סכמ"ש משונה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש משונה

*כי מי צריך למצוא את הבסיס הרגיל במחשב או לזכור את זה, פחח*
משהו טוב:
משהו רע:
משהו מפתיע:
משהו מצחיק:
משהו משעמם:
משהו חדש:
שיר השבוע:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
זמר \ להקת השבוע:
ספר השבוע:
הבנאדם הכי שיש:
הציטוט הכי שיש:
המקום הכי שיש:
פירגון (או ווטאבר, מי זוכר את הניסוח) למישהו מהפורום:
דמות השבוע:
פרקים שראיתי:
ובמיוחד לפעם האיומה הזאתי...
הדבר הכי מחורטט שעשיתי השבוע:
שיהיה לכולם שבוע חדש נהדר, וסליחה על הדבר האיום ונורא הזה שמנסה להיות סכמ"ש XD מי שרוצה את הגרסה הרגילה היא כמה שרשורים למטה ולא היה לי כוח ללכת לחפש אותה

Ayelet 363

New member
לדעתי הניסוח בסדר ../images/Emo8.gif אין לך מה לדאוג...

משהו טוב: הייתי הרבה בבית משהו רע: הרגשתי רע משהו מפתיע: - משהו מצחיק: - משהו משעמם: - משהו חדש: - שיר השבוע: של גלי: Defying Gravity Don't Stop Believin' Lean On Me Dream On Don't Stand So Close to Me\ Young Girl AVPM- Get Back to Hogtawrs Darren Criss- Stutter Darren Criss- Lean On Me Darren Criss- Not Alone ועוד שירים שלו... סדרת השבוע: דולהאוס (לצערי סיימתי את הסדרה- אין עוד...
), בונז, הוואי 5-0, גוסיפ גירל, יומני הערפד וקוגר טאון. סרט השבוע: - זמר \ להקת השבוע: גלי ודארן כריס. ספר השבוע: "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון. הבנאדם הכי שיש: אחותי. הציטוט הכי שיש: יש יותר טובים, אבל אני לא מוצאת, וזה חדש- התלוננתי שאני חולה וצריכה עידוד. מישהי בטוויטר: You're not sick, you're becoming a vampire, it's gonna be fine, brush your teeth and it's gonna be fine ;) המקום הכי שיש: אין מקום כמו הבית. פירגון (או ווטאבר, מי זוכר את הניסוח) למישהו מהפורום: לך, מעין- על כל כמה שאת פעילה.
כל הכבוד! דמות השבוע: בHIMYM- לא ראיתי השבוע אף פק, אבל ברני. בכלל- עדיין לא התגברתי על האובססיה שלי לאנג'ל מבאפי.
פרקים שראיתי: לא ראיתי פרקים של HIMYM... אהה אבל סיימתי דולהאוס- היום ראיתי את פרק 11, פרק 12 ופרק 13 בעונה השנייה. ובמיוחד לפעם האיומה הזאתי... (אין לך מה לדאוג, היא לא איומה). הדבר הכי מחורטט שעשיתי השבוע: לא יודעת.

סכמ"ש ראשון../images/Emo150.gif

משהו טוב: קניתי גרביונים ממש יפים.
והיתה מסיבה כיפית שלשום
משהו רע: לא לכאן
משהו מפתיע: גילתי שניל פטריק האריס הומו. כן, רק השבוע
ופגשתי ישראלית בOmegle
חחחח זה היה קורע. והזוי.
משהו מצחיק: חחח במיונים לצבא... כבר כתבתי בהתפקדות.
משהו משעמם: שיעור תנ"ך?
משהו חדש: גרביונים שחורים וחגורה! ואחותי נתנה לי את הגרביונים האפורים שלה
שיר השבוע: Tears and Rain של ג'יימס בלנט.
סדרת השבוע: נו...
סרט השבוע: מה קרה בגטקה, או משהו כזה, עם אומה תורמן.
ספר השבוע: התחלתי היום את שליחותו של הממונה על משאבי אנוש, לשיעור ספרות. לא יודעת אם אני אשרוד את זה.
הבנאדם הכי שיש: מישהו שהיה לו יומולדת השבוע:)
הציטוט הכי שיש: The friendship is OVER!
המקום הכי שיש: אגאדיר D:
פירגון (או ווטאבר, מי זוכר את הניסוח) למישהו מהפורום: אדומה מגניבה ששיעשעה אותי XD
דמות השבוע: באאאאאאאאאאארני.
פרקים שראיתי: וואו מתחילת השבוע? המון מי זוכר
הדבר הכי מחורטט שעשיתי השבוע: חחח מתה על השאלה. אמממ השבוע... נסעתי לקניון ב10 בלילה עם אח שלי בשביל לקנות מוסיקה חדשה לאוטו לכבוד המלווה שנגמר לו, ואחר כך נסענו עם ידיד לים וטיילנו שם ב10 וחצי בלילה על החוף והייתי מסטולה מסוכריית קולה מסכנה. |הודגש באמצעות מדגישומטיק

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif עכשיו יטריף אותי כל היום

למי מאיתנו התכוונת T^T

Twilight Girll

New member
חחחחח איי גם אני נסעתי באמצע הלילה

כדי לקנות מוזיקה כי נגמר לי המלווה!! (טוב, דיסק ON KEY, לא דיסקים, כי אח שלי קנה לאוטו רדיו ממש מוזר כזה שדיסקים לא עובדים בו
ואחרי שטרחתי והכנתי לעצמי דיסק כל כך מגניב הוא לא עבד.. ואז גיליתי שאפשר לחבר לשם דיסק אונקי ולשים בו שירים, אז הלכתי לקנות אחד
). טוב חפרתי
. וכן אני חושבת שלכולם היה שוק כשהם גילו שניל פטריק הומו בפעם הראשונה
. למרות שיש רמזים בכל מקום! גם בדמות של ברני! חחח

Twilight Girll

New member
סכמש!: )

משהו טוב:קיבלתי 100 (!!!!!!) במתמטיקה, ונגמר לי המלווהD; משהו רע:אמ היה שבוע ממש טוב. אז כלום. חוצמזה ש.. צבא, והוא מעצבן אותי כרגיל. אבל מה חדש
אהה וגם הלוח בגרויות שהוא זוועת עולם
משהו מפתיע:ה100 שלי!! חחחח. וזה שעתי עף
!!!!!! (אני חייבת להפסיק לראות האח הגדול
) משהו מצחיק:ממממממ משהו משעמם:אמ, בצפר? חחח משהו חדש:כלום
שיר השבוע:בעיקר שירים של ברונו מארס.. וגלי. סדרת השבוע:HIMYM, אבודים, והתחלתי לראות דם אמיתי. סרט השבוע:וידוייה של שופוהוליק, איזה סרט חמוד!
זמר \ להקת השבוע:גלי/דארן כריס/ברונו מארס ספר השבוע:"יום אחד" ועל רוב השאלות הבאות אין לי כל כך תשובות....
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
כמו שאם אני לא טועה כבר אמרתי לך- כל הכבוד על

ה-100 במתמטיקה. זה באמת מדהים... שירים של גלי
(השירים שהיחידים שאני מכירה של ברונו מארס הם של גלי- בגרסה של גלי... כך שזה לא נחשב). ודארן!!

למעלה