סיכום חודש!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סיכום חודש!

משהו טוב שקרה לכם החודש:
משהו לא משהו שקרה לכם החודש:
משהו מצחיק שקרה לכם החודש:
משהו חדש שקניתם או קיבלתם החודש:
האדם שעשה לכם את החודש:
השיר שליווה אתכם החודש:
הסרט הכי טוב שראיתם בחודש האחרון:
הספר הטוב ביותר שקראתם החודש:
הסדרה שמייצגת את תחום הטלוויזיה (או המחשב?) של החודש שלכם:
משהו שאתם מצפים לו שקורה בחודש הבא:
משהו שיקרה אבל אתם לא מצפים לו בחודש הבא:
איך אתם מתכננים להשתלט על העולם בחודש הבא:
נכון שאם אני אבקש נורא יפה תישארו פה קצת גם בחודש הבא?
בהזדמנות זו אני רוצה גם לברך את המוני החדשים שיש לנו פה החודש! תאהבו אותנו או שתלכו (אל תלכו!!!!!!!1).

N o R i K o

New member
Here I am ../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לכם החודש:
המממ... חגגתי יומולדת והחלפתי קידומת
משהו לא משהו שקרה לכם החודש:
החלפתי קידומת
וחטפתי דלקת גרון מזעזעת שבגללה במשך שבוע ישבתי בבית (אבל מרתנתי HIMYM!)
משהו מצחיק שקרה לכם החודש:
לא עולה לי לראש כרגע
משהו חדש שקניתם או קיבלתם החודש:
קיבלתי איזה מליון ערכות טיפוח ליומולדת, חברה שלי הכינה לי שרשרת של Wicked ואני מתה על המחזמר הזה, וחברות שלי הכינו לי ערכה שכולה ורוד כי אני אדם ורוד
האדם שעשה לכם את החודש:
הרבה אנשים. החברות מהצבא בעיקר~
השיר שליווה אתכם החודש:
משום מה ממש נדבקתי החודש לTeenage Dream של קייטי פרי. אולי כי החלפתי קידומת...
הסרט הכי טוב שראיתם בחודש האחרון:
לא ראיתי כזה הרבה סרטים, אבל ידידים+ היה נחמד+.
הספר הטוב ביותר שקראתם החודש:
קראתי בדיוק ספר אחד החודש (ואני עדיין קוראת)- המנגינה האחרונה של ניקולאס ספארקס. הוא פשוט משעמם אבל הסרט היה נחמד אז... אני מכריחה את עצמי לקרוא
הסדרה שמייצגת את תחום הטלוויזיה (או המחשב?) של החודש שלכם:
HIMYM כמובן :)
משהו שאתם מצפים לו שקורה בחודש הבא:
אני מקבלת סמל!!111 D: הפז"םםםם. ויש את הדממת סוכות, אייקון וכל היוצ"ב.
משהו שיקרה אבל אתם לא מצפים לו בחודש הבא:
אע, בטח בזמן שבו אני לא אהיה בחופש, אני אטחן את חיי בצבא. ואני גם סוגרת את השבת האחרונה שלי בצה"ל...
איך אתם מתכננים להשתלט על העולם בחודש הבא:
אני אדאג לכך שכל הפאנגירלז בעולם יכנסו לקומונת משחקי הרעב שלי ויפיחו בה חיים ויעברו לטים גייל.
(זה לא יקרה, אבל בינינו, אני גם לא אשתלט על העולם...)
נכון שאם אני אבקש נורא יפה תישארו פה קצת גם בחודש הבא?
מבטיחה D:

elad218

New member
אני אענה על חלק.

