סכמ"ש

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: שיהיה שבוע מקסים לכולם! אני מאוד מאוכזבת מכם, רק שתדעו. אין לי כוח כבר.

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

משהו כיפי: הייתי אצל חברה מהבסיס וראינו סרטונים הזויים ביותר.
משהו מעצבן: - משהו מצחיק: - משהו טעים: פיצה. ואכלתי טונה בפעם הראשונה.
(ידעתם שפיצה עם זיתים וטונה זה טעים?). אה, וגם טעמתי נסטי לראשונה. עכשיו נותר רק סושי בפעם הראשונה... משהו חדש: - סרט טוב: - שיר טוב: בעיקר גרסאות רבות של Defying Gravity. ספר טוב: Dragon Haven של רובין הוב והנרה שבעטה בקן הצרעות של סטיג לרסון. סדרה טובה: גלי (בגלל הפאנפיקים שלצערי כבר אין לי חדשים), אחים ואחיות, מרלין, בונז ויומני הערפד. היום הכי הכי: היום. בילוי השבוע: לנסוע לחברה מהבסיס. ציטוט השבוע: קשה לי להסביר אותו אז אני אוותר.
האדם שעשה לי את השבוע: חברים מהבסיס. ואחותי תמיד.
פירגון ו למישהו מהפורום: לך על שאת מתעקשת להפעיל את הפורום לא משנה מה. כל הכבוד! ולאור, שחסרה פה כל כך. איך עבר עלי השבוע: בסדר. תכניות לשבוע הבא: -

elad218

New member
בגרסה מקוצרת:

משהו כיפי: --- משהו מעצבן: --- משהו מצחיק: --- משהו טעים: נקניקיות טופו. בחיי. משהו חדש: --- סרט טוב: Trading Places שיר טוב: Armenia City In the Sky – המי ספר טוב: Miracle Cure – הרלן קובן. סדרה טובה: סיינפלד היום הכי הכי: היום, נראה לי. בילוי השבוע: --- ציטוט השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=m_Ugz1NvumM "you're not artistic, and you have no integrity!"
האדם שעשה לי את השבוע: --- פירגון ו
למישהו מהפורום
: יש צורך להגיד בכלל? כל הכבוד על המאמצים לשמור את הפורום בחיים למרות המצב הלא מזהיר. איך עבר עלי השבוע: אה. תכניות לשבוע הבא: אין לי מושג.

Outplay

New member
זה אומר משהו על החתונה לא? ../images/Emo58.gif(מש"ש ענק)

אם הוא ישחק את החבר החדש של רובין, אז החתונה תהיה של בארני עם נורה..

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif לאו דווקא

אנחנו מכירים את רובין, היא יכולה להיפרד ממנו מהר, או ממש בפרק של החתונה ולהתפרץ ולהגיד שהיא אוהבת את בארני כי זה מגניב אעש.

elad218

New member
או שהיא יכולה פשוט ../images/Emo58.gif

לירות בנורה עם האקדח שלה. הגיע הזמן להשתמש בו למשהו מועיל באמת, אם אתם שואלים אותי. ואני לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות כי לפי יוצר הסדרה ממש לא בטוח שבארני יתחתן עם אחת מהן. זו יכולה להיות בכלל מישהי אחרת. קראתי את זה כאן, נדמה לי: (
) http://www.tvline.com/2011/08/how-i-met-your-mother-himym-season-7-preview-2/

למעלה