יש לי רעיון! D:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif יש לי רעיון! D:

קודם כל קרדיט ענק ענק ענק ענק לנל, Alm0st Happy מנהלת פורום האנטומיה שלנו (אהמאהמ 1526 שלמות אלוהית אהמאהמ) על הרעיון המקסים!
והרעיון: פגרה מפגרת שכזו וכולנו מתגעגעים לסדרה. רואים פרק פה, פרק שם, לפעמים את הטובים אפילו באינטרנט בדרכינו הלא חוקיות. בואו נעשה פה הצבעה דמוקרטית, אפשר להצביע למה שרוצים וכמה שרוצים ולהציע רעיונות ככל שיהיו, בואו נבחר פרק נוסטלגי שאנחנו הכי מתגעגעים אליו ונראה כולנו ביחד כאילו הוא חדש. לא נסמן ספוילר כמובן אבל נסכם את הפרק, אהבנו לא אהבנו, לרענן קצת את הפגרה המייבשת הזו. מה אתם אומרים? D:

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifרעיון מגניב!! אממממ...

הפרק של ההמבורגר!|המבורגר| למרות שראיתי אותו לא מזמן. וגם בא לי על הפרק של הסופרבול שהם קובעים לראות ביום אחר
חשבתי עליו לפני כמה ימים. מה עוד...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לא יודעת מה איתכם

אבל הפרק האהוב עליי שהכי עושה לי וורם-פאזי בלב (כן אני אומרת WarmFuzzy!!!) זה הפרק סיום של עונה 4, 4X24, שקוראים לו The Leap. ה-פרק של רובין ובארני, טד והעז (שדווקא הייתה איומה ונוראה) ועוד ועוד ועוד... אחד הפרקים הטובים בעיניי.
אבל אם לא, אפשר גם נגיד... את הפרק האחרון של עונה 2 שנגמר בWait for it... ואז הראשון של השלישית התחיל בDary!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gifאני גם נורא אוהבת את

THE LEAP אבל ראיתי אותו לא מזמן. בא לי פרק שלא ראיתי מלא זמןן! D:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הבעיה היא שאני רואה בשידורים

החוזרים של יס המון פעמים אז תכלס את כל הפרקים ראיתי לא מזמן... וזה גם לא כמו באנטומיה שמשם לקחתי את זה, שם היו כלכך הרבה שינויים לאורך העונות והגישה שלהם הייתה אחרת לגמרי בכל פרק... אז אולי... את הקוקאמאוס? D:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אבל הבעיה היא

הוא לא נוסטלגי כלכך... הוא טוב, אבל את השיר יש לי אפילו בטלפון, אני חושבת שצריך משהו נוסטלגי.

Ayelet 363

New member
אוקיי... מצטרפת לפלייבוק

טוב, לי הכל נוסטלגי בערך באותה המידה. התחלתי לראות את הסדרה בקיץ וסיימתי יחסית ממש קצת לפני שהתחילו לשדר את העונה הנוכחית בארה"ב.

Ayelet 363

New member
אה, ומה שהתכוונתי לומר

בזה שאמרתי שהכל נוסטלגי מבחינתי בערך באותה המידה- לא התכוונתי להישמע עוקצנית, פשוט אמרתי שדיי קשה לי להבחין.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגם הפלייבוק די חדש, אבל

תכלס גם אני הייתי רוצה לראות אותו שוב אז לא ממשאכפת לי=]

Ayelet 363

New member
XD האמת שתהיתי לגבי זה, כי זכרתי

שהוא בסביבה של girls vs. suits... כמו שאמרתי, אני לא ממש טובה בלהעריך מה נוסטלגי בסדרה, כי התחלתי לראות אותה לפני כמה חודשים... בקושי זמן לפני שהשלמתי את באפי (מה שהיה יחסית ממש לא מזמן- יחסית למי שסיים לראות את זה ב-2003 או 2004-אנג'ל... וגם בזמן ממש דחוס)...

larisa125

New member
באיזה עונה ובאיזה פרק הפלייבוק?

אני לא זוכרת אותו משום מה

למעלה