סכמ"ש

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש

נונו, מה אתם קוראים, אתם מכירים את הנוהל.

Ayelet 363

New member
בקושי קוראת ../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif

אבל היום הולכת לראות סרט- "טיפש, מטורפף, מאוהב" ומקווה להשאיר את כל מי שתבוא לסרט (בינתיים חוץ ממני ומאחותי רק חבברה אחת אמרה כן. אם כי... התקשרתי להרבה, גם לאלה שנוטות להבריז... וכולן אמרו לאולי! חוץ מאחת שאמרה שהיא תתקשר אליי חזרה כי היא בעבודה. עוד לא חזרה אליי ><) בבית קפה או משהו כי המטרה העיקרית היא להשאיר את אחותי ערה ב-12 בלילה ולחפור לה מזל טוב (ההקרנה היותר מאוחרת נגמרת בזמן דיי גבולי- ונראה לי שתיגמר אחרי 12 בלילה... אז בחרתי בהקרנה יותר מוקדמת).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חייבת לציין, למי שלא היה מחובר

ביום שני ההופעה החשובה שלי, משירי הביטלס (אלא מהההה) ואני נורא בלחץ ואע. וגם הפרק הראשון של איך פגשתי, ככה שוואו רציני... :)

Ayelet 363

New member
וואו, ההופעה שלך נשמעת ממש מגניבה!

תהני! יש לי גם חברה שהייתה לה הופעת ריקוד עם שני שירים של גלי. אז זה קצת הזכיר לי את זה. אל תלחצי, יהיה טוב! אני בטוחה.
והפרק הראשון לשל איך פגשתי... אין מה לומר, ה-19 לחודש הולך להיות לג'נ... ווייט פור איט...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif DARY!

אני לגמרי נלחצת, זה יהיה ממש קשה ומלחיץ ואע. גם כל מיני אנשים שיש לי המון מה להוכיח להם יהיו שם לראות. האעאעאעאעעע זאת חתיכת הופעה מסובכת, יש שעתיים שמוקדשות רק לזה שיסדרו לנו את השיער לסיקסטיז. ואז אנחנו הולכות ומתפרעות על הבמה ומיליארד אחוז שהוא יהרס, הידד.

למעלה