סכמ"ש

../images/Emo112.gif סכמ"ש ../images/Emo112.gif

היום הכי טוב של השבוע: היום הכי פחות טוב של השבוע: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: בן אדם שעשה את השבוע: קניית השבוע: פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונה:

עונה../images/Emo3.gif

היום הכי טוב של השבוע: היום! היום הכי פחות טוב של השבוע: כל יום אחר בשבוע האחרון
משהו שעשה לי את השבוע: הציונים של הבגרויות
משהו שהרס לי את השבוע: עבודה מעצבנת בהיסטוריה וטריגו ציטוט השבוע: המורה שלי להיסטוריה, לפני בוחן: "אתם לא איכרים ולא חקלאים, אל תחפרו לי" (זה הרבה יותר מצחיק כשהוא אומר את זה
) זמר/ת/להקת השבוע: - שיר השבוע: - ספר/סדרה/סרט השבוע: אני קוראת שני ספרים עכשיו, אחד לבוקריפורט באנגלית (שהוא ספר נחמד שכמובן כבר קראתי בעברית
) ועוד איזה משהו על פיזיקאי... אני כזאת חנונית מאכל השבוע: רביולי
בן אדם שעשה את השבוע: חברה טובה, כמו תמיד
קניית השבוע: - פאדיחת השבוע: הממ... אני באמת לא רוצה למצוא אחת תוכניות לשבוע הבא: שיעורים במתמטיקה, שוב

Safiaa

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif

היום הכי טוב של השבוע: שישי. היום הכי פחות טוב של השבוע: ראשון. משהו שעשה לי את השבוע: כל מיני דברים בבית הספר. וחברות. משהו שהרס לי את השבוע: צינון קל. ציטוט השבוע: "נכון תמיד באסיפות הורים יש את הפעילות הזו שהמורה נותנת רימון או משהו כזה וההורים כותבים ברכות לילדים שלהם? אז זה תמיד 'בונבון שלי'\'מתוק שלי'\'עוגיה שלי' שיהיו לך חיים דבש!' אבל בתוך תוכם הם מתים שהבונבון שלהם יעוף כבר מהבית וייתן להם חיים דבש!"
(חברה שלי לפני אסיפת ההורים). זמר/ת/להקת השבוע: התפוחים. שיר השבוע: המ. לא ממש שמעתי, האמת. ספר/סדרה/סרט השבוע: ספר- "חצוצרה בואדי". סדרה- "לרדת בגדול". סרט- אחד ששודר בהולמרק ששמו פרח מזכרוני. מאכל השבוע: פתיתים.XD בן אדם שעשה את השבוע: ההורים. קניית השבוע: מכנסיים, כמה זוגות. כנראה גבהתי ממש בקיץ.:S פאדיחת השבוע: לא הייתה, נראה לי. תוכניות לשבוע הבא: בית ספר בעיקר. שבוע טוב!

אני ../images/Emo175.gif

היום הכי טוב של השבוע: לא יודע, שישי? היום הכי פחות טוב של השבוע: לא היה משהו שאני זוכר לרעה. משהו שעשה לי את השבוע: רוב הציונים, ביטלו תעבורה. משהו שהרס לי את השבוע: מתחילים בחנים וכל החרא הזה של הלימודים. ציטוט השבוע: / זמר/ת/להקת השבוע: רדיוהד שוב I guess. שיר השבוע: "פעם בחלום" מתוך היפהפיה הנרדמת של דיסני
ממש נדבק אלי. ספר/סדרה/סרט השבוע: האח הגדול? מאכל השבוע: / בן אדם שעשה את השבוע: חברים. קניית השבוע: אין כסף. פאדיחת השבוע: / תוכניות לשבוע הבא: בי"ס והרבה ממנו, וגם מורידים לי את הגשר!

נמש164

New member
סכמ"ש חביב, סכמ"ש נחמד-הראה לי נא

מה יש לך ביד
(ולא, לא לקחתי שום דבר, אז זה שפוי לגמרי! נא לא להתרגש
) היום הכי טוב של השבוע: אני מניחה ששישי והיום היום הכי פחות טוב של השבוע: כל שאר השבוע... משהו שעשה לי את השבוע: כל מיני משהו שהרס לי את השבוע: המורה ללשון, היא העיפה אותי מהשיעור כי לא היה לי ספר הכלבה!
ציטוט השבוע: האמת שאתמול בלילה ציטטנו (אני וחברים) מערכונים שלמים של פרויקט ביפ, היה גדול
אבל זה לא קשור
או משו אחר- "אני- אם פעם הבאה היא אומרת לך לך להיזדיין תגיד לה שאתה מחכה לה וזהו! זה יפתור את כל הבעיה! חברה של חברה שלי שדיברתי איתו- כן אני בונה על זה" זמר/ת/להקת השבוע: יוני בלוך (כן, כן, כמו כל שבוע
) שיר השבוע: "אולי זה יוני" ספר/סדרה/סרט השבוע: בנות גילמור מאכל השבוע: מלוואח
בן אדם שעשה את השבוע: טופז המדהימה קניית השבוע: אממ... פאדיחת השבוע: להציק לחבר של חברה שלי בטלפון! היה גדול
"תגידי דנה, את יכולה להמליץ לי על הסמים שאת לוקחת, זה נישמע שזה משפיע טוב"
תוכניות לשבוע הבא: אמממ מקס ברנר בת"א ולא יודעת, ניראה מה יגרור איתו השבוע...

