../images/Emo112.gif כן ולא.
אני אתחיל דווקא מהסוף. מארשל עובר כל כך הרבה שינויים מאז תחילת הסדרה שאני לא יכולה לספור אותם, והוא עוד ימשיך לעבור שינויים כי כזה הוא וככה הוא מתמודד (וגם כי אני יודעת ספוילרים, אבל אני לא אכתוב את זה פה). גם טד עבר שינויים לא קטנים (דוגמה מעולה היא פרק סיום עונה 4), ועל רובין למען האמת לא שמתי לב יותר מדי אבל אני חושבת שגם השינויים ההדרגתיים שלה יפים עליה מאוד, כל הקטע שיש לה עם עבודה ומערכות יחסים. על חברים אין לי מה להגיד כי אני ממש לא אובייקטיבית, הם פשוט מצחיקים אותי תמידית, ראיתי את כל הפרקים של כל העונות, מבחינתי זה קאלט ואין לשפוט קאלט. שנות השבעים לא ראיתי הרבה ובטח שלא בעקביות כי זה לא תפס אותי, אבל שם באמת הם לא השתנו וגם לפני שירדו כבר כל כך נמאס מהם. בסקראבס גם החליפו את ג'יי די ומבחינתי לוסי קצת הרסה את הסדרה, אבל שם הדמויות עוברות שינויים שאהבתי. באיך פגשתי אהבתי את המצב כמו שהיה. טד חנון מושפל שמאוהב ברובין הלא מצליחה, לילי ומארשל נשואים-לא נשואים והכל. זה כמו באנטומיה, הם התבגרו. בארני מתחתן, מארשלילי עם תינוק, מה קורה שם? זה גם לא שאני לא אוהבת את הדמות של לילי עכשיו, הכל כל כך השתנה שאני לא יודעת מה אני חושבת. בסך הכל אנחנו ממשיכים לצפות, זה לא התדרדר מאוד ויש אנשים שדווקא אוהבים את זה כמוך, אבל לדעתי הם היו יכולים לעשות הרבה דברים אחרת. אליסון האניגן היא דוגמה טובה מאוד לזה, היא פשוט השתנתה וזה הכל.