../images/Emo112.gif לגמרי. (קצת ספוילרים)
עם כל הכבוד לאקלסטון ויש המון המון המון כבוד, טננט הוא דפנטלי הדוקטור שלי. רוז היא פשוט פרחה, איימי מעצבנת לעיתים אבל יש פרקים שהיא בסדר, גם את מרת'ה לא תמיד אהבתי אבל לפני שהייתי pennylane11 ולקסיפדיה הייתי דונה נובל ככה שלדעתי היא אחת המלוות היותר טובות של הדוקטור. היא פשוט אדירה! (גם במחזמר שייקספיר שהיא עשתה עם טננט לא מזמן, אדיר!!!) העונה האחרונה הייתה פרדוקסית להחריד, אבל שוב, אני שבויה של ריבר, אלכס קינגסטון היא פשוט הדבר הטוב ביותר שקרה לסדרה הזאת. מי שמכיר אותי יודע שהשם שלי הוא תרגום מוזר כלשהו של השם שלה - ריבר סונג - בחיי שהיא מדהימה. פרקי הספריה הם ללא ספק האהובים עליי מכל הסדרה והעונות והכל. (And than... you forgot!) דווקא מהכתיבה של העונה החדשה אני מרוצה מאוד, למרות כל הפרדוקסים. החתונה בפרק האחרון הייתה נהדרת (קיטש קיטש קיטש כל כך הרבה קיטש!!!) אפילו שלא הבנתי את הנקודה קבועה בזמן... קצת פרדוקסי מדי לטעמי. כל סיפור רורי מת ואז חי ואז מת ואז חי התחיל להיות פארודי באיזשהו שלב (אחרי הפעם השלישית שהוא מת?) וכל קטעי איימי לא היו אהובים עליי מדי. קטעי ריבר - דוקטור, ריבר - איימי, ריבר - ריבר... פשוט אין לי מילים כמה שבדיעבד אני מעריצה את יכולות המשחק שלה... זה כאילו מופאט העביר אותה בזמן לפני הצילום של פרקי הספריה לסיום העונה הנוכחית כדי ללמד אותה את התפקיד הכל כך לא פשוט הזה... היא מדהימה. אגב, הקונפי' האחרון שעשו היה הרצף זמן שלה - כל הפרקים שלה לפי הסדר. יש המחון דברים שלא ראינו אותם עושים (Jim The Fish וכאלה) ואני ממש מקווה שזה לא הסוף שלה. *סוף חפירת דוקטור הו לא קשורה*