Insanity Is Me

New member
סיכום שבועי.

היום הכי טוב של השבוע: שלישי
יומולדת היום הכי פחות טוב של השבוע: שישי משהו שעשה לי את השבוע: היומולדת כמובן משהו שהרס לי את השבוע: אני חולה בדלקת ריאות מיום שלישי, ככה שזה די הרס לי את החגיגות יומולדת. בעיקר כי אתמול רצו לעשות לי מסיבת הפתעה בבית של חברה ולא יכולתי לבוא כי החום לא ירד מתחת ל38 במשך 12 שעות ציטוט השבוע: "תגידי, את מתנהגת ככה בגלל הכדורים שלקחת או לא לקחת היום?" המורה לתנ"ך
זמר/ת/להקת השבוע: --- שיר השבוע: --- ספר/סדרה/סרט השבוע: אתמול ראיתי "התאמה מושלמת" עם אדריאן גרניר. איזה סרט הזוי X_X מאכל השבוע: כלום. כמעט ולא אכלתי. בן אדם שעשה את השבוע: אמא, ללא ספק. קניית השבוע: קניתי אנטיביוטיקה חחח וכלוב חדש וענקי לתוכים החמודים שלי D: פאדיחת השבוע: --- תוכניות לשבוע הבא: חודש עם החבר
, בוחן בתנ"ך, בוחן באזרחות ובוחן במתמטיקה, אסיפת הורים. שבוע טוב

שבוע טוב

היום הכי טוב של השבוע: חמישי וראשון היום הכי פחות טוב של השבוע: לא זוכרת. היו כמה משהו שעשה לי את השבוע: יציאות וכאלה. משהו שהרס לי את השבוע: ממ.. ציטוט השבוע: אוף תמיד יש ככ מלא במהלך השבוע וכשזה מגיע לסכמש לא זוכרים! מה שזכור לי זה שהמורה למתמטיקה אמר "זה 25 ס"מ.. דניאל מדליק אותך אה?"
כן, זה המורה שלנו:p והוא אומר דברים הרבה יותר גרועים מזהXDD זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע: אני יודע מה אתה צריך- עברי לידר ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: תפו"א בן אדם שעשה את השבוע: 2 חברות. קניית השבוע: כלמיני שטויות:] פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: רציתי ללכת לקניות אבל אין זמן:( דברים רגילים בעיקרון. אה ויש טיול לצפון אומשו

זו שניצל למי שמכיר../images/Emo98.gif

היום הכי טוב של השבוע:רביעי-היום הכי מעניין היום הכי פחות טוב של השבוע:רביעי-חמישי משהו שעשה לי את השבוע:לפגוש את שארון אולי משהו שהרס לי את השבוע:ילדה מהבצפר התאבדה 67 סופי בלשון. ואני לא נוסעת לדנמרקקק ציטוט השבוע:לא ציטוט אבל לדבר עם חיוך חושף שיניים בלי להזיז את השפתיים זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע:Laudate Dominum של מוצרט ספר/סדרה/סרט השבוע:הקוסם מערץ עוץ- למדנו את זה בספרות מוגבר
מאכל השבוע:חמאת בוטנים עם ריבה (זה מאכל אמריקאי. מעניין אתכם?) בן אדם שעשה את השבוע:יש כמה ואתם לא מכירים אותם קניית השבוע:מחק! קניתי מחק! D: פאדיחת השבוע:לא זוכרת כבר אבל פאדיחות תמיד יש תוכניות לשבוע הבא:שום דבר מיוחד בשבילי הודגש באמצעות מדגישומסטיק

מי שקורא מקבל חיבוק.../images/Emo181.gif

היום הכי טוב של השבוע: שישי? היום הכי פחות טוב של השבוע: ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי, שבת. משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: מחלה. ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: אלג'יר שיר השבוע: דם על הים, נאמנות ותשוקה, עוד של אלג'יר... ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: בן אדם שעשה את השבוע: קניית השבוע: פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שיעבור מהר... תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Insanity Is Me

New member
קראתי [:

מצטערת לשמוע שלא היה לך שבוע נחמד במיוחד... אבל יהיה בסדר! שיהיה שבוע טוב

למעלה