סכמ"ש שכזה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש שכזה

משהו כיפי: משהו מעצבן: משהו מצחיק: משהו טעים: משהו חדש: סרט טוב: שיר טוב: ספר טוב: סדרה טובה: היום הכי הכי: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו
למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע: תכניות לשבוע הבא:

Ayelet 363

New member
מסכמשת. ../images/Emo13.gif צום קל, שנה טובה וגמר חתימה טובה

לכולם! משהו כיפי: - משהו מעצבן: - משהו מצחיק: - משהו טעים: לחם עם ריבה. משהו חדש: - סרט טוב: - שיר טוב: Defying Gravity. בהמון גרסאות. השבוע יותר מהרגיל. ספר טוב: - סדרה טובה: גלי. צריכה להשלים על טבעי, יומני הערפד, HIMYM!!, רינגר ולהתתקדם עם ד"ר הו... היום הכי הכי: כל יום שהיה גם ממש טוב היה גם רע באותה המידה.
(אבל לא רע באופן רציני. סתם הרגשתי רע... אין מה לדאוג). בילוי השבוע: - ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: תמיד אחותי. פירגון ו למישהו מהפורום: לכל מי שחדש\חזר אחרי הרבה זמן בזמן האחרון. ובכלל לכלם! איך עבר עלי השבוע: בסדר. תכניות לשבוע הבא: -

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif איפה את בדוקטור הו?

אני חושבת לעשות מרתון של הסדרה הישנה או אפילו של עונות ראשונות של החדשה, תקופת רוז ואקלסטון ודיוויד לקראת אייקון התחדשות D:

Ayelet 363

New member
טכנית אני לא בשום מקום ../images/Emo250.gif

ראיתי את הפרק הראשון פעמיים. זה הכל
עוד לא הספקתי להמשיך הלאה (גם סדרות שאני רואה בקצב עדכני, דוגמת HIMYM, אני צריכה להשלים... אז אני דוחה את ד"ר הו עוד...).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif של הסדרה החדשה?

כי אם כן, תהני מהתקופה הזאת, אקלסטון חביב מאוד (וטננט, הדוקטור שאחריו עוד יותר ובהרבה) וגם המלוות מקסימות והסיפורים יפים ובכלל - לסדרה החדשה יש את הרגעים המעולים שלה. אני אישית ממליצה לך לעקוב לפי הסדר בליווי מישהו שראה כדי לדעת מתי להתכונן נפשית - יש שם פרקים לא קלים לעיכול (AKA הפרק BLINK ופרקי הספריה, אני אישית ראיתי כבר אז בקצב הבריטי וזה היה קשה יותר מרוב הפרקים...).

Ayelet 363

New member
אממ... אין לי ממש עם מי

אני פגשתי אנשים שראו אתה הסדרה, ויש לי גם חברה טובה שרואה אבל במילא אני רואה בקצב איטי (שלא לדבר על זה שהיום הזה היה כל כך מעצבן שאפילו ויתרתי על להשלים HIMYM...), ולא רק את זה- מלא סדרות בקצב איטי כרגע... אז להיות תלויה בחברה שהי אאמנם טובה אבל אני לא רואה הרבה (את שאר האנשים שרואים לא ראיתי מזמן או שאני לא יודעת שראו, ואם כן אני לא הכי מכירה אותם).

elad218

New member
../images/Emo45.gif גם אני אהבתי מ-א-ו-ד את אקלסטון

ודי התבאסתי להתחיל את העונה שאח"כ בלעדיו, אבל טננט היה כ"כ מעולה שתוך כמה פרקים כבר שכחתי שהיה דוקטור אחר בכלל. את הסיפורים של עונה 1 דווקא לא אהבתי, זו בעיניי העונה החלשה ביותר בסדרה החדשה (מבחינתי חוץ מאקלסטון ופרקי הילד הריק, את כולה אפשר לזרוק לפח). את המלוות אני די שונא כל עונה, אז לגבי זה אני לא יודע ממש. אצלי הן מתחלקות לשתי קטג': נסבלות יותר (מרת'ה וההיא מעונה 4) ונסבלות פחות (רוז, איימי) וכן, פרקי הספרייה זה WTF אחד גדול בצפייה ראשונה. מעין הכנה לשתי העונות המייגעות עם מופאט ככותב ראשי שבאו אח"כ
(מי שהצליח להבין את העונה האחרונה מעבר לקו העלילה הכללי - כבוד. באמת. אני לא הצלחתי)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לגמרי. (קצת ספוילרים)

