יש פרומו!

elad218

New member
לא לא, תודה לאלוהים על בארני

הקטע האחרון בפרומו ממש מוצלח, מקווה שככה גם שאר הפרק. וקצת לא נעים להגיד, אבל אליסון האניגן כ"כ השתנתה מהעונות הראשונות, שזה ממש כאילו... לא יודע, כאילו החליפו אותה בשחקנית אחרת. פעם היא הייתה אדירה, היום כבר לא באמת מצחיקה אותי\על גבול המעצבנת. הקטע הקצר שלה כאן פתאום הזכיר לי את זה. טוב נו.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif באמת שכן.

היא הייתה ענקית בהתחלה (בתקופת השיער הקצר חחחח) והיא נהייתה מעצבנת כלכך שהסצנות שלה ושל מארשל לא רק שלא מצחיקות אלא גם מעצבנות נורא. אבל אין מה לעשות. וניל לא פחות גדול מבארני, ראית דרדסים?

ניל שולט

הדרדסים היה ענק ראיתי אותו לפני שבועיים ואני וחברה שלי (הדבקתי אותה בהתמכרות שלי לאיך פגשתי את אמא) עדיין מדקלמות משפטים שניל אמר הפרומו מעולה למרות שקשה להבין ממנו משהו חשוב בפרק וממש אהבתי את הקטע האחרון:) הדמות של לילי באמת השתנתה מלא אבל היא עדיין מאוד חשובה וכשחושבים על זה כל הדמויות השתנו טיפה אבל אצלה זה הכי בולט

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ההתחלה קצת לוחצת מדי

דוחפים לך את המידע קצת, אבל בהמשך זה ממש טוב וזורם. וניל שחקן גאוני, כנ"ל מי שדאג לאנימציה ולתלת מימד.

Outplay

New member
אני דווקא אוהב את העניין שהיא משתנה

יש סדרות, ודר"א התעסקו בזה בפרק הראשון של הפיג'מות 7 שזו דוגמה מצוינת לזה, שהדמויות לא משתנות במשך 10 עונות ואז הסדרה ממצה את עצמה ויורדת. דוגמה היא חברים, שירדה מאוחר רק בגלל ההומור המעולה שלה. עוד דוגמה זה מופע שנות ה70 שהיחידים בה שעוברים שינוי זה פז וג'קי, וגם זה קורה רק בעונה האחרונה. מה שנקרא- too little to late דוגמה מעולה לשינוי דמויות זה סקראבס, שבה הדמויות באמת עוברות תהליך וזה משהו שמאד מיוחד בה. לדוגמה, (ספוילר) טוד במשך המון זמן הוא לוזר, והוא די מסיים את הסדרה שונה לגמרי, ואפילו חברה יש לו (לא לספלייר, אני רק באמצע עונה 8) באיך פגשתי את אמא זה די באמצע. בארני כן עובר שינוי וגם לילי. אבל מארשל טד ורובין די דורכים במקום מאז עונה 1..

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כן ולא.

אני אתחיל דווקא מהסוף. מארשל עובר כל כך הרבה שינויים מאז תחילת הסדרה שאני לא יכולה לספור אותם, והוא עוד ימשיך לעבור שינויים כי כזה הוא וככה הוא מתמודד (וגם כי אני יודעת ספוילרים, אבל אני לא אכתוב את זה פה). גם טד עבר שינויים לא קטנים (דוגמה מעולה היא פרק סיום עונה 4), ועל רובין למען האמת לא שמתי לב יותר מדי אבל אני חושבת שגם השינויים ההדרגתיים שלה יפים עליה מאוד, כל הקטע שיש לה עם עבודה ומערכות יחסים. על חברים אין לי מה להגיד כי אני ממש לא אובייקטיבית, הם פשוט מצחיקים אותי תמידית, ראיתי את כל הפרקים של כל העונות, מבחינתי זה קאלט ואין לשפוט קאלט. שנות השבעים לא ראיתי הרבה ובטח שלא בעקביות כי זה לא תפס אותי, אבל שם באמת הם לא השתנו וגם לפני שירדו כבר כל כך נמאס מהם. בסקראבס גם החליפו את ג'יי די ומבחינתי לוסי קצת הרסה את הסדרה, אבל שם הדמויות עוברות שינויים שאהבתי. באיך פגשתי אהבתי את המצב כמו שהיה. טד חנון מושפל שמאוהב ברובין הלא מצליחה, לילי ומארשל נשואים-לא נשואים והכל. זה כמו באנטומיה, הם התבגרו. בארני מתחתן, מארשלילי עם תינוק, מה קורה שם? זה גם לא שאני לא אוהבת את הדמות של לילי עכשיו, הכל כל כך השתנה שאני לא יודעת מה אני חושבת. בסך הכל אנחנו ממשיכים לצפות, זה לא התדרדר מאוד ויש אנשים שדווקא אוהבים את זה כמוך, אבל לדעתי הם היו יכולים לעשות הרבה דברים אחרת. אליסון האניגן היא דוגמה טובה מאוד לזה, היא פשוט השתנתה וזה הכל.

