סכמ"ש וכזה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אם לקצר

זו הצגה שהועלתה לא מזמן ע"י הלהקה הייצוגית של חולון ומעין הופיעה בה, חפרה לי עלייה בשכל עד שהתמכרתי ללהקה בטירוף, התאהבתי בחצי מהאנשים שם ואני יודעת את ההצגה בע"פ. אז זה פשוט ציטוטים

סכמ"ש אנרגטי!../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif

משהו כיפי: פגשתי את מאור ושגיא מהיפה והחנון בסנוקר D: כאלה חמודים.
משהו מצחיק: חחחח הערב הקודם היה הערב הכי מצחיק שהיה לי הרבה זמן
משהו טעים: סודוך
משהו חדש: מגפונים אפורות!
שיר טוב: New York
זמר/להקה טובים: ברונו מארס
ספר טוב: גנבת הספרים
סדרה טובה: נו...
היום הכי הכי: אתמול!!
בילוי השבוע: סנוקר
פירגון ו למישהו מהפורום: ירדן
אתה מלכה והמון תודה לך!
איך עבר עלי השבוע: נייס.
תכניות לשבוע הבא: טסט, להכין מאפינס ולהבין מה קורה בבית ספר :X
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיאללה מסכמשת! D:

משהו כיפי:האח הגדול עם חברים :) משהו מעצבן:מבחן חרא :( משהו מצחיק:הפרק האדיר של GLEE
משהו טעים:עוגה
משהו חדש:נממ כלום סרט טוב:NM שיר טוב:SILLY LOVE SONGS, DON'T YOU WANT ME. (DARRENCRISS!!!!!) זמר/להקה טובים: דארןדארןדארן וגלי. ספר טוב:יום אחד
סדרה טובה:HIMYM, GLEE, TRUE BLOOD היום הכי הכי:היוםם!! שבת מושלמת :) בילוי השבוע:ראה משהו כייפי :p ציטוט השבוע:
גלי 14. “And now performing their hit single “Tik and Also Tok” by rapper Ke-Dollar Sign-Ha, the New Directions.” פיגנס. ע-נ-ק Blaine: Huh… yeah I´m gay. 100% gay. Thanks Rachel כזה נסיכי!!!!1 Blaine: I´d say bye, but I wouldn´t wanna make you angry כפרעליו! אני מאוהבתתת האדם שעשה לי את השבוע:חברה שממש עזרה לי במשהו פירגון ו למישהו מהפורום:לאחיות האדומות^$#$&!חחחח אתן מצחיקות אותי
איך עבר עלי השבוע:מהר במיוחד תכניות לשבוע הבא:לסיים כתבה, כמה מבחנים.. ולמצוא עבודה!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
איך אני אוהבת את הסכמ"ש שלך ../images/Emo6.gif גלי ודארן../images/Emo23.gif

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif זה בסדר אנחנו מצחיקות גם את עצמנו! ../images/Emo6.gif

יושבות בקצוות השונים של הבית, ולפעמים סתם אחת ליד השנייה, מקלידות וצוחקות. D:

Ayelet 363

New member
תגידו, אתן בטוחות שאתן לא תאומות?! ../images/Emo6.gif

אתן נשמעות ממש כמו תאומות סטריאוטיפיות (זה דבר מאוד מאוד חיובי, על פי איך שאני רואה את זה). אני ניסיתי לשכנע את אחותי להצטרף לפורום (בלעדיה לא הייתי צופה בסדרה בכלל), אבל אין לה זמן...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif בטוחות, בטוחות ../images/Emo6.gif

בשלב זה אני אציין שאני מטר חמישים ותשע (כי צה"ל לא הסכימו להעלות לי את הסנטימטר! חולרות!
) ושמעין איזה מטר שבעים בכיף, ככה שלאלה שרואים אותנו ברחוב יש ברוב המקרים אחת משתי המסקנות הבאות: 1. אנחנו תאומות. 2. מעין יותר גדולה. בבת מצווה שלה הייתי בת 16, ודודה שלי חשבה שאני היא... זה נורא עצוב... בצורה כללית המון אנשים באותו יום ניגשו להגיד לי מזל טוב... שבוע קודם נתנו הזמנה למישהי שלא באמת מכירה אותנו, היא הבינה שזו הבת מצווה של מעין ובכל זאת חשבה שמעין הגדולה... כאילו מה, היא חשבה שאני בת שמונה?!
בכל מקרה, יש לי בפייסבוק תמונות שלי בת 4 וחצי ומעין בת חצי שנה שמוכיחות שאני יותר גדולה. תשאלו את אור. ולא, אנחנו לא תאומות!!!!!!!!!!!!!!!!
(זה נקודה רגישה..)

Ayelet 363

New member
גם אני יותר גבוהה מאחותי

אני מטר שבעים וקצת (1 או משהו) ואחותי מטר 60 בערך. ואני מצטערת, לא התכוונתי (לדעתי תאומות זה מחמאה, אם זה מעודד אותך.
אחותי היא החברה הכי טובה שלי, וגם אם היינו אחיות אבל לא תאומות, קשה לי להאמין שהיינו כל כך קרובות).

Ayelet 363

New member
אה, ושכחתי

מפריע לאחותי שאני יותר גבוהה ממנה כי היא מתעקשת שהיא יותר מבוגרת ממני ("2 דקוזה הרבה זמן!").

Ayelet 363

New member
וסליחה שאני מגיבה לעצי שוב, אבל

שכחתי בכלל לומר שאחים קטנים (ואני מדברת על הבדלים יותר רציניים מהבדל של 2 דקות, כמו שאצלי) שיותר גבוהים מאחים גדולים שלהם זה גם לא כזה נדיר... כך שבכלל אין לך מה להרגיש רע (וחוץ מזה שגובה לא אומר כלום)... את לא לבד.

למעלה