משהו טוב שקרה לכם החודש: --- משהו לא משהו שקרה לכם החודש: צבא. עזבו. משהו מצחיק שקרה לכם החודש: הייתם צריכים להיות שם. משהו חדש שקניתם או קיבלתם החודש: --- האדם שעשה לכם את החודש: --- השיר שליווה אתכם החודש: רק אחד? בלתי אפשרי. נתפשר על שלוש? http://www.youtube.com/watch?v=w51TrqnAO0c http://www.youtube.com/watch?v=8Y5FKdGLdPM http://www.youtube.com/watch?v=qbtZyuOMdHI הסרט הכי טוב שראיתם בחודש האחרון: "ימי הרדיו", בפעם המי-יודע-כמה. הספר הטוב ביותר שקראתם החודש: "ועוד משהו...", איאן קולפר הסדרה שמייצגת את תחום הטלוויזיה (או המחשב?) של החודש שלכם: סליידרז משהו שאתם מצפים לו שקורה בחודש הבא: --- משהו שיקרה אבל אתם לא מצפים לו בחודש הבא: --- איך אתם מתכננים להשתלט על העולם בחודש הבא: קודם כל לא לגלות את התכנית לכולם כמו מטומטם
נכון שאם אני אבקש נורא יפה תישארו פה קצת גם בחודש הבא? ברור שלא

יו, השישי של המדריך לטרמפיסט יצא?../images/Emo99.gif

איך הוא? ברור שזה לא יכול להשתוות למקור, אבל קיוויתי שהוא יהיה מהנה בפני עצמו

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif גם אני גם אני!

משהו טוב שקרה לכם החודש: המחזמר Words of love משירי הביטלס עם הלהקה המדהימה וכמובן הסדרות שלי חזרו (או נגמרו! דוקטור הו! אע!!!) משהו לא משהו שקרה לכם החודש: הייתי חולה המון, בדיקות ועניינים. משהו מצחיק שקרה לכם החודש: בדיחות פילים (ובדיחות אנשים). משהו חדש שקניתם או קיבלתם החודש: ספרים! ומפרט! וחוט לגיטרה! ובכלל דברימים כאלה! האדם שעשה לכם את החודש: מושקטרית לזפכ"תית ג'! השיר שליווה אתכם החודש: בואי נשאר - גידי גוב, וכל הסאונדטרק של המחזמר ושירי קמיליאן סירקט. הסרט הכי טוב שראיתם בחודש האחרון: מרתון ג'וליה רוברטס בראש השנה בטלוויזיה, מתוכו הכי טוב ללא ספק הוא נוטינג היל ובתחרות לא רעה בכלל פריטי וומן. ואני מכורה לקומדיות קומנטיות, סתמו. הספר הטוב ביותר שקראתם החודש: משחקי הכס הסדרה שמייצגת את תחום הטלוויזיה (או המחשב?) של החודש שלכם: קאסל ודוקטור הו. לא איך פגשתי ולא האנטומיה. (גם, אבל לא במקומות הראשונים בכלל בכלל בכלל) משהו שאתם מצפים לו שקורה בחודש הבא: חופש והרבה משהו שיקרה אבל אתם לא מצפים לו בחודש הבא: חזרות והרבה, וגם בדיקות כאלה של בית חולים ולא נעימי כזה. איך אתם מתכננים להשתלט על העולם בחודש הבא: בעזרת האלפקות כמובן! נכון שאם אני אבקש נורא יפה תישארו פה קצת גם בחודש הבא? השאלה הזאת מטרידה אותי קצת (איה תגידי, זה פסיכי או נרקיסיסטי לדבר בגוף שני לעצמך?)

Ayelet 363

New member
מתפקדת!

משהו טוב שקרה לכם החודש: אין באמת. ראיתי הרבה סדרות. נחשב? התחלתי צפייה שנייה של באפי (בעצם, זה היה כבר באוקטובר... אתמול...
) משהו לא משהו שקרה לכם החודש: עייפות נוראה. משהו מצחיק שקרה לכם החודש: לא זוכרת. בטח היה. משהו חדש שקניתם או קיבלתם החודש: מתנות יום הולדת. האדם שעשה לכם את החודש: אחותי. השיר שליווה אתכם החודש: אחותי. הסרט הכי טוב שראיתם בחודש האחרון: The Rock הספר הטוב ביותר שקראתם החודש: משחקי הרעב הראשון. הסדרה שמייצגת את תחום הטלוויזיה (או המחשב?) של החודש שלכם: גלי. משהו שאתם מצפים לו שקורה בחודש הבא: - משהו שיקרה אבל אתם לא מצפים לו בחודש הבא: אין לי כח לישון בבסיס (שמירות). מספיק קשה לי לישון בבית... איך אתם מתכננים להשתלט על העולם בחודש הבא: - נכון שאם אני אבקש נורא יפה תישארו פה קצת גם בחודש הבא? כן.

למעלה