Slow Cheetah

New member
יש סיכוי שלא ימרחו אותנו עונה שלמה?../images/Emo58.gif

כאילו, ברצינות, אנשים, עונה שעברה היינו צריכים שבעתלפים פרקים עד שגילינו שבארני הוא זה שמתחתן. מה הסיכויים שנגלה בעונה הזאת בהתחלה עם מי הוא מתחתן? XD

../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה די ברור שהוא יהיה עם רובין. קודם כל, זה מתקשר נורא יפה לדודה רובין ודוד ברני, וגם הם לא סתם ככה השקיעו המון בפיזור רמיזות ברנמן ורובין לאורך כל העונה ... והכי חשוב, ממשהו שקראתי בראיון עם יוצרי הסדרה [עוד ספוילר...] אנחנו אמורים ללמוד להכיר יותר את הכלה של ברני לפני שנגלה מי היא. זה נשמע די לא הגיוני, אבל אני נזכרת בזה שרובין אמורה ללכת העונה לפסיכולוג, ובכלל - זו אמורה להיות העונה של רובין ובהתמודדות שלה עם הגילוי שהיא מאוהבת בברני. נראה לי די תפור...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לא מאמינה לך שלא ראית XD

או שלא הבנת למה הכוונה. נו בחיאת, כל המבטים הקטנים בין בארני ורובין ודברים כמו "בארני, יש לי משהו להגיד לך... אני... חייבת לדעת מי זאת הבחורה הזאת מאחוריך." באמת?! זה סתם מרושע.

../images/Emo45.gif אני איתך! או כל הפרק האחרון?! כאילו, למה

זה טוב אם לא לעורר בנו מחדש את יצר הרובין\ברני? אני מתכוונת, ברצינות
"הוא באמת אהב אותה אז..." "כן, והיא אהבה אותו, לא כך?" *מבטים ארוכים ומלאי משמעות
*

elad218

New member
אההההההה ../images/Emo62.gif

אני מסכים שהמטרה הייתה לעורר מחדש את הסיפור של בארני ורובין, אבל בשביל מה הייתה ההופעה הפתאומית של נורה בסיום אם לא בשביל לעורר מחדש גם את סיפור בארני-נורה? לאורך העונה ובפרק הסיום במיוחד הם בסה"כ בונים את המשולש שכנראה יוביל את העלילה בעונה הבאה, אני לא רואה בזה שום רמיזה שדווקא בארני ורובין הולכים להיות ביחד. העובדה שבארני נפתח בפני נורה כמו שהוא אף פעם לא נפתח בפני אף אחד, העובדה שכשהוא נשמע כמו גרסה נשית של טד בדייט הראשון שלהם הוא בעצם באמת התכוון לכל מילה שהוא אמר, זו לא רמיזה שאם כבר בארני מתחתן, זה אך ורק עם נורה? ושבעת הפרקים הראשונים של העונה החמישית, זו לא אמירה חדה וברורה שבארני ורובין לא מתאימים? זה לא רמז עבה קצת יותר מ"מבטים מלאי משמעות"? לדעתי כן

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif זה פשוט,

אם לא היו מביאים את נורה זה היה ברור מאליו שהוא יהיה עם רובין, עכשיו יש אנשים שלא חושבים ככה.

elad218

New member
או ש

אם לא היו מעלים מחדש את העניין עם רובין היה ברור מאליו שהוא יהיה עם נורה, ועכשיו יש אנשים שלא חושבים ככה.

למעלה