עם כל הכבוד לאקלסטון ויש המון המון המון כבוד, טננט הוא דפנטלי הדוקטור שלי. רוז היא פשוט פרחה, איימי מעצבנת לעיתים אבל יש פרקים שהיא בסדר, גם את מרת'ה לא תמיד אהבתי אבל לפני שהייתי pennylane11 ולקסיפדיה הייתי דונה נובל ככה שלדעתי היא אחת המלוות היותר טובות של הדוקטור. היא פשוט אדירה! (גם במחזמר שייקספיר שהיא עשתה עם טננט לא מזמן, אדיר!!!) העונה האחרונה הייתה פרדוקסית להחריד, אבל שוב, אני שבויה של ריבר, אלכס קינגסטון היא פשוט הדבר הטוב ביותר שקרה לסדרה הזאת. מי שמכיר אותי יודע שהשם שלי הוא תרגום מוזר כלשהו של השם שלה - ריבר סונג - בחיי שהיא מדהימה. פרקי הספריה הם ללא ספק האהובים עליי מכל הסדרה והעונות והכל. (And than... you forgot!) דווקא מהכתיבה של העונה החדשה אני מרוצה מאוד, למרות כל הפרדוקסים. החתונה בפרק האחרון הייתה נהדרת (קיטש קיטש קיטש כל כך הרבה קיטש!!!) אפילו שלא הבנתי את הנקודה קבועה בזמן... קצת פרדוקסי מדי לטעמי. כל סיפור רורי מת ואז חי ואז מת ואז חי התחיל להיות פארודי באיזשהו שלב (אחרי הפעם השלישית שהוא מת?) וכל קטעי איימי לא היו אהובים עליי מדי. קטעי ריבר - דוקטור, ריבר - איימי, ריבר - ריבר... פשוט אין לי מילים כמה שבדיעבד אני מעריצה את יכולות המשחק שלה... זה כאילו מופאט העביר אותה בזמן לפני הצילום של פרקי הספריה לסיום העונה הנוכחית כדי ללמד אותה את התפקיד הכל כך לא פשוט הזה... היא מדהימה. אגב, הקונפי' האחרון שעשו היה הרצף זמן שלה - כל הפרקים שלה לפי הסדר. יש המחון דברים שלא ראינו אותם עושים (Jim The Fish וכאלה) ואני ממש מקווה שזה לא הסוף שלה. *סוף חפירת דוקטור הו לא קשורה*

elad218

New member
דבר אחד אני יכול להגיד לזכותה של איימי

בניגוד לשאר המלוות שהיו כונפות רציניות (אפילו עם מברג קולי לא הייתי נוגע בהן
) היא די יפה דווקא. וזהו.
(אחרי 4 עונות כבר התחלתי לתהות אם בכוונה מלהקים רק מכוערות לתפקיד המלווה, אז זה היה חידוש נחמד). ועם דונה היה שווה לבלות עונה שלמה רק בשביל הדמות הנהדרת של סבא שלה. אחת הדמויות האהובות עליי (בניגוד לרוז, שיותר מאשר שמחתי להיפטר ממנה שמחתי להיפטר מהאמא המעצבנת שלה שהייתה יותר פרחה ממנה)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הקטע היחיד שבאמת אהבתי של רוז

זה כשחשבנו לתומנו שאם תוקעים אותה במימד אחר זה אומר שהיא לא חוזרת. XD ושוב, קיטש קיטש קיטש - Rose Tyler, if it's my last chance to say it... האעאע כמה קיטש עצוב בדיאלוג ארור אחד?! דונה הייתה לדעתי מדהימה בפני עצמה, בלי קשר לסבא שלה שהיה מדהים גם הוא. גם איתה הסוף לדעתי היה עצוב בצורה מזעזעת (Stars in the sky?! What did I miss again?!?!). בכלל End of time והפרקים שלפניו היו מזעזעים, ההתחדשות של דיוויד פשוט כאבה לי כלכך...
אני הולכת לי לראות את הפרק הראשון של העונה הראשונה, ביי

elad218

New member
באיחור אמנם, אבל אני חייב להגיד ש

בעיניי דווקא End of Time והפרקים שלפניו (יעני כל המיני-עונת ספיישלים) היו אחת התקופות הכי טובות של הסדרה. ממש נהניתי מהם, למרות הסוף העצוב והידיעה שאחריהם נגמר עידן טננט. [הבחורה מהפרק Planet of the Dead הייתה כ"כ טובה! הלוואי שהיא הייתה נשארת בתור מלווה)

למעלה