההתערבות לא כללה חוקים כמו "צריך ללבוש לשנה שלמה חוץ מאירוע חשוב, (כמו החתונה שלך), וכו'.." ההתערבות הייתה לשנה שלמה, נקודה. חבל שבארני לא התחתן עם העניבה הזאת. :(

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני חשבתי שעברה יותר משנה.
קצת לא הגיוני, אבל זה מה שחשבתי. אולי עברה שנה ויום?

DontEvenBlink

New member
../images/Emo58.gif עכשיו ראיתי את הפרק הראשון שוב

ושמתי לב למשהו שלא שמתי לב אליו בפעם הראשונה- טד ובארני הזכירו את העניבה הזאת כשבארני לא ידע איזו עניבה לבחור. טד אמר "מזל שזו לא עניבת הברווז." אז הם לא שכחו מההתערבות הזאת, כנראה שבאמת עברה יותר משנה. אחרי הכל- האמריקאים מתכננים חתונה למשך חצי שנה ויותר אחרי האירוסין. גם ככה זה בת מצוות ובר מצוות. אני עוד זוכרת שהייתי מקבלת בדואר מגנטים של "תשמרו את התאריך" חצי שנה לפניי בר מצווה של מישהו מהשכבה שלי...

Pumpkin Mania

New member
ההשערה שלי...../images/Emo58.gif

שאולי יקרה משהו לעניבה... אולי, כשראינו את בארני ומארשל בקזינו בארני נראה הרוס מאיזו שיחה, אולי הוא הפסיד את כל הבגדים שלו?(כולל העניבה)

למעלה