סכמ"ש וכזה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש וכזה.

אני חולה אז תצטרכו לסלוח לי על המצברוח הזוועתי.
משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: ואגב, חברים - סמיילים חדשים:
והוו. שיהיה לכם שבוע טוב (נשבעת שבאתי לכתוב "שיהיה לכם סכמ"ש טוב" XD)

Ayelet 363

New member
מסכמת

משהו כיפי: מישהו שגם ממתין לקורס נתן לי מחמאה לא צפויה (הוא אמר שאני טובת לב ורחומה, ו...אין לי מושג מאיפה זה הגיע), הייתי יומיים בבית (גימלים). משהו מעצבן: כל זה שאסור לי להיות בשמש, והתגובה של אנשים לזה... השבוע לא ממש קיבלתי תגובות, אבל כשהיה צריך לקרוא למפקד אמרתי שהייתי עושה את זה אבל שאני מפחדת לצאת לשמש, אז מישהו שדווקא החשבתי ליותר נחמד אמר לי מה אני עושה שאני בדרך הביתה, שהרי גם שם אני צריכה לצאת לשמש (הוא אמר זה זה בנימה שנשמעה לי מעט מזלזלת). העניין הוא שאם הייתי קוראת למפקד הייתי צריכה לחזור איתו, כך שזה כן משהו שאפשר היה לחסוך ממני ועדיף היה (ובסוף מישהו אחר קרא לו), הרגשתי רע ואני עדיין מרגישה קצת רע. משהו מצחיק: - משהו טעים: גומיגם (אפילו שעד הגעתי לאכול אותו הוא היה חצי נמס
). משהו חדש: - סרט טוב: - שיר טוב: Defying Gravity של גלי. ראיתי השבוע גם את הפרק בו זה היה, ואני דווקא מעדיפה את הגרסה של הפרק ולא האלבום. הפתיח של באפי עוד מלא שירים של גלי זמר/להקה טובים: גלי! ספר טוב: "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון- אבל בקושי היה לי זמן וחשק לקרוא. סדרה טובה: גלי (המשכתי לצפות מההתחלה) היום הכי הכי: נראה לי שיהיה היום. בילוי השבוע: להיות בבית. ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: אחותיתיתי! (תסלחו לי בבקשה על ההתלהבות
). פירגון ו
למישהו מהפורום: זה נשמע נדוש... אבל אפשר לומר שכולם? התגעגעתי (נכנסתי בערך כל יום, אבל בכל זאת... משהו נחמד כעצוב). איך עבר עלי השבוע: דיי מעצבן... להתעורר מוקדם לבסיס, לחזור (לוקח יחסית הרבה זמן), לברוח מהשמש ואז לנסות להסביר לאנשים למה אני בורחת ולקבל תגובות שחלקן לא הכי נחמדות (אפילו שהשבוע הייתה רק אחת) זה לא כזה כיף.
תכניות לשבוע הבא: -

Ayelet 363

New member
שכחתי את הציטוט ../images/Emo10.gif

מריאיון עם דארן כריס: AX: I heard you’re a big fan of BUFFY. CRISS: Yes. I saw Joss Whedon two years ago at a party and I nearly fainted. AX: Did you talk to him? CRISS: I was too nervous. I was that guy that kind of stood eerily next to him, thinking I was going to say something, and I just never did, I was too nervous.
אין לי מושג במי אני מקנאה יותר, בדארן או בג'וס (XD בטעות כתבתי "בדארן או בכריס").

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגומיגם אומייגאד נוסטלגיה! חחחח

רגע, מה את עכשיו בצבא? כאילו.. סיימת טירונות נכון?

Ayelet 363

New member
סיימתי טירונות אבל אני בהמתנה לקורס

אני אני מניחה שזה איפשהו באמצע...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש ברוח בריתעולם

משהו כיפי: צחוקים עם אחותי... לפני חמש שניות בערך
משהו מעצבן: חולה, פאקינג שיט.
משהו מצחיק: ברית עולם XD
משהו טעים: האוכל של שירן. טעים בצורה מפתיעה כל ה"סלט צ'יפס וחביתה ונקניקיות" וה"אורז עם בשר טחון ותפוחי אדמה ואלוהים יודע מה עוד" שלהXDDD
משהו חדש: כלום. :-\
סרט טוב: נערה עובדת, עוד אחד ששכחתי כמה אני אוהבת!
שיר טוב: רוצה להיותתתתתת חופשייההההה!!! XDDDD
זמר/להקה טובים: אדווה רפאל
ספר טוב: פחחחח, ממש.
סדרה טובה: האנטומיה, אני משלימה פערים
דמות אנטומיה: דני דוקט, רק בגלל שהיום ראיתי את כלללל הסוף של עונה 2
דמות מרפאה: אדיסון, כי היא כזאתי I'm not Meredith Grey!
פרקים שיצא לי לראות: את עונה 2 פרקים 18-27. היה לי קצת זמן מול הטלוויזיה (ולהגנתי לא היה מחשב פנוי שיכולים לראות בו נורמלי)
היום הכי הכי: רביעי. הו, זהויות טריגונומטריות. XDDDD
בילוי השבוע: לחלוטין כלום.
ציטוט השבוע: "ירדן, חופשייה. עכשיו ומיד!"
האדם שעשה לי את השבוע: שתי האחיות אם לא ה- XD
פירגון ו
למישהו מהפורום:
לכל מי שמסוגל לעמוד בקצבים של האנטומיה ואיך פגשתי יחד
איך עבר עלי השבוע: חרא כזה
תכניות לשבוע הבא: לא להיות חולה יותר. וחזרה ראשונה עם הפסנתרן ולהיות עם אימא ואבא

Ayelet 363

New member
תרגישי טוב!

