סכמ"ש

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש

משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו מבאס שקרה לי השבוע:
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
המקום הכי הכי:
הסדרה הכי הכי:
הזמר \ להקה הכי הכי:
השיר הכי הכי:
הסרט הכי הכי:
הספר הכי הכי:
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
בסך הכל - איך עבר השבוע?
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: שבוע טוב שיהיה לכולם (וכמה מגניב הצב הזה?! *אני אענה, Infinity!*)

Ayelet 363

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לי השבוע: עבר לי רשמית שבוע שלם בסדיר.
משהו מבאס שקרה לי השבוע: צצו כל מיני בעיות קטנות שביחד מעצבנות. גם דיברתי עם הרס"ר מתישהו ואז שאלו אותי עם רבתי איתו... ורק אז קלטתי שכנראה הטונים שלי היו גבוהים (זה מאוד רגיל אצלי, שאני צועקת כשאני מדברת בלי לשים לב... ועוד בשיחה הזו הייתי בלחץ). אני מקווה שהוא לא פירש את זה באופן חצוף או משהו (ובכלל השבוע שמתי לב לכמה פעמים נראה שהטון שלי עולה בלי כוונה. מזמן יש לי את הבעיה הזו ואני מודעת אליה, אבל כבר לא נראה לי שאתגבר עליה
). משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: - המקום הכי הכי: הבית. הסדרה הכי הכי: גלי. הזמר \ להקה הכי הכי: גלי קאסט ודארן כריס. השיר הכי הכי: Glee- Defying Gravity Glee- Somewhere Only We Know שהם דרך אגב שירים "אחים" מבחינתי (הסבר גם הזוי וגם חופר...). הסרט הכי הכי: שודדי הקאריביים 4 (לא ראיתי אף סרט אחר השבוע XD והיה נחמד. גם היה שווה להישאר לקטע שאחרי הכתוביות). הספר הכי הכי: Dragon Haven של רובין הוב התמונה הכי הכי: - הבנאדם הכי הכי: אחותי ודארן כריס. כרגיל... בסך הכל - איך עבר השבוע? בסדר. תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שכל מיני בעיות קטנות יסתדרו... משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: לשאול על איזה צב דיברת בסוף.

למעלה