מה קורה פה?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif מה קורה פה?

משחקון חדש (ותודה על הרעיון לאלה המוכשרת, מנהלת פורום האנטומיה, נו, כרגיל
) מה יהיה פה? כל אחד מעלה תמונה כלשהי (מאתגרת, חברים!) ואחרים צריכים לזהות את הסצנה \ הפרק \ לענות על השאלה ששואלים בקשר למה שקרה בתמונה. אני סומכת עליכם שתשחקו אותה כי הרעיו כיפי מאוד ואני לא אהיה פה עכשיו שבוע שלם כדי לדרבן אתכם, אז אני אחנוק אתכם אישית אם אתם לא משתתפים! אז... מה רנג'יט רוצה מבארני? (ואם אתם יודעים איזה פרק זה אתם יכולים להוסיף...) תהנו! D:

elad218

New member
../images/Emo45.gif נשמע נהדר, רק צריך זרימה...

מה שרנג'יט רוצה מבארני הוא שהוא יתן לשיחה לעבור למענה הקולי (ואז הוא מרים אותו על הידיים אל מחוץ לבר
) הפרק הוא ה-15 במספר מעונה 5, Rabbit or Duck. מה אומרת רובין לסטלה? (גם פרפרזה זה בסדר, לא חייב ציטוט מדוייק) נ.ב אני אף פעם לא יודע אם אני מגזים עם הקושי, אז אם אתם לא יודעים את התשובה אל תתנו לזה לתקוע את המשחק, אפשר לתת רמזים או אפילו לדלג על זה.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחח טוב

גיגילתי כי לא זכרתי אם אני צודקת ופאדיחות (אבל צדקתי!)
בכלמקרה הציטוט המדויק - ROh, Stella! Your new husband used to nail me like 3 times a day מה הסיטואציה של הסצנה הזו?

Devil il love

New member
../images/Emo6.gif

בארני מסביר למרשל איך לנצח בריב עם לילי לגבי שטיפת הצלחת שלו. לא זוכרת את כל הסצנה במדויק: בארני נכנס אחרי יום עבודה ארוך ומפרך ומסביר ללילי שהוא עייף ובגלל הוא לא ישטוף את הצלחת או הכוס, ושאם זה מפריע לה שהיא תעשה את זה, הרי אם ירצה ציור על התקרה לא מתפקידה לצייר אותו רק כי הוא רוצה. משהו כזה. מה באמת קרה שם?

elad218

New member
טד עושה כמיטב יכולתו

לא להבריח את שתי הבחורות היפהפיות שרוצות לשכב איתו (והכי חשוב, לזכות אותו בחגורה. הסקס הוא פרט שולי
). מה באמת קרה בסוף... אפשר רק לשער. על מה בארני משקיף?

Devil il love

New member
על הבניין ממול

ברח לי השם של הבחור שכל בוקר מזמין כריך מהמעדניה ובארני עשה משהו מאוד מגעיל לכריך, ולשם נקמה אישית הוא מגייס את מרשל. אותו בחור עשה משהו מאוד מגעיל לקפה של בארני. איך קוראים למשחק שמרשל המציא

or19951

New member
drunk or child?

מספרים סיפורים מוזרים וצריך להחליט האם זה קרה כשהוא היה שיכור או ילד.. :) בתמונה הבאה החבורה ושה התערבות לבארני. על מה?

elad218

New member
לילי משתכרת ומגיעה לעבודה של מארשל

כדי לעשות תינוק. אני אעלה קצת את הרף אם לא אכפת לכם: למה לילי כועסת על בארני, ומה היא מאיימת לעשות לו?

Pumpkin Mania

New member
הוהו

בארני התחיל עם קלאודיה אחרי שהיא וסטיוארט רבו כי טד רצה להביא את רובין לחתונה ולא סימן +1. לילי תפסה אותו ואיימה שהיא תמחץ את הצימוקים(?) שהוא קורא להם אשכים כל כך חזק עד שהעיניים שלו יצאו ואז היא תאכיל אותו בהם(אחד מכל אחד).
אני זוכרת את זה בעל פה כי זה אחד הציטוטים הכי מצחיקים בתולדות התוכנית
אם כבר העלתם את הרף- מתי הם היו בלימוזינה, בדרך לאיזו מסיבה הם נתקעו ומי חתם למארשל על החולצה? בהצלחה

sondheims Dot

New member
סוף עונה ראשונה

הם היו בדרך למסיבה מספר ארבע, ולמארשל חתם על החולצה הבחור הקריפי שהם שבו שהוא מובי (איזשהו מוזיקאי משנות השמונים
) ובעצם הוא טיפוס די רצחני שגנב לברני את המיקס טייפ שלו! איך בארני הגיע לפוזה הזאת? ~לא שאני מתלוננת
~

Devil il love

New member
ציור העירום של מארשל

בארני מצא את ציור העירום של מראשל ליד הפסנתר וביקש מלילה שתצייר גם אותו בעירום מלא עם החרב "בארני, החרב שלך לא יכנס לפה." "את לא היחידה שאומרת לי את זה." מה קורה פה?

elad218

New member
קשה לאללה, בעיקר בגלל שהתמונה קטנה ומטושטשת.

מעניין אם יש מישהו שהצליח לזהות את זה חוץ ממני
זה מהפרק The Sexless Inkeeper והקטע הספציפי הוא, אם אני לא טועה, של בארני יורד על ז'קט הטוויד החדש של טד. מה בריטני מראה לטד בספר?

sondheims Dot

New member
את השם שלו

הוא ניסה להרשים את סטלה בעזרת ספר עזרה עצמית מטופש. כשהתברר שהספר של מרשל הוא ניסה להיפטר מהעדות המרשיעה, אבל היא מתעקשת להראות לו את השם שלו רשום בכריכה הפנימית מי מסתכל מרשל ולילי מהזווית הזאת?

or19951

New member
הקוקומאוס!

ואני אתן קצת יותר קשה: רובין מסתכלת ככה על טד, בזמן ריב שלהם. על מה הם רבו?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלא סגורה לע זה -

שרובין שמה במקרר חלב ריק?
יש מצב? מי זה שם עם רובין, ומה היא מחזיקה ביד?

sondheims Dot

New member
נעל שלג קפואה- מתאבק (?) קנדי

והיא מחזיקה ביד סירופ מייפל.. התוכן מפה הוא מגיל 18 ומעלה
של מי המכנסיים האלה, ולמה הוא מתפשט?

elad218

New member
של מארשל

והוא מוריד את החלק התחתון שלהם כדי לפתות את לילי, שמשום מה חושבת שהשוקיים שלו סקסיות. באיזו תכנית לילי ובארני צופים?

sondheims Dot

New member
בלטרמן

לילי גרה עם בארני כי הדירה שלה הרוסה. הוא אומר שהם רק יצפו במונולוג, אבל בסוף נרדמים. מה רובין סופרת?

למעלה