גם אני לא מרגישה משהו
, ומסתבר שגם אחותי לא... כך שאת לא לבד.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעין כפרעלייך

מכירים אותי פה, את יכולה פשוט להקדיש לי את כל הסכמ"ש כי אני כזאת מקסימה וזה. ואת מודעת לזה שיכול להיות שאדוה סמויה פה? איזה מגניייייייב זה יהיה? לא הא...? סתם לכל מי שלא הבין - יש בחורה אחת ממש מוכשרת שקוראים לה אדוה רפאל ויש לה ביצוע לחופשייה שאני שומעת בלופים, ואז אתמול ראינו באייטונס שהוא ממוקם במקום השלישי במספר השמעות מכל השירים שיש לי על המחשב, ושעוד 4 השמעות הוא עוקף את My life would suck without you ומעין נלחצה, אז אחרי שכל היום היא ירדה עליי על הלופים שמתי את מיי לייף, ואז הגיע הציטוט XD וכמו שכתבתי לה בפייסבוק, יופי פטטה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif בא לי להיות חופשייה ../images/Emo3.gif

(נו, אם לא הבנתם תקראו את הסכמ"ש של מעין ואת מה שהגבתי לה. זהו D:) משהו כיפי: תחרות ציטוטים מברית עולם XD משהו מעצבן: מעין מנצחת אותי בתחרות ציטוטים מברית עולם. משהו מצחיק: ציטוטים מברית עולם?! XD משהו טעים: ציטוטים מברית עולם! סתם... מרשמלו. משהו חדש: חולצה לבנה מכופתרת לצילומי מחזור שהיו ביום שני
סרט טוב: אשכרה לא ראיתי סרטים השבוע
שיר טוב: חופשייייייייייייייייייייייייייייייייהההההההההההההה זמר/להקה טובים: אדוה רפאל, דה (נו טוב, נוסיף גם פה את הלינק) http://www.youtube.com/watch?v=GBIIVtKYs3o תודו שהבחורה מוכשרת ברמות על! ספר טוב: בני גורן, 007...
סדרה טובה: קאסל!
וגם האנטומייה של גריי, הפרקים הישנים. כי דני דוקט
היום הכי הכי: אתמול, וגם יום חמישי שהיה קורע! בילוי השבוע: ביום חמישי יום המא"ה שהיה מצחיק ברמות על עם כל מה שסובב לו (הביאו לי בחורה שתעשה לי סימולציה, היינו צריכות להעמיד פנים שאני מורה והיא תלמידה שהחבר שלה עובר ניתוח ביום של הבגרות ואני לא מוכנה להביא לה תאריך אחר. עכשיו הבחורה שהביאו לי שתי טיפות מים מישהי שאני מכירה! ממש אבל! בחיי שהן אחיות! והיא יושבת מולי עם פאפי פייס ודמעות בעיניים, שחקנית טובה זאתי, ובוכה שהיא רוצה ללכת לראות את חבר שלה... מתתי שם מצחוק
רק רציתי להגיד לה בסדר שירן, לכי לעידו...) וגם אתמול ביומולדת של חברה טובה שהיה מעולה
ציטוט השבוע: מעין: "ירדן, חופשייה! עכשיו ומיד!" אני: "יופי פטטה..." ובגלל שאת זה אתם כבר מכירים נצ'פר אותכם בעוד אחד. אני לחברה שלי: "ליאור, יש לי וידוי! אני עוברת צד! התאהבתי בבחורה!" ליאור: "באמת?
" אני: "נראלך?
" ועוד אחד כי מצחיק לי. אני חופרת לחבר על אדוה ועל מה שאני וליאור זוממות: אני: "נפתח לה דף מעריצים, ונדפיס פוסטרים ואנחנו יודעות איפה היא כל יום שני וחמישי בין חמש לעשר ואנחנו נלך לשם ונבקש חתימה וחיבוק!" הוא: "את לא חושבת שזה קצת מוגזם...?" אני: "טוב, אז רק חיבוק!" והיו עוד המווווווון בסגנון... האדם שעשה לי את השבוע: דה, אדוה רפאל
וגם החבר המצחיק וליאור המגניבה והזורמת! פירגון ו
למישהו מהפורום:
למעין שהצחיקה אותי, ולאור שמסתבר שיש לנו חברים משותפים
זהו, לא באמת הייתי בפורום השבוע...
איך עבר עלי השבוע: מעולההההההההה D: תכניות לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה
שבוע אדוותי לכולם

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif לרדוף אחרי מי? ../images/Emo122.gif

אדוה? מי רודף אחרייה? אני סתם שולחת למעריב לנוער תחינות לשים תמונות שלה בפוסטרים, פותחת דפי מעריצים בפייסבוק, מתקינה עלייה GPS קטן ונסתר כדי לדעת איפה היא ושאר דברים נורמליים לגמרי! סתם

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif יואוווו זה ציטוט מברית עולם

מרקוציו: אמרתי לך שלא שווה לרדוף אחריה, שרוטה! יוליה: אני לא שרוטה! אוי אתה כלכך יפה XDDDD

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אה חחחחחחחחחח לא זיהיתי

וגם לא שרשרת נכון. בכל מקרה. "הבנתי!" "סוף סוף הבנת!" "שהאהבה היחידה שלי היא" "כן!" "יוליהה!" "אל תיגע בי!!!!!!!!!!!!!!"

למעלה