סכמ"ש חורפי במיוחד ;)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש חורפי במיוחד ;)

משהו טוב:
משהו רע:
משהו מצחיק:
משהו חדש:
משהו טעים:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
להקת \\ זמר השבוע:
שיר השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
בילוי השבוע:
המקום הכי הכי השבוע:
דמות האנטומיה:
דמות מרפאה:
פרקים שראיתי:
סה"כ איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא:
מוזמנים להוסיף תמונה!

larisa125

New member
עונה ראשונה ../images/Emo13.gif

ד"א, העתקת את הסכמ"ש מפורום האנטומיה, נכון?
משהו טוב: ציונים טובים יציאה נחמדה עם חברים
משהו מצחיק: בעת צפייה באח הגדול: "היי, מה זה, יש שם ילד קטן?
" "לא, זה לא ילד קטן, זה גמד" "רגע, זה לא הגמד הזה מבלייזר?" "את קוראת בלייזר?
" ומילדה אחת בכיתה ד', שכנה שלי: "אני חושבת שיש לי עיניים ירוקות כי כשהייתי קטנה הסתכלתי כל הזמן על הדשא...ולאמא שלי יש עיניים כחולות כי היא כל הזמן הסתכלה על השמיים D:" אני: "אז...למה לי יש עיניים חומות?" " כי את הסתכלת על ה....בוץ?"
משהו חדש:
משהו טעים:
סדרת השבוע: בנות גילמור, היחידה שראיתי
סרט השבוע: החטופה-TAKEN סרט טוב
ספר השבוע: ציפורים מתות בסתר, עדיין
להקת \\ זמר השבוע: להקה-נייטוויש
שיר השבוע: blackmore's night-fires at midnight
האדם שעשה לי את השבוע: חברה אחת
בילוי השבוע: הלכתי לראות הארי פוטר בקולנוע
המקום הכי הכי השבוע: הבית
*עונה גם על החלק הזה*
דמות האנטומיה: אני הכי אוהבת את מרדית' ואיזי D:
דמות מרפאה: לא רואה מרפאה פרטית, אבל אני מניחה שהייתי אוהבת את אדיסון...
פרקים שראיתי: כבר הרבה זמן שלא ראיתי, אני עדיין תקועה באמצע העונה השלישית ולא מצליחה למצוא אתר נורמלי לצפייה ישירה...
סה"כ איך עבר השבוע? בסיידר
תוכניות לשבוע הבא: הממ...לעבוד, לצאת לקניות עם חברה, ללמוד למבחנים, לקבל את המבחן עם הציון הגרוע בהיסטוריה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif טוב אני מפגרת XDDDDDDD

סורי על הטמטום, לא הייתי אני... XDDDDDDDDDD איפה שכתוב דמות האנטומיה ומרפאה תדמיינו שזה אפא"א ^^ אני סתומה, זה ידוע XD

Ayelet 363

New member
גם אני ראיתי את הארי פוטר השבוע! ואני גם

אוהבת את בנות גילמור. את האנטומיה של גריי הפסקתי לראות כי הגעתי למסקנה שסדרות בית חולים זה לא בשבילי, בגלל הקטעים עם הניתוחים (אני כן מסוגלת לראות דם בסדרות כמו על טבעי וכו', למרות שזה מגעיל אותי מאוד- קשה לי להגדיר למה זה מפריע לי דווקא בקטעי ניתוחים), אבל מאוד אהבתי את מרדית' ואיזי (קת'רין הייגל הייתה הסיבה העיקרית בגללה התחלתי לצפות בסדרה- כמו שגם אמרתי, אני מאוד אוהבת אותה). בהצלחה במבחנים!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשתתתת

משהו טוב:השבוע הזה היה פשוט א-ד-י-ר! וואו, איזה חופש כייפי, אין 'דברים כאלה. ואז היה צריך לחזור לבצפר ונכנסתי לדיכאון
משהו רע:החזרה לבצפר? חחח
משהו מצחיק:לא טובה בשאלות האלהX: משהו חדש:מלאאא ספרים ב4 במאה חחח וג'ינסים וחולצהD: והמון קלוריות חדשות
משהו טעים:מעבר לסופגניות?.. הייתי השבוע ב2!!! ימי הולדת שכללו כל כך הרבה שוקולד שרציתי למותתתת. בעעע.ץ סדרת השבוע:סיימתי את העונה הראשונה של אבודים!!, הפרק האד-י-ר שהיה השבוע בHIMYM, והאח הגדול שאני כל כך מאושרת שחזררררר! איזה כייף! סרט השבוע:ה"פ7 שהיה ממש נחמד. :) ספר השבוע:גן הקיץ שסופסוף(!!) סיימתי! להקת \\ זמר השבוע:דארן כריססס! גלי שיר השבוע:BABY ITS COLD OUTSIDE - דארן כריס וכריס קולפר (גלי) האדם שעשה לי את השבוע:אנשים חברים. :) בילוי השבוע:כל החופש הזה היה בילוי אחד גדול!!! נהנתי כלכךכך!!! המקום הכי הכי השבוע:ת"א
דמות האנטומיה:חחחחחח אוקי בHIMYM - השבוע ממש אהבתי את הסיפור של לילי וברני, כפרעליהם. (בפרק) דמות מרפאה:חחחחחחחחחח אני לא רואה האנטומייה אבל כן ראיתי את העונה הראשונה של מרפאה פרטית!! :p בעבר. וממש אהבתי את הרופא החתיך הזה שכבר שכחחתי איך קוןראים לו.. אבל אני אלך עליו! (חחח זארמתי עם השאלה...) פרקים שראיתי:את החדש, וכמה פרקים מהעונה השנייה נדמהלי שמשודרים ביס^^ סה"כ איך עבר השבוע? מדהיםםםםםם! תוכניות לשבוע הבא:זהו. בצפר אה? ללמוד וללמוד מוללמוד. ויומולדת לחברה. אבל חוצמזה ללמוד. אוף אוף אוף. שבוע טוב!!!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

McMonkeys

New member
בא לי שוב חופש חנוכה!

משהו טוב:חופש!
משהו רע:נגמר החופש
משהו מצחיק: חבר של אחותי עזר לי להכין עבודה ושמענו מוזיקה תוך כדי אמא שלי נכנסת לחדר:מה זה איך אתם יכולים לעבוד ברעש הזה?! אני:אמא אני בת אני יכולה לעשות כמה דברים ביחד.. שי:ואני סתם גאון זה היה ממש מצחיק באותו רגע אאפ"א ברני:אני לא מאמין שאני לוקח מטד מוסבי עצות בסקס זה כמו לקחת עצות באופנה מ..טוב נו טד מוסבי!
משהו חדש:דיסק!D:
משהו טעים:סופגנייה
סדרת השבוע:סקינס ואיך פגשתי את אמא
סרט השבוע:צ'פטר27/היום בו רצחתי את ג'ון לנון חיפשתי אותו שנים!!!!
ספר השבוע:התפסן בשדה השיפון
להקת \\ זמר השבוע:the last shadow puppets
שיר השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=qObzgUfCl28 רובי רובי רובי רובי!
האדם שעשה לי את השבוע:יאנה,שקד,הגר ועוד כמה
בילוי השבוע:תל אביב ביום שלישי זה היה יום כזה אגדי!!!!
המקום הכי הכי השבוע:תל אביב
דמות אפא"א:ברני!כתר|
דמות סקינס:כולם
פרקים שראיתי:אאפ"א כמה מעונה חמד ואת החדש וסקינס את כל העונה השנייהXD -איך שיניתי את זה!-
סה"כ איך עבר השבוע? הייתי רוצה שכולו יהיה יום שלישיXD
תוכניות לשבוע הבא:אוי תעודה|: הדיסק החדש והמושלם שלי->

McMonkeys

New member
נופל וקם

הסרט של שבק'ס אוי כל מי שלא ראה עדיין מומלץXD אם בכלל יש פה כאלה ששומעים אותם או שיצאתי טיפשה -רוצה להגיד לנו מה קרה בהופעה האחרונה "16אלף צעקו לנו בוז.." "לא נכון לא כולם צעקו לנו בוז" "15אלף צעקו לנו בוז"

Ayelet 363

New member
השבוע

משהו טוב: משכתי להשתפר בנהיגה. משהו רע: השריפה ומשהו גזעני שקראתי. משהו מצחיק: - משהו חדש: - משהו טעים: עוגה. סדרת השבוע: יומני הערפד, איך פגשתי את אמא וגלי. סרט השבוע: התחלה- ראיתי היום בפעם השנייה, והארי פוטר 7 (ראיתי אתמול). ספר השבוע: "נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון. להקת \\ זמר השבוע: גלי שיר השבוע: Chris Colfer & Lea Michele- Defying Gravity- למרות שאני לא בטוחה שבכלל שמעתי אותו השבוע- התנגן לי בראש וזה... עוד שתי גרסאות שליר שהתנגנו לי בראש הן הגרסה של אידינה מנזל וקריסטין צ'נוות' וגרסה של אידינה מנזל לבד. Dido- Here with Me Dido- White Flag הפתיח של באפי ועוד שיר מבאפי Glee- Don't Stop Believin' The Rembrandts- I'll Be There For You האדם שעשה לי את השבוע: ג'וס ווידון ואמבר בנסון. בילוי השבוע: הארי פוטר 7. המקום הכי הכי השבוע: אין מקום כמו הבית. דמות HIMYM: כולן. סה"כ איך עבר השבוע? בסדר. תוכניות לשבוע הבא: עוד שיעורי נהיגה...

למעלה